ریاست تیراندازی ایران؛ رشتهای که در المپیک دارای تعداد مدالهای بسیاری است و در توصیه های پیامبر اسلام هم بر اهمیت آن تاکید شده است، به سردار مرتضی قربانی سپرده شد.
به گزارش تابناک ورزشی، در مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی، که برای انتخاب رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون در آکادمی ملی المپیک برگزار شد، مرتضی قربانی با کسب اکثریت آرا توسط مجمع برای چهار سال به ریاست برگزیده شد تا این رشته ورزشی که در المپیک توکیو در کمال ناباوری یک مدال طلا نصیب کاروان ایران کرد، به بازسازی و جهش در المپیک بعدی امیدوار شود.
تیراندازی ایران در بازیهای المپیک توکیو انحصار کسب مدال طلا را از کشتی، وزنهبرداری و تکواندو خارج کرد و چهارمین رشته طلایی ایران در تاریخ بزرگترین رویداد ورزشی جهان شد. به این ترتیب، ظرفیتهای بالای تیراندازی در ایران به تازگی کشف شده است.
سردار مرتضی قربانی، رییس جدید فدراسیون تیراندازی در سال ۱۳۳۶ در شهرستان برخوار اصفهان زاده شد و در سال ۱۳۵۸ با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به این نهاد پیوست و از اولین نیروهای سپاه بود. پذیرش مسئولیت فدراسیون تیراندازی از سوی نظامیان برجسته، در کشورهای زیادی مرسوم است و اغلب ورزشکاران برتر این رشته نیز از میان نظامیان به رقابتهای رسمی راه مییابند.
قربانی با انتخاب دو تن از ملیپوشان برجسته تیراندازی به عنوان کارشناس خبره فدراسیون، نشان داد که قصد استفاده از متخصصین در اداره این فدراسیون را دارد.
ریاست این مجمع را محمد پولادگر بر عهده داشت و فضلالله باقرزاده، نماینده کمیته ملی المپیک بود. در پایان رایگیری، مرتضی قربانی با ۳۱ رای از مجموع ۵۷ آرای ماخوذه به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد.
انتخابات این فدراسیون طبق اعلام وزارت ورزش قرار بود ۲۱ دی انجام شود که به دلایل نامشخص به تعویق افتاد. علی دادگر پیش از این، رییس فدراسیون تیراندازی بود که تیر ۱۴۰۰ با پایان دوره چهار ساله ریاستش به عنوان سرپرست انتخاب شد، اما در آبان ماه وزارت ورزش مهدی مبینی را به عنوان سرپرست جایگزین دادگر کرد.
رضا ابوالحسنی، ابراهیم برخورداری، حسین زکیزاده، کبری غیاثی، مرتضی قربانی، داود کرمی و حبیب مقصودی نامزدهای تایید صلاحیت شده مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی بودند که زکی زاده، غیاثی و برخورداری به نفع قربانی و کرمی به نفع مقصودی از انتخابات کناره گیری کردند. همچنین رضا ملک محمدی و سعید محمدی دوست نیز با وجود تایید صلاحیت به دلیل بازنشسته بودن از انتخابات کنار رفتند. نام علی دادگر نیز در میان نامزدهای تایید صلاحیت شده قرار نداشت.
پس از انتخاب مرتضی قربانی به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی، رای گیری برای انتخاب سایر اعضای فدراسیون آغاز شد.
قربانی پس از نمایش اسامی کاندیداهای پستهای مختلف هیات رئیسه فدراسیون که در زمان نام نویسی اسامی آنها معرفی شده بود، اعلام کرد اسامی را تغییر داده و لیست زیر را معرفی کرد.
نایب رئیس اول: عباس محمدی
نایب رئیس دوم: کبری غیاثی
خزانهدار: حسین زکیزاده
کارشناس خبره: الهه احمدی
کارشناس خبره: ابراهیم برخورداری
نماینده هیئتها: سید سالار محمدنیا
نماینده باشگاهها: چنگیز مسیبزاده و صمد خانی
در ادامه محمد پولادگر اعلام کرد، با توجه به اینکه مراحل قانونی در مورد برخی گزینهها طی نشده است، رای گیری در پستهای نواب رئیس، نماینده باشگاهها و نماینده هیاتها انجام خواهد شد. کارشناس خبره اول و دوم الهه احمدی و ابراهیم برخورداری شدند، اما رای گیری انجام نشد.
در پایان و پس از شمارش آرا، عباس محمدی با ۵۰ رای به عنوان نایب رئیس اول، کبری غیاثی با ۴۲ رای نایب رئیس دوم، سالار محمدنیا با ۵۳ رای به عنوان نماینده هیاتها و چنگیز مسیبزاده با ۴۳ رای به عنوان نماینده باشگاهها انتخاب شدند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.