گوترش: با بزرگ‌ترین بحران امنیت جهانی روبه‌رو هستیم

دبیر کل سازمان ملل متحد در میان تشدید تنش‌ها در شرق اوکراین گفت دنیا با بزرگ‌ترین بحران صلح و امنیت جهانی در سال‌های اخیر مواجه است.
کد خبر: ۱۱۰۶۱۰۵
|
۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰ 23 February 2022
|
4793 بازدید

به گزارش «تابناک»، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه گفت: من سفری خارجی - از جمله یک اجلاس بسیار مهم رهبران آفریقا - را نیمه‌کاره رها کردم تا به مقر سازمان ملل بازگردم.

گوترش در ادامه گفت: جهان ما با بزرگ‌ترین بحران جهانی صلح و امنیت در سال‌های اخیر - و در دوره فعالیت من به عنوان دبیر کل سازمان ملل - روبه‌رو است. با لحظه‌ای مواجه هستیم که از صمیم قلبم آرزو می‌کردم فرانرسد.

این مقام ارشد سازمان ملل همچنین تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، برای به‌رسمیت‌شناختن استقلال جمهوری‌های جدایی‌طلب دونتسک و دونباس را «نقض تمامیت ارضی» اوکراین دانست و گفت: این اقدام یکجانبه نقض مستقیم اصول منشور سازمان ملل است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟