معاون وزیر بهداشت اعلام کرد

روند افزایشی «اومیکرون» در کشور نگران کننده است/ بیمارستان‌های کشور در آماده‌باش هستند/ ماسک بزنید و تزریق واکسن را جدی بگیرید/ تخلفات درمانی را به ۱۹۰ اعلام کنید

برای تشخیص اومیکرون ابتدا باید تست PCR بیمار مثبت شود و بعد اگر مشکوک به اومیکرون باشد، یک تست اضافه هم انجام می‌شود. افزایش تعداد موارد اومیکرون جای نگرانی دارد، از این جهت که شیوع و سرایت‌پذیری اومیکرون بسیار است و در عرض دو تا سه روز ممکن است، فرد مبتلا بتواند افراد دیگر را مبتلا کند؛ بنابراین، رعایت پروتکل‌ها بسیار مهم است و باید توجه کرد که موثرترین چیز هم در پیشگیری از اومیکرون، رعایت پروتکل‌ها، ماسک زدن و رعایت فاصله‌گذاری و همچنین تزریق دوز سوم واکسن است.
کد خبر: ۱۰۹۶۸۱۷
|
۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵ 03 January 2022
|
12230 بازدید
|
تابناک اجتماعی
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به روند افزایشی موارد شناسایی ابتلا به «اومیکرون» در کشور، گفت: موثرترین کار در پیشگیری از اومیکرون، رعایت پروتکل‌ها، ماسک زدن و رعایت فاصله‌گذاری و همچنین تزریق دوز سوم واکسن است و توصیه می‌کنم افراد حتما دوز سوم واکسن را تزریق کنند.

به گزارش «تابناک»؛ دکتر سعید کریمی در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه، با تاکید بر شناسایی ۱۹۴ مبتلا به امیکرون در کشور گفت: برای تشخیص اومیکرون ابتدا باید تست PCR بیمار مثبت شود و بعد اگر مشکوک به اومیکرون باشد، یک تست اضافه هم انجام می‌شود. افزایش تعداد موارد اومیکرون جای نگرانی دارد؛ از این جهت که شیوع و سرایت‌پذیری اومیکرون بسیار زیاد است و در عرض دو تا سه روز ممکن است، فرد مبتلا بتواند افراد دیگر را مبتلا کند؛ بنابراین، رعایت پروتکل‌ها بسیار مهم است و باید توجه کرد که موثرترین چیز هم در پیشگیری از اومیکرون، رعایت پروتکل‌ها، ماسک زدن و رعایت فاصله‌گذاری و همچنین تزریق دوز سوم واکسن است که توصیه می‌کنم، حتما دوز سوم واکسن را افراد تزریق کنند. دوز سوم در پیشگیری از ابتلا و موارد شدید و همچنین پیشگیری از بستری و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا بسیار موثر است.

وی افزود: باید توجه کرد که از نظر درمانی تفاوتی بین اومیکرون و سویه دلتا وجود ندارد. البته از جهت مراقبتی باید بیشتر مراقب باشیم، زیرا سرایت‌پذیری اومیکرون بیشتر است، اما از نظر درمان تفاوتی ندارد. در عین حال به بیمارستان‌هایمان آماده‌باش اعلام کردیم که در آماده‌باش هستند تا اگر خدایی نکرده تعداد موارد افزایش یافت، بتوانند به بهترین نحوه مراقبت‌ها و خدمات را از نظر وضعیت اکسیژن‌سازها، دارو و... انجام دهند. این تمهیدات با معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده است. ان‌شاءالله که اصلا وارد پیک بعدی نشویم، با توجه به اینکه مدت زمان فاصله واکسیناسیون‌مان کم است و آنتی‌بادی وجود دارد، ولی اصلا نباید غافل شویم و باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم.
 
روند افزایشی «اومیکرون» در کشور نگران کننده است/ بیمارستان‌های کشور در آماده‌باش هستند/ ماسک بزنید و تزریق واکسن را جدی بگیرید/ تخلفات درمانی را به ۱۹۰ اعلام کنید
 
کریمی درباره وضعیت مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها و آمادگی بیمارستان‌ها در برابر اومیکرون، گفت: خوشبختانه تعداد مراجعین سرپایی ما با علائم مشکوک به کرونا با علائم تنفسی که به صورت روزانه مراجعه می‌کنند، حدود ۱۲۵۰ مورد است که این میزان مراجعه از پیک قبلی که داشتیم به تدریج کم شده و در زو‌های اخیر، افزایش قابل توجهی را نداشتیم. البته تغییرات سینوسی کاهش و افزایشی وجود داشته، اما خوشبختانه افزایش مراجعات قابل توجه و مستمر نداشتیم. همچنین در حوزه تعداد بستری، بعد از عبور از پیک، در حد ثابت در حد ۵۸۰۰ مورد است که در روز‌های اخیر حالت ثابتی داشته و افزایش نگران‌کننده‌ای را شاهد نبوده‌ایم.

وی افزود: تعداد بستری در آی سی یو هم حدود ۱۴۰۰ مورد است؛ بنابراین در حوزه بستری در آی‌سی‌یو هم افزایش خاصی نداشته است و در شرایط پایداری به سر می‌بریم. در زمینه سویه اومیکرون نیز تعداد موارد مبتلا که با تشخیص قطعی کیت بوده، افزایش یافته است و تا امروز ۱۹۴ تشخیص قطعی اومیکرون داشته‌ایم که در حال افزایش است.

معاون درمان درباره نوع دوز سومی که مردم باید برای واکسیناسیون کرونا تزریق کنند، گفت: از نظر علمی درباره اینکه چه نوع دوز سومی از واکسن‌های کرونا موثرتر است، بین علما اختلاف‌هایی وجود دارد. این موارد باید در کمیته علمی بررسی و تعیین تکلیف شود. بحث واردات هم مربوط به حوزه معاونت درمان نیست.

وی در پاسخ به اینکه باوجود تزریق واکسن، چرا هنوز کرونا مهار نشده است، گفتن: این موضوع طبیعی است و هیچ واکسنی به ویژه درباره کرونا نه ادعا می‌کند و نه می‌تواند ۱۰۰ درصد بیماری را کنترل کند و هیچ کجای دنیا اینطور نیست که اگر واکسن تزریق کردند، دیگر ۱۰۰ درصد کسی به بیماری مبتلا نشود؛ بنابراین هدف‌مان از واکسیناسیون، کاهش میزان ابتلا و به ویژه کاهش موارد شدید ابتلا و مرگ‌ومیر است.
 
کریمی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اجرای نسخه الکترونیک در بیمارستان‌ها، گفت: در این زمینه مشکلاتی از روز‌های اول بوده و هنوز هم وجود دارد، اما به تدریج در حال کاهش است. کسی که تاکنون دستی نسخه را می‌نوشته، اکنون باید تایپ کند که مقداری سرعت را کاهش می‌دهد، برق یا اینترنت قطع می‌شود، ممکن است حجم بیماران بالا باشد و مسیر‌های ارتباطی نتوانند به خوبی اطلاعات را منتقل کنند و کندی ایجاد شود که رسانه‌ها در این زمینه گزارش هایی ارائه داده‌اند. با این حال با جلساتی که مکرر برگزار شده و هماهنگی‌هایی که روزبه روز در حال افزایش است، این مشکلات در حال کاهش است. وقتی یک پروژه ملی است و با تعداد بالایی از مراکز مواجهیم، باید مقداری فرصت دهیم تا به آنچه مطلوب است، برسیم.

وی درباره میزان اثربخشی واکسن‌های داخلی کرونا بر سویه اومیکرون، گفت: تاکنون در ایران ۱۹۴ مورد اومیکرون شناسایی شده و در این زمینه اطلاعات آنقدر قطعی نیست که بتوانیم اطلاعاتی ارائه دهیم، اما با توجه به اینکه واکسن‌های داخلی در مقابل دلتا موثر بودند و واکسن‌های خارجی هم که بوده بر روی دلتا تست شده و کشور‌هایی که میزان اومیکرون‌شان بالاست، آن‌ها را موثر دانستند. به نظر می‌آید که واکسن روی اومیکرون هم موثر باشد. مطالعاتی که انجام می‌شود این موضوع را می‌تواند به اثبات برساند.
 
روند افزایشی «اومیکرون» در کشور نگران کننده است/ بیمارستان‌های کشور در آماده‌باش هستند/ ماسک بزنید و تزریق واکسن را جدی بگیرید/ تخلفات درمانی را به ۱۹۰ اعلام کنید

کریمی درباره اعمال محدودیت‌های کرونایی با توجه به خطر اومیکرون، گفت: فعلا در وضعیتی قرار داریم که عمدتا بر رعایت پروتکل‌ها توصیه می‌کنیم. هر محدودیتی که قرار باشد ایجاد شود، جزو اختیارات ستاد ملی کروناست و وزارت بهداشت نمی‌تواند محدودیت اعمال کند. در عین حال کمیته علمی وضعیت را از نظر علمی بررسی می‌کند، نتایج کمیته علمی به وزیر بهداشت و سپس در ستاد کرونا ارائه شده و ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گیری می‌کند؛ بنابراین درباره محدودیت‌ها باید از ستاد ملی کرونا پیگیری شود.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی در خصوص ترکیب بیماری ها با یکدیگر و پدید آمدن سویه هایی مانند دلمیکرون، گفت: در بیمارانی که به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، اکنون آنفلوآنزا زیاد است، اما فعلا در خصوص ترکیب این بیماری‌ها با کرونا گزارش داده نشده یا دست کم من گزارشی در این خصوص دریافت نکرده‌ام.

وی درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و نحوه حمایت از بنگاه‌های سلامت‌محور با این اقدام، گفت: فعلا این لایحه در مجلس است و هنوز نهایی نشده است. باید اجازه دهیم کار کارشناسی‌اش در مجلس انجام شود. در بررسی‌هایی که انجام می‌شود، حمایت‌هایی از بحث دارو و سلامت دیده شده است. البته از آنجایی که نهایی نشده، اظهارنظر نمی‌کنیم، اما حمایت‌ها در حوزه سلامت برای سال آینده در لایحه بودجه دیده شده است و فکر نمی‌کنم که نمانیدگان مجلس بخواهند حوزه سلامت را رها کنند و حتما حمایت خواهند کرد که ما هم از آن‌ها خواهش می‌کنیم که حتما این حمایت را انجام دهند.

کریمی در ادامه صحبت‌هایش، درباره بحث کمبود پزشک، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری هم فرمودند، مشکل بیشتر بحث توزیع است. یک پزشک متخصص بعد از دوره طرح، دیگر تعهدی به وزارت بهداشت ندارد و اگر بخواهیم این افراد را در مناطقی که هستند، نگه داریم، باید ماندگاری‌شان را تسهیل کنیم. این جزو پیشنهادهایی است که ارائه کردیم که باید بتوانیم برای افرادی که در مناطق محروم ارائه خدمت انجام می‌دهند، تسهیلاتی فراهم کنیم. البته هنوز بسته آن تصویب نشده است و به همین دلیل جزئیات آن را مطرح نمی‌کنم.

وی تاکید کرد: به هر حال باید اقداماتی انجام دهیم که یک پزشک متخصص بعد از دوره تعهدش، خودش با رضایت در منطقه محروم کار کند. مردم در مناطق محروم حق دارند که پزشک متخحصص داشته باشند و پزشک متخصص ماندگار هم داشته باشند، نه اینکه هر چند سال یک بار پزشک متخصص‌شان تغییر کند. این جزو مطالب مهمی است که در برنامه‌ها و پیشنهادهای ما وجود دارد. درباره مناطق محروم هم ۳۰ درصد سهمیه مناطق محروم وجود دارد که از این طریق هم می‌توانیم به صورت بومی‌گزینی برای این مناطق پزشک جذب کنیم که در همان منطقه‌ای که هستند، ارائه خدمت کنند. اگر بخواهیم مشکل حل شود باید کاری کنیم که خود پزشک با رضایت در منطقه محروم ارائه خدمت کند و ماندگاری‌شان را تسهیل کنیم. حال این تسهیلات می‌تواند مالی باشد، رفاهی باشد و ... که اگر بسته پیشنهادی ما تصویب شود، امیدوارم بتوانیم این مشکل را رفع کنیم.

معاون درمان درباره وضعیت دارو‌های درمان کرونا، گفت: درباره دارو‌ها هم فعلا دارو‌هایی را که در پروتکل درمان کشور وجود دارد، در کشور در دسترس هستند. دارو‌های جدیدی هم که گزارش می‌شود، باید در کمیته علمی مورد بررسی قرار گیرند، وگرنه دچار مشکلاتی می‌شویم که قبلا داشتیم که اصلا آیا این دارو موثر هست یا خیر. این موارد در کمیته علمی بررسی می‌شود تا هزینه-اثربخشی آن مشخص شود و بعد به پروتکل‌ها اضافه می‌شود. در حال حاضر در حوزه درمان مشکلی نداریم. چند دارویی هم که اعلام شده که ممکن است موثر باشند، در حال بررسی است و اگر به این نتیجه برسیم که واقعا موثرند، وارد پروتکل می‌شوند؛ بنابراین این موارد در کمیته علمی بحث می‌شود و اگر به صورت علمی به این نتیجه برسیم که موثر است، اقدام می‌شود.

وی درباره اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: اصل بر اجرای قانون جوانی جمعیت است. ما روی این قانون اصرار داریم و این کار باید از طریق علمی انجام شود. توصیه می‌کنم خبرنگاران هم در این زمینه خیلی وارد حواشی نشوند. باید تلاش کنیم که قانون اجرا شود تا جمعیت جوانی داشته باشیم و با مشکل پیری و کاهش نرخ جمعیت مواجه نشویم.
 
روند افزایشی «اومیکرون» در کشور نگران کننده است/ بیمارستان‌های کشور در آماده‌باش هستند/ ماسک بزنید و تزریق واکسن را جدی بگیرید/ تخلفات درمانی را به ۱۹۰ اعلام کنید

کریمی درباره بحث بیمارستان‌سازی در کشور و ایمنی بیمارستان‌ها، گفت: در حوزه درمان ما در زمینه اعتباربخشی بیمارستان‌ها می‌توانیم ورود کنیم. یکی از فاکتور‌های ما در اعتباربخشی این است که اگر بیمارستانی ناایمن باشد، در اعتباربخشی و صدور و تمدید پروانه سخت‌گیری می‌کنیم و باید اصلاح کنند. باید توجه کرد که بسیاری از بیمارستان‌ها فرسوده‌اند و ممکن است ۸۰ یا ۹۰ سال قبل ساخته شده باشند، به‌ روز کردن این بیمارستان‌ها اقدامی است که باید انجام شود که معاونت توسعه در این زمینه عمل می‌کنند.

وی درباره سامانه ۱۹۰ و ارائه تخلفات بیمارستانی و تعرفه‌ای، گفت: تخلفات را می‌توانند به سامانه ۱۹۰ ارائه کنند. در عین حال طی دو سه روز اخیر جلساتی در راستای تقویت نظارت از سوی معاونت درمان برگزار شد و بر روی بیمارستان‌ها متمرکز می‌شویم تا ان‌شاءالله تخلفی در بیمارستان رخ ندهد. عمده تخلفات، احتمالا در بیمارستان رخ می‌دهد، اگر عمل جراحی است که برای آن پول خارج از تعرفه‌ای دریافت می‌شود، آن عمل در بیمارستان اتفاق می‌افتد، علاوه بر برخورد با افراد متخلف، با آن بیمارستانی هم که این تخلف در آن رخ می‌دهد، برخورد می‌کنیم. در عین حال نظارت‌هایمان باید به‌روز و سامانه‌ای شوند. به معاونت‌های درمان اعلام شده که این موضوع را جزو اولویت‌هایشان قرار دهند. فسادستیزی جزو اولویت‌های ماست.

معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره کرونا، با بیان اینکه در شرایط فعلی کرونا باید از پیک‌های قبلی درس بگیریم، گفت: وقتی از یک بحران درس بگیریم، به یک فرصت برای آینده بدل می‌شود تا دیگر با آن مشکلات مواجه نشویم. خوشبختانه طی دوره کرونا بیماری نبوده که به دلیل کمبود تخت بیرون از بیمارستان باشد؛ چیزی که در کشور‌های دیگر مشاهده کردیم. برخی بیماران به دلایل مختلف دیر مراجعه کرده بودند که دچار مرگ و میر شدند. دعا می‌کنیم که پیک دیگری در پیش نباشد و از مردم هم خواهش می‌کنیم که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا وارد پیک بعدی نشویم. در عین حال سعی می‌کنیم که از گذشته درس بگیریم تا اگر وارد پیک بعدی شدیم، بتوانیم بهتر مدیریت کنیم.

وی در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به اولویت‌های حوزه درمان کشور، گفت: از همه کادر درمان و عزیزانی که طی دو سال گذشته در سنگر کرونا خدمت کردند تشکر می‌کنم. بالای ۲۰۰ شهید سلامت تقدیم کردیم که یاد آن‌ها را گرامی می‌داریم. یکی از مهمترین و شاید مهمترین رسالت ما در حوزه درمان این است که بتوانیم یک خدمت را بهنگام، موثر، باکیفیت، به صورت اقتصادی و بهره‌ور، مبتنی بر عدالت و نیاز‌های منطقی برای مراجعین فراهم کنیم؛ بنابراین یکی از محور‌های اصلی کار ما تعالی سلامت است. یعنی باید بتوانیم کیفیت و کمیت خدمات‌مان را در حد اعلا داشته باشیم. هدف‌گذاری ما این است که این را تعالی دهیم. یکی از مهمترین اقدامات‌مان همگانی کردن پوشش سلامت است تا همه هموطنان‌مان به خدمات سلامت دسترسی داشته باشند.
 
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: در عین حال منابع مان محدود است و نمی‌توانیم نیاز‌های القایی را در اولویت قرار داده و منابع‌مان برای نیاز‌های اصلی کفاف ندهد. باید حتما ارتقای بهره‌وری داشته باشیم. ما منابع محدودی داریم و باید از آن بهره‌برداری بهینه انجام دهیم تا با کمبود مواجه نشویم. بر این اساس باید فرآیندهایمان را اصلاح کنیم و یکی از اقدامات برای اصلاح فرآیند‌ها داشتن اطلاعات است. تاکید کردم که باید دیتاهایمان بروز و بهنگام به دست‌مان برسد. سامانه‌های متعددی وجود دارد که باید بتوانیم آن‌ها را تجمیع کنیم. اطلاعات را باید روزانه و حتی به صورت برخط داشته باشیم تا بتوانیم به موقع تصمیم بگیریم. نکته دیگر که روی آن تاکید داریم، بحث عدالت است. باید توجه کرد که با عدالتی که مدنظرمان است، فاصله داریم.
 
وی افزود: ممکن است تجمع امکانات در یک مناطقی بیشتر و در برخی مناطق کمتر باشد که از عدالت دور است. عدالت یعنی اینکه هرچیزی سرجای خودش باشد. ممکن است در یک مرکز استان یا در تهران لازم باشد که درمان‌های بسیار تخصصی را داشته باشیم، اما نباید باعث شود که امکانات اصلی را در مراکز دور از مرکزمان نداشته باشیم. برای برقراری عدالت هم باید محرومیت‌زدایی کنیم. ما سند درمان داریم که بر چه اساسی منابع‌مان را توزیع می‌کنیم. شاخص‌هایی وجود دارد و روی این سند آنالیز کردیم که آیا به اهداف مدنظر رسیدیم یا خیر. برای یکسری استان‌ها هم که شاخص‌های پایین‌تری داشتند باید سند‌های محرومیت‌زدایی مجزا داشته باشیم تا بتوانیم آن‌ها را ارتقا دهیم. برای استان‌های خیلی محروم هم به طور ویژه با هماهنگی مسئولان استانی و خیرین، اسناد مجزایی داشته‌ایم تا بتوانیم جهادی روی آن‌ها کار کنیم. بر اساس بازدید‌های میدانی هم اگر مشکلی باشد، سعی می‌کنیم اصلاحاتی انجام دهیم.

کریمی گفت: تکریم ارباب رجوع یکی دیگر از نکات مهم است. ارباب رجوع در بیمارستان بیمار است که باید همه این افراد را تکریم کنیم؛ بنابراین پزشک، پرستار و ... باید بدانند که مرکز، بیمار است و همه باید حول محور او کار کنند. در عین حال فسادستیزی از موضوعاتی است که باید در حوزه ما روی آن کار شود. باید با این موضوع مقابله کرد. باید بستر‌های فساد را حذف کنیم و نظارت‌هایمان را افزایش دهیم.

وی گفت: تاکید دیگر ما مدیریت الکترونیک است. نسخه‌نویسی الکترونیک هم از ابتدای دی ماه در حال انجام است. البته این بخشی از پروژه پرونده الکترونیک سلامت است، اطلاعات ما باید ثبت شود تا بتوانیم مدیریت کنیم. شروع کردیم که مدیریت الکترونیک را در درمان توسعه داده و بتوانیم به صورت علمی و به‌روز مدیریت‌مان را انجام دهیم. از اقدامات دیگر بسترسازی برای مشارکت‌های دولتی و غیردولتی است. هرجا که مردم پای کار آمدند، کار پیشرفت کرده و هرجا که از مردم فاصله گرفتیم، کار ابتر مانده است؛ بنابراین باید بسترسازی کنیم که واحد‌های دولتی، غیردولتی و مردم نهاد در راستای توسعه کمی و کیفی درمان وارد کار شوند.
 
او افزود: بر روی استفاده از ظرفیت خیرین هم تاکید دارم. همچنین بحث پیاده‌سازی قانون جوانی جمعیت است که موضوعی بسیار استراتژیک و از اولویت‌های مهم است. اگر جمعیت ما کاهش یافته یا پیر شود، در همه حوزه‌ها گرفتار می‌شویم. ما روی درمان‌های مربوط به ناباروری کار می‌کنیم، اما گاهی با اقدامات ساده مانند کنترل وزن، دیابت و ... می‌توان کاری کرد که به سمت درمان‌های سنگین نرویم؛ بنابراین حتما پیاده‌سازی قانون جوانی جمعیت را مدنظر داریم.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
وزیر بالیاقت بهداشت با حرافی حلش می کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
یک خسته نباشید هم به کسانی که از کامنت های غرزننده خسته نشدند. خداقوت پهلوان
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
علامه گفته کل واکسنهای دولت قبلی به ۵ میلیون هم نرسید
دروغ بد نیست ولی ایشان رکورد زدن
وزیری حراف و سیساسی کار
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
بله از الان مسولین برای کشتار مردم اعلام وجود کرده اند . ورود واکسن را ممنوع اعلام کردن جند وقت پیش هم اعلام کردن مردم نگران کفن و دفن نباشند و چند هزار گور اماده کردیم و از این لحاض مردم نگران نباشند . خدایا چرا مسولین فکر این دنیای مردم ایران را ندارند و فقط میخواهند ان دنیای مردم را اباد کنند . توجه مردم ایران را وگر نه برای این دنیا اقازادها را به امریکا فرستاده اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
نادر جان زدن حرف بی سند کار ساده ای است و ساده تر از آن لایک کردن آن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
با احیا دورکاری ها از تراکم مردم در اتوبوسها و مترو جلوگیری شود به روشهای مختلف باید خیابانها خلوت شوند
ایرانی
|
France
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
مدارس باز هستن
بچه ها بغل به بغل میشینن ووامتحان میدن
نه نظارتی نه چیزی
میخواید زیاد نشه کرونا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
ما مراجعه کردیم به مرکز سیار میدان قدس تهران بهمون میگن باید بین مرحله دوم و سوم شش ماه فاصله باشه !
شما یه هماهنگی ساده بین خودتون کنید و ابلاغیه به مراکز بزنید بعدش مصاحبه کنید تا مردم رو علاف نکنید !
متاسفانه سیستم فشل مدیریت کرونا در مملکتمون تمامی نداره ! تا این بیماری به وضعیت حاد خودش نرسه و کلی مرگ و میر و بیماری و ناراحتی و هزینه به بار نیاره، آقایون درک نمیکنند که بابا جان این واکسن باید به فاصله 2 ماه یکبار تزریق بشه ! همه جا دلشون میخواد صف باشه و نارضایتی باشه و سرگردانی باشه ! در ژن این آقایون کار با دیسیپلین و نظم و رعایت اصول و احساس مسولیت وجود نداره که نداره !
محسن
|
Belgium
|
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
با سلام جالب است هر کس به عنوان یک ایرانی چه چپ باشد چه راست، چه مسلمان باشد چه غیره، چه مسٸول باشد چه ادم عادی....فقط یک نگاه کوچک به این ایران و وضعیت بیندازید ببینید داریم به کجای ناکجا اباد می رویم ،این مسٸولین می خواهند کشور ایران را به کجا بکشانند،ما در کجای این دنیا هستیم،هر کس فقط به دنبال این است که خودش را فقط حفظ کند چه مسٸول باشد چه ادم عادی، خدا به این مردم و این کشور رحم کند.........
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
درحالیکه نقشه کرونای کل دنیا قرمز شده اقایان بالاخره تصمیم گرفتند به این نمایش مضحک نقشه ابی خاتمه بدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
ترا بخدا باعث تعطیلی مدارس و دانشگاه نشوید همین جوری کلی مملکت و جوانها از تعطیلی دانشگاهها و مدارس متضرر شدند دوباره بهانه جدید ..... تعطیلی راه نیاندازید
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
دوست عزیز شما انگار سه دوز واکسن فایزر زدی عین خیالتم نیست فکر افراد بیمار و سامندان باش که با یه مریضی امکان داره فوت کنن فکر درس خوندنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
هیچ چیز مهمتر از جان مردم نیست
اگر دانش آموز اهل درس باشد اگر تدریس مجازی بهتر از حضوری نباشد حداقل همان کیفیت را دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
جالبه که پزشکان مدعی هستند pcr فقط در درصد کمی از مبتلایان امیکرون مثبت میشه، بعد وزیر بهداشت تست pcr رو به عنوان پیش شرط انجام تست های بعدی اعلام می کنه، جالب نیست؟
امیر علی محبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
....
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟