تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ارسال تمامی اقلام امدادی به منطقه زلزله زده

هرمزگان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: تاکنون خسارتی از زلزله به بناهای تاریخی شهرستان گزارش نشده است.
کد خبر: ۱۱۱۰۰۳۲
|
۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹ 17 March 2022
|
4801 بازدید
                              ارسال تمامی اقلام امدادی به منطقه زلزله زده

به گزارش «تابناک»، سهراب بناوند در گفت و گو با ایسنا، افزود: با توجه به زلزله بامداد امروز و بناهای تاریخی واقع در مرکز و همسایگی کانون زلزله، کارشناسان میراث‌فرهنگی اقدام به پایش و بررسی ابنیه تاریخی کردند که خوشبختانه، تاکنون گزارش¬‌های رسیده حاکی از آن است که آسیبی به بناهای تاریخی و گردشگری شهرستان بستک وارد نشده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان بیان کرد: کارشناسان میراث‌فرهنگی در حال بررسی شرایط هستند و در صورت وصول گزارشی مبنی بر خسارت به آثار تاریخی و تأسیسات گردشگری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشکده مدیریت تهران

زلزله در بستک خسارت جانی نداشت/تمامی اقلام امدادی ارسال شده است

مدیرعامل هلال احمر استان هرمزگان گفت: خوشبختانه هیچ خسارت جانی در مناطق زلزله زده استان هرمزگان رخ نداده است.

مختار سلحشور در گفت و گو با ایسنا، افزود: بعد از وقوع زلزله، ارزیابی تیم‌های هلال احمر درمورد وضعیت روستاهای حوالی کانون زلزله آغاز شده و هیچ گونه خسارت جانی در این متاطق گزارش نشده است.

وی با بیان اینکه عمد زلزله در روستاهای لاور، کوران و چند روستای دیگر احساس شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه به جز ترک خوردگی جزئی در برخی مناطل مسکونی هیچ خسارت دیگری رخ نداده است.

سلحشور با اشاره به اینکه نیروهای امدادی و ارزیاب جمعیت هلال احمر در مناطق زلزله زده مستقر هستند، اضافه کرد: تمامی اقلام و تجهیزات امدادی ارسال شده و در صورت نیاز بین مردم توزیع می شود.

به گزاش ایسنا، در ساعت ۲ و ۴۵ دقیقه و ۴۴ ثانیه بامداد امروز ۲۶ اسفندماه زلزله‌ای به بزرگای ۶ در کوخرد استان هرمزگان رخ داد. این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری و به فاصله ۲۹ کیلومتری لمزان، ۳۹ کیلومتری جناح و ۴۱ کیلومتری چارک این استان و رخ داد.

مداوای سرپایی و ترخیص دو نفر در پی ترس از زلزله در بستک

رییس اورژانس پیش بیمارستانی هرمزگان از حضور نیروهای امدادی در مناطق زلزله زده بستک خبرداد.

دکتر حسین قاسمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: پیرو وقوع زلزله ای با شدت ۶ ریشتر در کوخرد بستک، جلسه مدیریت بحران، صبح امروز، در EOC اورژانس هرمزگان با حضور معاونین بهداشت و درمان و مسئولین واحدهای ستادی و عملیاتی اورژانس هرمزگان برگزار شد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه هرمزگان اظهار کرد: پس از زلزله در ساعت ۲:۴۵ بامداد امروز، بلافاصله تیم های ارزیاب اورژانس ۱۱۵ به منطقه اعزام و از منطقه ارزیابی لازم انجام شد.

قاسمی با اشاره به اینکه در این حادثه دو نفر به دنبال ترس از زلزله دچار آسیب جزیی شده که سرپایی درمان و ترخیص شده اند، عنوان کرد: تمامی نیروهای امدادی در حالت آماده باش هستند و برای هرگونه حادثه ای آمادگی لازم وجود دارد.

توزیع چادر جهت اسکان در روستاهای کانون زلزله هرمزگان/برق ۱۰ روستا وصل شد

استاندار هرمزگان گفت: زلزله شش ریشتری کوخرد شهرستان بستک، تلفات و آسیب جانی نداشت.

مهدی دوستی صبح امروز (۲۶ اسفندماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به وقوع زلزله ای به بزرگی شش ریشتر و چندین پس لرزه به مرکزیت کوخرد شهرستان بستک در غرب استان هرمزگان، عنوان کرد: به لطف خداوند، بر اثر این زلزله، آسیب و تلفات جانی نداشتیم.

وی ادامه داد: در پی وقوع این زمین لرزه، ۱۱ روستا دچار قطعی برق شدند که تاکنون به جز یک روستا، برق مابقی روستاها وصل شده است.

استاندار هرمزگان با اشاره به ترک خوردگی دیوار برخی واحدهای مسکونی بر اثر این زلزله، عنوان کرد: با توجه به نگرانی و اضطراب ایجاد شده در مردم مناطق زلزله‌زده به دلیل زمین لرزه و پس لرزه‌ها، چادر جهت اسکان مردم در روستاهای کانون اصلی زلزله توزیع شد.

دوستی تصریح کرد: بازگشایی یک محور روستایی مسدود شده بر اثر این زلزله نیز در حال انجام است.

تا بازگشت شرایط عادی به مناطق زلزله زده بستک در کنار مردم خواهیم بود

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به وقوع زلزله نسبتا شدید در بخش کوخرد-هرنگ شهرستان بستک، گفت: پس از وقوع زلزله بلافاصله گشت‌های کلانتری‌ و پاسگاه‌ها برای تأمین امنیت در مکان‌هایی که افزایش حضور شهروندان را شاهد بودیم حاضر شدند که این مأموریت همچنان ادامه دارد و پلیس در آمادگی کامل برای تأمین امنیت شهروندان قرار دارد.

سردار غلامرضا جعفری صبح امروز (۲۶ اسفندماه) در جمع خبرنگاران، افزود: گشت‌های ویژه ای نیز برای پیشگیری از سرقت منازل در سطح محلات فعال می‌باشند.

این مقام انتظامی ادامه داد: علاوه بر تأمین نظم و امنیت در مناطق آسیب‌دیده از زلزله به عنوان یک اولویت جدی با اعزام نیرو و گسیل امکانات و تجهیزات لازم از رده‌ها و پلیسهای تخصصی و امدادی در کنار زلزله زدگان خواهیم بود.

وی افزود: سبزپوشان ناجا از همان دقایق نخست وقوع زلزله، ضمن تلاش برای تأمین و برقراری نظم و امنیت، اقدامات لازم را برای سرعت بخشی به عملیات خدمات‌دهی، امدادرسانی و رسیدگی به هموطنان آسیب‌دیده آغاز کرده و این روند تا بازگشت شرایط به حالت عادی ادامه دارد.

سردار جعفری بیان کرد: توصیه می‌کنیم به هنگام حضور در خودرو، مراقبت‌های لازم را داشته باشندومجدداً تاکید می‌گردد شهروندان ضمن توجه به توصیه‌های پلیسی، به شایعات توجه نکنند و اخبار را از منابع رسمی و معتبر دنبال کنند.

وی با بیان اینکه با افرادی که شایعه کنند برخورد می‌شود، عنوان کرد: آن دسته از افرادی که در فضا های مختلف با شایعه پراکنی اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کنند اقدامشان جرم می‌باشد و قطعاً تحت تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت.

فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان خاطرنشان کرد: به شهروندان عزیز توصیه می‌کنم در صورت تصمیم برای حضور در بوستان‌ها و ... از توقف دوبله و چند ردیفه در حاشیه معابر و مسیرهای عبور و مرور خودداری کنند و از به همراه داشتن اشیا قیمتی و طلاجات پرهیز کنند.

معرفی گسل مسبب زلزله ۶ ریشتری "کوخرد" هرمزگان

مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به جزئیات زمینلرزه بامداد امروز در استان هرمزگان گفت: احتمال می‌رود بخش‌هایی از گسل "پیش ژرفای زاگرس" مسبب رخداد زلزله امروز در کوخرد استان هرمزگان باشد.

دکتر علی بیت اللهی در گفت‌وگو با ایسنا شدت احتمالی این زلزله کوخرد استان هرمزگان را ۶ ذکر کرد و گفت: تعداد ۶ شهر تا شعاع حدود ۵۵ کیلومتری اطراف رومرکز زلزله قرار گرفته‌اند که از آن جمله می‌توان به لمزان با جمعیت ۲۷۴۵ نفر و با تعداد ۵۲۶ واحد مسکونی، جناح با جمعیت ۶۹۱۰ نفر و با تعداد ۱۷۶۵ واحد مسکونی و چارک با جمعیت ۴۰۶۶ نفر و با تعداد ۹۱۵ واحد مسکونی اشاره کرد.

وی با اشاره به گسل مسبب زلزله ۶ کوخرد استان هرمزگان توضیح داد: رومرکز زلزله ۶ کوخرد استان هرمزگان بر روی نقشه گسله‌های ایران برهم‌نهی شد و بر این اساس گسل احتمالی مسبب زلزله حدس زده شده است. برآورد می‌شود که سگمنت‌هایی از گسل "پیش ژرفای زاگرس" در مجاورت رومرکز زلزله امتداد دارد و احتمالا جنبایی آن قطعه گسلی موجب رخداد زلزله ۶ کوخرد استان هرمزگان شده است.

به گفته مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از زمان وقوع زلزله تا زمان تدوین این خبر، تعداد ۳ پسلرزه در محدوده رومرکز زلزله رخ داده است که بزرگی بزرگترین آن ۴.۱ است.

بیت اللهی ادامه داد: براساس داده‌های نوین لرزه‌خیزی ایران از اوایل سال ۱۳۸۵ و در شعاع یک درجه از رومرکز زلزله، زمینلرزه‌های ۱۶ سال اخیر جمع آوری شده است که معرف لرزه خیزی گستره رومرکز زلزله هستند. بر اساس داده های جمع آوری شده در این مدت تعداد ۱۲۲۸ زلزله با بزرگی ۲.۵ و بالاتر در گستره اطراف رومرکز از سال ۲۰۰۶ میلادی تا زمان وقوع زلزله ۶ کوخرد استان هرمزگان (مدت ۱۶ ساله) ثبت شده است. از این تعداد ۱۷ زمین‌لرزه با بزرگی ۵ و بالاتر و ۱۳۴ زلزله با بزرگی ۴ تا ۵ و بقیه زمینلرزه‌ها کوچکتر از بزرگی ۴ در اطراف رومرکز گسترده شده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به لرزه‌خیزی بالای کشور و همچنین پهنه رومرکزی و ریسک لرزه‌ای محدوده اطراف محل رخداد زلزله پیشنهاد می‌شود که روستاهای حارسین، لاوردین، کوران، بن کوه و چشم چمپه که از آبادی‌های نزدیک به رومرکز اعلام شده‌اند و روستاهای کوخرد، چاه مسلم، انجیره، مهرگان بالا، ارمک، لاور، خورچاه، کندران و گارستانه که از سکونتگاه‌های با جمعیت بالاتری نسبت به سایر آبادی‌های اطراف رومرکز زلزله برخوردارند و در این میان روستای گارستانه به دلیل برآورد خسارت نسبی بیشتر، در اولویت رسیدگی مدیریت بحران استان قرار گیرند. همچنین شهرهای لمزان و جناح نیز به دلیل نزدیکی نسبی به رومرکز زلزله ضرورت بازدید میدانی را دارند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات