فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

انتشار جدیدترین مقاله مستندات علمی واکسن برکت در یک نشریه بین‌المللی

کد خبر: ۱۱۱۲۹۰۹
|
۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۱ 09 April 2022
|
5465 بازدید

انتشار جدیدترین مقاله مستندات علمی واکسن برکت در یک نشریه بین‌المللی

جدیدترین مستندات علمی درخصوص فاز یک و دوی کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت ، پس از تأیید توسط 6 داور ، در نشریه BMJOPEN منتشر شد.

بنابراین گزارش، نگارش مقاله‌ فاز یک و دوی واکسن کوو ایران برکت در بهار ۱۴۰۰ آغاز شد و در تابستان مقاله به مجله BMJ Open ارسال شد.

در ادامه آمده: اولین داور مقاله، Dr. Stephen J Thomas از SUNY Upstate Medical University بود که از مجریان کارآزمایی بالینی واکسن فایزر و نیز از نویسندگان مقاله‌ فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن بوده‌اند.

این گزارش می‌افزاید: در تاریخ ۲۵ اسفند سال گذشته نامه‌ پذیرش مقاله از جانب مجله ارسال شد، نظرات داوران، پاسخ‌های نویسندگان مقاله و تمامی نسخه‌های مقاله در روند داوری همراه نسخه‌ نهایی مقاله منتشر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

گفتنی است نخستین واکسن ایرانی کرونا (کوو ایران برکت) تاکنون با عبور از مراحل داوری متعدد ، بیشترین تعداد مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین‌المللی و نشریات با ضریب تأثیر بالا را دربین واکسن‌های ایرانی به خود اختصاص داده است و مقالات متعدد از مراحل پیش‌بالینی و دانش فنی واکسن ایرانی و مراحل مختلف کارآزمایی بالینی آن تاکنون تأیید و منتشر شده است.

متن کامل این مقاله را در این نشانی بخوانید:
https://bmjopen.bmj.com/content/12/4/e056872.full

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟