توقف سویا در خانه خفاش‌ها؛ خبر خوش برای رئال

کد خبر: ۱۱۰۰۱۴۷
|
۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰ 20 January 2022
|
4381 بازدید

در چارچوب دیدارهای هفته بیست‌و‌یکم لالیگا، بامداد امروز (پنجشنبه) تیم‌های فوتبال والنسیا و سویا از نخستین دقیقه بامداد در ورزشگاه مستایا به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید.

اشتباه دیاخابی بازیکن تیم والنسیا برای باز کردن دروازه خودی در دقیقه 7، سویا را پیش انداخت اما یک دقیقه به پایان نیمه نخست، گوئدس گل تساوی والنسیا را زد تا این تیم بازنده به رختکن نرود. در نیمه دوم اما توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد و به این ترتیب امتیازات میان دو تیم تقسیم شد. خوسه گایا بازیکن والنسیا در دقیقه 89 این بازی با دریافت کارت زرد دومش اخراج شد.

توقف سویا در خانه خفاش‌ها؛ خبر خوش برای رئال

سویای رده دومی که در صورت پیروزی در این بازی می‌‌توانست به فاصله دو امتیازی رئال مادرید صدرنشین لالیگا برسد، حالا با 45 امتیاز در رده دوم قرار دارد. والنسیا هم با 29 امتیاز تیم نهم جدول است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟