افزایش پرونده‌های قصور پزشکی در کشور

مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور از رسیدگی به ۸۸۵۰ مورد پرونده قصور پزشکی در ۹ ماهه امسال خبرداد و رشته‌های پزشکی دارای بیشترین شکایت در این مدت را تشریج کرد.
کد خبر: ۱۱۰۶۱۱۳
|
۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۲ 23 February 2022
|
4535 بازدید
|
۳

به گزارش «تابناک»، بابک سلحشور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آمارهای قصورپزشکی که در کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان آذرماه در مجموع ۸۸۵۰ مورد پرونده قصور پزشکی به کمیسیون‌های پزشکی قانونی ارجاع شده است که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد ارجاعات ۷۹۱۹ مورد بود، افزایشی ۱۱.۸ درصدی داشته است.

وی درباره تعداد پرونده‌های منجر به صدور حکم محکومیت نیز گفت: ۴۶.۶ درصد از این پرونده‌ها معادل ۴۱۲۴ مورد منجر به صدور حکم محکومیت شده شده و ۵۳.۴ درصد یعنی معادل ۴۷۲۶ مورد نیز به تبرئه منجر شده است.

مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور درباره بیشترین رشته‌های دارای شکایت نیز اظهارکرد: صرف نظر از موارد منجر به محکومیت یا تبرئه به ترتیب رشته‌های دندانپزشکی با ۹۲۱ مورد، جراحی عمومی با ۷۷۵ مورد، پرستاری با ۵۷۶ مورد، زنان و زایمان با ۵۲۷ مورد و پزشکی عمومی با ۵۱۷ مورد در صدر شکایات ثبت شده در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ قرار دارند. البته این آمار مربوط به امسال است و الزاما همین الگو و نسبت در سال‌های قبل نیز تکرار نشده است.

سلحشور درباره دلایل این افزایش قصور پرشکی در آمارهای امسال نیز گفت: یکی از دلایل این کاهش و کم شدن کرونا و کاهش نگرانی مردم بابت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ است. همین دلیل سبب مراجعه بیشتر مردم به پزشکی قانونی و البته مراجعه بیشتر مردم به پزشکان و کادر درمان برای امور پزشکی به غیر از کرونا نیز شده است.

به گفته وی کارشناسان پزشکی قانونی در کمیسیون‌های مربوطه با دقت تمام مستندات و مدارک موجود را بررسی کرده و بدون هیچگونه سوگیری نسبت به صدور رای اقدام خواهند کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
نکته ایکه بایستی به آن توجه کرداینستکه درکشورمابرخلاف اکثرکشورهای دنیادستمزدخدمات درمانی بسیارپائین است
واین حقیقت باعث شده که بسیاری ازپزشکان نه تنهادست به
جراحی های پرخطرنمیزنندحتی دردرمان بیماران پرددسرهم امساک میکنندالبته حقیقت داردکه پزشکان بایستی باوجدان آگاه کارکنندولی اگرقرارباشدهرعارضه کوچکی باعث گرفتاری برایشان شودپزشک باهوش ترازآنست که خودش رابخطربیاندازد
ومسلماًبیماری آنچنینی راازسرخودبازمیکند هرچندشایدنظرسایت
تابناک تحریک بیماران برای شکایت ازپزشکان نباشدولی درعمل
باعث تشویق آنان میشودودرنتیجه پزشکان باوجدان ازخدمات پرشکی خودمیکاهندکه دودش بچشم بیماران میرودکمااینکه هم اکنونهم بسیاری ازپزشکان مطب های خودراتعطیل کرده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
پزشک سهمیه ای میشه همین

وقتی یک نفر با رتبه واقعی 15000 و با سهمیه میاد و در دانشگاه های خوب کشور در رشته پزشکس وارد میشه بدتر از این را باید انتظار داشت.
نادان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
عوارض و نتایج اعمال گزینش، سهمیه ها، کاهش سطح آموزش و ... آرام آرام خود را نشان خواهد داد.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟