واگذاری باشگاه تراکتورسازی تبریز به فملی

براساس شنیده‌ها قرار است تیم تراکتورسازی به شرکت ملی مس ایران منتقل شود تا فملی مدیریت این باشگاه باسابقه را به عهده بگیرد، این امر به دستور چه شخصی است؟ و آیا صنایع مس می‌تواند مالک تراکتورسازی شود؟
کد خبر: ۱۰۹۸۸۱۸
|
۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷ 13 January 2022
|
6281 بازدید

به گزارش بورس تابناک، براساس شنیده‌ها قرار است تیم تراکتورسازی به شرکت ملی مس ایران منتقل شود تا فملی مدیریت این باشگاه باسابقه را به عهده بگیرد.

وزیر صمت دستور به خرید این باشگاه را داده است

قرار بود باشگاه تراکتورسازی در هفته‌های آینده با حضور در کمیته انتقالی به هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی واگذار شود، اما حالا با ورود وزیر صمت قرار شده شرکت ملی مس ایران مسئولیت این تیم را قبول کند. منابع آگاه اعلام کردند که قیمت پیشنهادی وزیر صمت به زنوزی برای خرید تیم فوتبال تراکتورسازی ۵۰۰ میلیارد تومان بوده و همچنین قرار است شرکت ملی مس ایران تمامی بدهی‌های باشگاه در محاکم داخلی و خارجی را قبول کند.

وزیر صمت در حالی پیشنهاد به خرید تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در جلسه با مسئولان شرکت ملی مس داده، که سهامدار اصلی این شرکت سهام عدالت است. گفتنی است تیم فوتبال تراکتورسازی توسط زنوزی با رقمی نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان خریداری شده بود. همچنین قابل توجه است که بنا به گفته فرهاد صداقت مدیر تیم فوتبال تراکتور، این تیم حدود ۵۰۰ میلیارد تومان نیز بدهی داخلی و خارجی دارد. (باشگاه خبرنگاران)

در بحث انتقال مالکیت تراکتور و ماشین سازی تابع قوانین شرکت‌ها هستیم

روح الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تمامی مجموعه‌های اقتصادی قواعدی دارند که بر اساس آن و طبق تصمیمات مجامع عمومی عمل می‌کنند.

وی با اشاره به جلسه‌ی واگذاری مالکیت باشگاه‌های فرهنگی و ورزشی تراکتور و ماشین سازی تبریز به شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: در این جلسه که با حضور وزیر صمت برگزار شد، در واقع قفل این اقدام باز شد و بقیه امور با طی فرآیند قانونی انجام خواهد شد.


آیا صنایع مس می‌تواند مالک تراکتورسازی شود؟

مس شرکتی با سهامی عام که در بورس عرضه شده و در اساسنامه داخلی آن نیز اجازه فعالیت‌های ورزشی داده شده است، ولی این فعالیت‌ها شرایط خاص خود را دارد که خرید و مالکیت تراکتور را با، اما و اگر قابل توجهی همراه می‌کند.

در قوانین داخلی شرکت مس اختصاص هزینه‌های ورزشی به تیم‌هایی مجاز است که به نام خود شرکت باشد و این بدان معناست که مدیران شاید بتوانند در لیگ برتر و برای استان آذربایجان تیم‌داری کنند، اما در نهایت باید اسم تیم مس باشد و با در نظر گرفتن حساسیت اجتماعی بالایی که روی نام تراکتور وجود دارد امکان تغییر نام وجود ندارد.

 توجه به این که شرکت ملی مس شرکت سهامی عام است، باید برای خرید‌های اینچنینی مصوبه مجمع را داشته باشد سپس با رای موافق سهامداران مجوز این خرید را به دست آورد، اما براساس اطلاعاتی که فملی به صورت رسمی در کدال منتشر کرده است، در هیچ مجمعی این موضوع به رای گذاشته نشده است و شفاف سازی نگردیده است. حتی از برنامه برگزاری مجمع در آینده نزدیک برای خرید این باشگاه چیزی منتشر ننموده است.

اگر قرار باشد که چنین اتفاق مهمی برای شرکت ملی مس رخ بدهد، قطعا باید شفاف‌سازی خود را روی سامانه کدال منتشر کند که تا به امروز نیز این اتفاق رخ نداده است.

 

انتقاد سهامداران فملی نسبت به خرید باشگاه‌های تراکتورسازی

سهامداران فملی نسبت به خرید باشگاه تراکتورسازی تبریز توسط شرکت ملی مس واکنش نشان دادند و از این اقدام مدیران شرکت مس انتقاد کردند.

آن‌ها در اظهارنظر‌هایی با انتقاد از این اقدام، از اینکه این خرید بدون رضایت سهامداران و مجوز مجمع می‌باشد، گلایه کردند.

آن‌ها ضمن انتقاد از این خرید، خطاب به مسئولان شرکت ملی مس، این سوال را مطرح کردند که چرا وقتی شرکت ملی مس سه تیم دارد، باید تیم جدید دیگری را خریداری کند.

منبع: نبض بورس

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟