قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی که افت ارزش دلار و بازده اوراق خزانه آمریکا ریسک پذیری تازه سرمایهگذاران را تحت تاثیر قرار داد، ثابت بود و نزدیک مرز ۱۸۰۰ دلار ایستاد.
به گزارش تابناک اقتصادی، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۷۹۸ دلار و ۲۱ سنت ایستاد. اونس طلا در معاملات روز گذشته تا مرز ۱۸۰۵ دلار و ۴۳ سنت صعود کرده بود.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۷۹۸ دلار و ۶۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه با ۰.۳ درصد افزایش، در ۱۸۰۱ دلار و ۵۰ سنت بسته شده بود.
نیکلاس فراپل، مدیرکل جهانی شرکت "ای بی سی بولیون" در این باره گفت: تغییر رویکرد سرمایهگذاران و ریسک پذیری بیشتر آنها احتمالا برای طلا منفی است اما ضعف ارزش دلار به طلا کمک می کند و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا از قیمت این فلز ارزشمند پشتیبانی خواهد کرد. اظهارات جیمز بولارد، رییس بانک فدرال رزرو سنت لوئیس درباره افزایش ۵۰ واحدی نرخهای بهره، در راستای تمایل مقامات بانک مرکزی آمریکا برای ملایم کردن انتظارات بازار درباره روند و گستردگی تحکیم سیاست پولی است.
بولارد که موافق تحکیم سیاست پولی است، روز سه شنبه گفت: وی موافق افزایش نرخهای بهره در مارس، مه و ژوئن است اما از افزایش ۵۰ واحد نرخها حمایت نکرد.
اگر چه طلا پناهگاه امن دارایی در برابر تورم به شمار می رود اما افزایش نرخها هزینه نگهداری این فلز که دارایی بدون بازدهی است را کمتر می کند.
هر سه شاخص وال استریت روز سه شنبه صعود کردند و شاخص انرژی در بالاترین حد چند سال اخیر بسته شد با این حال نوسان معاملات منعکس کننده ابهامات سرمایهگذاران درباره چگونگی واکنش به شرایط فعلی بازار است.
شاخص دلار از بالاترین حد ۱۹ ماه اخیر در برابر رقیبانش عقب نشینی کرد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر ساخت.
بر اساس گزارش رویترز، با انتظار سرمایهگذاران برای پنج دور افزایش نرخهای بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا، بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا نزدیک به پایینترین سطح خود در یک هفته اخیر ایستاد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری ثابت بود و در ۲۲ دلار و ۶۴ سنت ایستاد. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، ۱۰۲۵ دلار معامله شد. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، ۲۳۵۹ دلار و ۷۳ سنت بود.