چشم سهامداران به تابلوی بورس خشک شد

ارزش معاملات در بازار بدهی با رشدی ۲۴ درصدی از ۹۲۵۱ میلیارد ریال در هفته قبل به ۱۱ هزار و ۴۹۷ میلیارد ریال در هفته جاری رسید.
کد خبر: ۱۱۰۴۰۱۷
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵ 10 February 2022
|
9070 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، روند پرنوسان و رو به نزول در بازار سرمایه همچنان ادامه دارد؛ به طوریکه شاخص کل بورس طی سه هفته قبل، دو مرتبه کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد را از دست داد.

بررسی معاملات بازار بورس نشان می‌دهد که ارزش کل معاملات نسبت به هفته قبل با ۱۳ درصد کاهش از ۲۲۶ هزار و ۳۰۸ میلیارد ریال تا رقم ۱۹۷ هزار و ۶۲۸ میلیارد ریال کاهش یافت. حجم کل معاملات نیز کاهش ۹.۸ درصدی از ۳۲ هزار و ۵۰۶ میلیون سهم در هفته قبل به ۲۹ هزار و ۳۰۶ میلیون سهم کاهش یافت.

پیشتازی بازار بدهی
طی هفته قبل ارزش معاملات با هشت درصد کاهش از ۶۹ هزار و ۱۱۱ میلیارد سهم از هفته قبل به ۶۳ هزار و ۴۸۹ میلیارد سهم کاهش یافت. این درحالی است که ارزش معاملات در بازار دوم سهام رشدی دو درصدی را تجربه کرد و از ۶۲ هزار و ۵۲۴ میلیارد ریال به ۶۳ هزار و ۷۴۱ میلیارد سهم در هفته جاری رسید.

ارزش معاملات در بازار بدهی با رشدی ۲۴ درصدی از ۹۲۵۱ میلیارد ریال در هفته قبل به ۱۱ هزار و ۴۹۷ میلیارد ریال در هفته جاری رسید. ارزش معاملات در بازار مشتقه سه درصد کاهش یافت و از ۳۵۶ میلیارد ریال به رقم ۳۴۴ میلیارد ریال رسید. همچنین ارزش معاملات در صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله ۳۰.۷۵ درصد کاهش یافت و از ۸۵ هزار و ۶۶ میلیارد به ۵۸ هزار و ۹۰۶ میلیارد ریال رسید.

حرکت رو به پایین شاخص‌ها
شاخص کل بورس با ۱.۳۱درصد کاهش نسبت به هفته قبل از یک میلیون و ۳۰۱ هزار واحد از هفته قبل به یک میلیون و ۲۸۴ هزار واحد در هفته جاری رسید. شاخص کل با معیار هم وزن نیز با افتی ۲.۰۳ درصدی از ۳۳۳ هزار و ۱۹ واحد به ۳۲۶ هزار و ۲۴۴ واحد رسید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۱
بازار سرمایه جایی بود که میتونست واقعن به تولید کمک کنه. ولی برخورد دولت قبل، دولت و مجلس فعلی اصلا با اون درست نبود. دولت و مجلس فعلی با شعار اومدن جلو که مشکلات رو برطرف می کنن. فقط نگاه با شاخص هموزن (که وضعیف واقعی سهامدارها را نشان می ده) و شاخص کل (که حتی با شاخص سازی با سه چهار سهم مثل فولاد) نشون می ده که نه تنها قصد حمایت وچود نداره و همه حرف ها برای رسیدن به قدرت بوده، حتی تولید هم مهم نیست. حقوقی های بزرگ خصولتی شدن نوسانگیر. از جیب مردم برمیدارن و نوسانگیری می کنن. این یعنی جایی که متونه تولید رو تقویت کنه، تبدیل بشه به بازار سفته بازا. مسئولیتش با کیه؟ با همونایی که شعار دادن، اومدن سر کار و وضعیت از دوره قبل هم بدتر شده. چون معلومه اصلا یا توان تغییر از سفته بازی به سمت تولید را ندارن، یا مهمتر از اون، اصلا نمیخوان بزارن چنین اتفاقی بیافته.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟