ته چین؛

دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک

کد خبر: ۱۰۹۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 11 January 2022
تعداد بازدید : 11829
کد خبر: ۱۰۹۵۸۵۶
|
۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 11 January 2022
|
17801 بازدید
|
۲
بازدید 17801
۲
خورش فسنجان یا به لفظ عام خورش فسنجون یکی از خورش‌های بسیار پرطرفدار ایرانی است که معمولاً با گوشت قلقلی یا گوشت مرغ تهیه می‌شود اما در شمال ایران با اردک پخته می‌شود. پیش از این روش مرسوم تهیه خورش فسنجان را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ماهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
بابا لاکچری !! فسنجون با ارد: !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
اردک را هم از شکارچیان غیرمجاز حیات وحش به راحتی تهیه فرمایید.
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟