سعید خطیب زاده در نشست هفتگی سخنگوی وزارت امور خارجه

سفارت را به طالبان تحویل نمی‌دهیم/ حدود ۴۰ نفر از سفرا در لیست تغییر هستند/مرزداران ما مسئولیت دارند از هرگونه تردد غیرقانونی جلوگیری کنند/ هنوز در نقطه دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان نیستیم

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی خود در روز دوشنبه با خبرنگاران به تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی پرداخت و به سؤالات خبرنگاران پیرامون مسائل مختلف پاسخ داد.
کد خبر: ۱۱۱۵۵۴۳
|
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸ 25 April 2022
|
80962 بازدید
|

هنوز در نقطه دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان نیستیم

بین الملل تابناک: سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی خود در روز دوشنبه با خبرنگاران به تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی پرداخت و به سؤالات خبرنگاران پیرامون مسائل مختلف پاسخ داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ابتدا پیشاپیش روز قدس را گرامی داشت و بر مسئولیت کشورهای اسلامی در قبال آرمان فلسطین تأکید کرد.

این دیپلمات ارشد کشورمان اضافه کرد: امیدوارم آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز قدس با حضور تمامی ملت بزرگ ایران و ملل آزاده و ملت‌های مسلمان در کشورهای اسلامی همچون هر سال و باشکوه‌تر از هر سال برگزار شود.

خطیب‌زاده به سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در طبس نیز اشاره کرد.

 موضوع جهان اسلام یعنی فلسطین در محاق قرار گرفته

وی درباره تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و اقدامات وزارت امور خارجه در این زمینه بیان کرد: آن‌چه ما امروز شاهد آن در جهان اسلام هستیم، موضوع جهان اسلام یعنی فلسطین در محاق قرار گرفته است و این رژیم سعی می‌کند این موضوع را به موضوع ثانوی تبدیل کند. افکار عمومی جهان اسلام به رغم دسیسه‌های رژیم آپارتاید صهیونیستی همچنان موضوع فلسطین را موضوع اول خود می‌داند. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: سنتی برای این رژیم شده که هرگاه روابط خود را عادی سازی می‌کند این رژیم را جری‌تر می‌کند. ایران بنا بر نقش در جبهه مستضعفان جهان تلاش می‌کند دیدگاه‌های جهان اسلام نسبت به موضوع فلسطین نزدیک‌تر باشد. همه ابعاد مختلف قضیه فلسطین نشان می‌دهد که این موضوع، موضوع اول جهان اسلام است و امیدواریم وعده الهی هر چه زودتر محقق شود.

مرزداران ما مسئولیت دارند از هرگونه تردد غیرقانونی جلوگیری کنند 

خطیب‌زاده درباره اخبار منتشره در خصوص تنش بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون اظهار داشت: مرزداران غیور ما در مرزهای ما با افغانستان به جهت اوضاع داخلی افغانستان و نا آشنایی احتمالی برخی از ماموران مرزی، هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان در مرزها مستقر و با خویشتنداری برخورد کرده است. مرزداران ما مسئولیت دارند، از هرگونه تردد غیرقانونی جلوگیری کنند و آمادگی داریم تعلیمات را به مرزبانان افغانستان بدهیم. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بیان کرد: تکرار این قضیه جای نگرانی جدی دارد. امیدواریم خویشتنداری باعث سوءبرداشت طرف مقابل نشده باشد.

دور پنجم گفت‌وگوها بین ایران و عربستان رو به جلو و مثبت بود

خطیب‌زاده درباره دور پنجم مذاکرات ایران و عربستان هم خاطرنشان کرد: گفت‌وگوهای ایران و عربستان در بغداد با تلاش‌هایی که دولت عراق انجام داده بود و تمهیدات و مساعدت‌های دولت عمان در روز پنجشنبه هفته گذشته برگزار شد و گفت‌وگوها رو به جلو و مثبت بود. چارچوب‌هایی که از ابتدا پیش بینی شده بود مورد بررسی قرار گرفت و گفت‌وگوها جدی بود و اگر به سطح سیاسی ارتقا پیدا کند، شاهد پیشرفت‌ها در چارچوب مذاکرات خواهیم بود. هنوز در نقطه دیدار وزرای خارجه نخواهیم بود.

وی درباره مذاکرات وین و گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان و بورل خاطرنشان کرد: مذاکرات درباره آنچه مربوط به ایران و ۱+۴ تمام شده و آنچه بین ایران و آمریکا باقی مانده از طریق خودش در حال پیش بردن است. بورل و امیرعبداللهیان بر این باور بودند که تنفس خوب نیست و هنوز تصمیمی درباره این که این دیدار (باقری و مورا) در کجا و در چه سطحی انجام شود گرفته نشده است. این گفت‌وگوها از طریق هماهنگ کننده گفت‌وگوهای وین در حال انجام است.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال دیگری بیان کرد که مسائل داخلی عراق به خود عراقی‌ها مرتبط است.

وی درباره اعزام یک دیپلمات از هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان به محل سفارت افغانستان در تهران خاطرنشان کرد: رفت و آمد دیپلمات ها بین مرکز و سفارتخانه‌ها امری عادی است که سه چهار و پنج ساله براساس تصمیم کشورها صورت می‌گیرد. موضوعی است که در کنوانسیون‌های بین‌المللی مطرح شده و امر جدیدی نیست. ربطی به شناسایی و موضوعات دیگری ندارد. سفارتخانه افغانستان با آمار چند هزار مراجعه کننده روبرو است و تعداد زیادی کارمند لازم دارد و باید مساعدت کنیم کارهای این سفارتخانه بعد از پایان ماموریت کارکنانشان بخوابد.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره مذاکرات ایران و عربستان هم خاطرنشان کرد: ما در خصوص موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای با هیأت اعزامی عربستان گفت‌وگوهایی انجام دادیم و ان‌شاءالله حج برگزار می‌شود و گفت‌وگوها حاکی است که شاید نزدیک به ۴۰ هزار تن اعزام خواهند شد و موضوعات دیگری در دستورکار بوده که در حال انجام است.

حدود ۴۰ تن از سفرا در لیست تغییر هستند

سخنگوی وزارت خارجه درباره تغییر سفرا گفت: حدود ۴۰ تن از سفرا در لیست تغییر هستند و جانشین‌ها مشخص شدند و پروسه‌های اداری در حال انجام است.

 حق آبه هیرمند

وی در پاسخ به سؤالی درباره حق آبه هیرمند خاطرنشان کرد: حق‌ آبه قراردادی بین ایران و افغانستان است که از سال‌ها پیش وجود داشته و ایران تلاش می کند نکات اختلافی را از طریق مرضی الطرفین حل کند و کمیساران آب با هم دیدارهایی داشته‌اند و برخی اقدامات ناکافی از سوی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان انجام شده است.

سخنگوی وزارت خارجه درباره هتک حرمت قرآن کریم نیز بیان کرد: اقداماتی که در برخی کشورهای اسکاندیناوی مشاهده شد منزجر کننده بود و وزارت خارجه، موضوع را از طریق وزارت خارجه‌های مقابل پیگیری کرده است؛ هم با وزارت خارجه‌های سوئد و ... اعلام برائت کرده‌اند ولی ما می خواهیم به اسم آزادی به مقدسات مسلمانان توهین صورت نگیرد. 

خطیب‌زاده در پاسخ به سؤال دیگری بیان کرد: مرزداران غیور ما کار خود را به دقت انجام می‌دهند و جمهوری اسلامی ایران وظایف کشورها را یادآوری کرده و خودش مسئولانه در این حوزه عمل کرده است و درباره مسائل داخلی عراق باید در داخل این کشور تصمیم گیری شود ولی کشورهای منطقه یک بار با صدای رسا صحبت کردند و ضمن اینکه تلاش می‌کنند عراق باثبات باشد. عراق باید تلاش کند شمول طرف سازنده‌ای باشند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره سرزمین‌های اشغالی اظهار داشت: ما نه تنها در این موضوعات بلکه در موضوعات مهم بین‌المللی شاهد کمپ خودی و غیرخودی هستیم. نباید اجازه دهیم کسی برای ما اولویت‌هایمان را تعیین کند. اولویت ما در جهان اسلام فلسطین و پایان اشغالگری است. همانطور که رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی به سرنوشتی دچار گشت که مجبور شد از آپارتاید فاصله بگیرد. رژیم آپارتاید صهیونیستی باید رفراندوم را با صدای همه مردم اصیل فلسطین بپذیرد و تا آن روز زمان زیادی نمانده است.

 مسئولیت قطعی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان برای تامین امنیت همه اقوام

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی درباره انفجارهای زنجیره‌ای در افغانستان که هزاره‌ها و شیعیان را هدف قرار داده‌اند و اینکه به نظر می‌آید طالبان از تامین امنیت در افغانستان ناتوان است، نیز بیان کرد: وضعیت افغانستان به شمول تمامی گروه‌های قومی و مذهبی برای جمهوری اسلامی ایران از روز اول مهم بوده است و مسئولیت ایران نسبت به تمامی اقوام و گروه‌ها یادآوری شده است. ما در افغانستان اقلیتی نداریم. اقوامی داریم که در امروز و فردای افغانستان شریک هستند. یادآوری کنم مسئولیت قطعی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان را برای تامین امنیت همه اقوام در افغانستان. این هیأت هنوز نتوانسته امنیت را در برخی مناطق برقرار کند.

 این اجازه را داریم که براساس نیازهای صلح آمیز خود هر اقدامی را با اطلاع و زیر نظر آژانس انجام دهیم

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار سی.ان.ان درباره غنی سازی در نطنز و این‌که ایران از ۶۰ درصد به سمت ۹۰ درصد پیش می‌رود؟ اظهار داشت: ایران عضو ان.پی.تی است و رژیم عدم اشاعه‌ای را پذیرفته و مقررات پادمان را مطابق النعل بالنعل انجام داده است و انتقال سانتریفیوژها از کرج به نطنز با اطلاع آژانس صورت گرفته است و بنا بر اساسنامه آژانس، این اجازه را داریم که براساس نیازهای صلح آمیز خود هر اقدامی را با اطلاع و زیر نظر آژانس انجام دهیم. اجازه دهید نیازهای صلح آمیز هسته‌ای ایران تعریف شود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی در خصوص حملات سایبری نیز خاطرنشان کرد: بعضی روزها تا چند هزار حمله سایبری به تارنماها و وزارتخانه‌های مختلف در ایران صورت می‌گیرد. مرکز ملی فضای مجازی این موضوع را همواره در دستورکار قرار داده و آنچه دیشب اتفاق افتاده چیزی جدا از این چندین هزار تا نیست.

خطیب‌زاده در پاسخ به سؤالی درباره سفر مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به باکو نیز اظهار داشت: پروژه‌های مشترک زیادی بین ایران و آذربایجان طی ۱۰ ماه اخیر تعریف و دعوت در سطح روسای دو کشور به صورت متقابل انجام شده و ایران میزبان نشست مشترکی بین ایران و ترکیه و آذربایجان باید باشد که در حال برنامه ریزی است. امیدواریم اجرایی شدن پروژه‌ها و نتیجه آن را برای هر دو کشور شاهد باشیم.

سخنگوی وزارت خارجه درباره اتفاقات اخیر در یمن نیز اظهار داشت: ایران از تداوم آتش بس در یمن استقبال کرده و می‌کند به عنوان یک طرف سازنده تلاش می‌کند این آتش بس به رفع محاصره بینجامد. بین ما و کشورهای منطقه و بین ما و سازمان‌های بین‌المللی و بین امیرعبداللهیان و گوترش در دیدار در مونیخ این موضوع طرح شده است. تمرکزی که گوترش کرده باعث تقدیر است. 

وی در راستای تحقق دیپلماسی قضایی نیز بیان کرد: غریب آبادی هفته گذشته با امیرعبداللهیان در وزارت خارجه گفت‌وگوهایی داشت و قرار شد در حوزه حقوق شهروندی و معاضدت‌های قضایی همکاری‌های نزدیک‌تری داشته باشیم. حمایت از موضوعات ایرانیان در خارج از کشور قوه قضاییه نهایت همکاری را با ما داشته است.

سخنگوی وزارت خارجه درباره تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا و اظهارات بلینکن گفت: دو موضوع را باید از هم تفکیک کرد موضوعات بشردوستانه که ایران همواره آمادگی داشته این موضوعات را حل و فصل کرده و جلو ببرد. موضوعی که باید از این جدا کرد رفتارهای سیاست زده آمریکاست.

سفارت را به هیچ دولتی که به رسمیت نشناختیم تحویل نمی‌دهیم

وی درباره اظهارات مقامات ایران مبنی بر تشکیل دولت فراگیر در افغانستان و حضور دیپلماتی از طالبان در محل سفارت افغانستان در تهران و این‌که آیا این به معنای همراه کردن راه برای طالبان نیست نیز بیان کرد: ما سفارت را به هیچ دولتی که به رسمیت نشناختیم تحویل نمی‌دهیم و این تصمیم ایران است. آنچه امروز سؤال می‌کنید این است که رفت و آمدهای دیپلمات‌های افغانستان به سفارتخانه هایشان از جمله ایران انجام می‌شود. مسیر شناسایی مسیر دیگری است که باید مراحل خود را طی کند.

تاریخ سفر اردوغان هنوز قطعی و نهایی نیست

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره سفر اردوغان رئیس جمهور ترکیه به تهران بیان کرد: تاریخ هنوز قطعی و نهایی نیست برای سفر اردوغان و مقدماتی دارد و جلساتی باید تنظیم شود که تاریخ سفر قطعی شود.

 توافق اولیه درباره آزادسازی مطالبات مالی ایران نزد یکی از بانک‌های خارجی

وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس درباره اظهارات امیرعبداللهیان مبنی بر توافق اولیه در خصوص  آزادسازی مطالبات مالی ایران نزد یکی از بانک‌های خارجی خاطرنشان کرد: توافقی که آقای امیرعبداللهیان گفتند در تهران انجام شده و در یکی دو هفته گذشته ادامه پیگیری بندهای توافقات بوده است. اجازه دهید اگر جزییاتی باشد بانک مرکزی اعلام کند.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال دیگری اظهار داشت: ما مخالف جنگ در اوکراین هستیم. این سیاست یک پایه دیگر هم دارد و یک سیاست جامعی است؛ هم رد جنگ و هم توجه جدی به ریشه‌های این جنگ که دهه‌هاست توسط ناتو صورت گرفته است. ایران هیچ وقت اجازه نداده از خاکش علیه هیچ یک از کشورهای دیگر سوءاستفاده شود و در خصوص موضوعات دیگر نیز همین است.

خطیب‌زاده در پاسخ به سؤالی خاطرنشان کرد: دولت بایدن با رژیمی که از روز اول تلاش کرده همه فرصت‌های دیپلماسی را از بین ببرد گفت‌وگوهایی را صورت داده و جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار نیست که چنین گفت‌وگوهایی را بین آمریکا و رژیم اشغالگر قدس شاهد بوده است. مسیر صلح آمیز هسته ای خود را به دور از هرگونه شانتاژ ادامه می‌دهیم.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به پرسشی بیان کرد: فروکاستن آنچه بین ما و آمریکا مانده به یک موضوع تنها و تنها خواست آمریکا و اسرائیل است. موضوعات ما نه قابل فروکاستن و نه ساده سازی است. باید پایه‌های فشار حداکثری که ترامپ عامدانه گذاشته از بین برود. 

خطیب‌زاده در پاسخ به سؤال دیگری اظهار داشت: بین ما و روسیه در خصوص سوریه مراودات جدی وجود دارد. 

وین معطل پاسخ‌های آمریکاست

وی درباره تاریخ بعدی مذاکرات وین گفت: آقای مورا و باقری هر دو در گفت‌وگوهای منظم گاه روزانه هستند و با هم در ارتباطند و پیام‌هایشان رد و بدل می‌شود و این‌که ملاقاتی فرای این انجام شود، توافقی بوده که بین امیرعبداللهیان و بورل انجام شده، ولی هنوز تاریخی برای این قضیه روشن نشده است. اگر آمریکا پاسخ به موضوعات باقیمانده داده بود، الان همه در وین بودند. وین معطل پاسخ‌های آمریکاست. این تطویل مذاکرات را به نفع هیچ طرفی نمی‌دانیم.

وی درباره چشم انداز ازسرگیری روابط ایران و عربستان نیز اظهار داشت: گفت‌وگوها رو به جلو بوده و گفت‌وگوهای شش ماه معطل مانده بود. توافق شده دور بعدی انجام شود و تاریخ تقریبی بین دو طرف صورت گرفته ولی هنوز قطعی نشده است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۸
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
9 ماه هست رییس جمهور عوض شده . هنوز در حال تغییر دادن مدیران هست !!! قاعدتا کسی هم که در معرض عوض شدن هست . دل به کار نمی دهد . کاری به بد و خوب بودن تغییرات زیاد ندارم ولی بابا هر کاری می خواهی بکنی دست بجنبان .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
اولا که حق هر دولتی است که مدیرانش را تغییر دهد دوما این دولت کمترین تغییر را داشته نمونه آن برخی از معاونین رئیس جمهور از دولت قبل باقی مانده اند. سوما تغییر سفرا در پایان ماموریتشان امری عادی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
سفرای جدید ایران قطعا همه از دانشگاه امام صادق هستند

خدابیامرز شد دستگاه دیپلماسی ایران . و رحمت الله .
1
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
مطالبات مال را صرف معیشعت مردم ایران کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
خرج تنبلا نکنید
که حتی واسه حق خودشون اعتراض نمیکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
حق آبه هیرمند رو هم نمی تونیم از طالبان بگیریم نمیدونم ادعای چی داریم ما.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
تمام آب مشهد از هریرود تامین میشه ،عیر از هیرمند،ایران ده برابر حقش از آب های مفت شیرین
میشه دهها سال استفاده کرده ،
با پر رویی میخواد که همه آب در خشکسالی بیاد سرازیر بشه وصدها هزار کشاورز از حقشون بگذرند ،اب زاهدان در صدها کیلومتر دورتر از رودخانه تامین بشه!!!!ر
محسن
| Germany |
۰۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
گل گفتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
آقای رئیسی مملکت آستان قدس نیست که پول داشته باشد
مملکت داری نیاز به آدمی دارد که از جان مایه بگذارد
شیوای بلخی
|
Canada
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
هیچ کشوری حتی حامیان اصلی آنان جرأت نکرده اند طالبان را برسمیت بشناسند اما پاکستان روسیه وایران برخی دیپلمات هایشان را پذیرفته اند ،!!!
من خودم مهاجر افغان هستم واز دست باجگیری دلاری این سفارت از مدارک مهاجرین کمپین های متعددی ،شده ولی همین کارمندان فاسد دولت قبل باقی هستند ، اکثرا هم غیر شیعه وکم سواد هستند ، مهاجرین خودشان صدها باسواد دکترا ی مرتبط دارند ،چرا سفیر از اینها انتخاب نمی شود؟چند کم سواد وبشدت فاسد دولت سابق فقط خون مهاجرین را در شیشه کردند
پاسخ ها
رضا اهوازی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
اگه منظور از باسواد و دکتر خودت هستی باید عرض کنم،دکتر سفیر و کارمندای سفارت افغانستان رو دولت یا سرپرست افغانستان انتخاب میکنه و متاسفانه ربطی به ایران نداره دیگه شرمنده شدیم ببخش ترو خدا
شما افغانی های مقیم ایران همیشه و از همه چیز طلبکار هستین انگار کشور خودتون انگلیس و آلمان و سوئد هست و بزور اوردنتون تو ایران
آقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
ماکه برات کارت دعوت نفرستادیم که اینجورشاکی میشی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
هنوز هیچ کاری نشده تو بوق و کرنا کردند پولهای ما در کره آزاد شد!کیهان همچین ذوق زده شد و به حساب دولت رئیسی گذاشت،الان میگه توافقات اولیه!
naser
|
Germany
|
۲۲:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
دولت ایران حق صحبت در باره اقوام و اقلیت و اکثریت در افغانستان و هیچ کجای دنیا ندارد! چون بدترین کارنامه در این مورد مربوط به خود ایران است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
شمایی که شیعه وسنی میکنید حتما ازخارجی هاجیره میخورید شیعه وسنی یکی هستندوخواهند بود هرکسی بین‌شان تفرغه میندازه مسلمان نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
شیعه و سنی هیچوقت یکی نبودن،،،جو گیر نشو،مزدور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
تو مسلمان نیستی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
همه چیز در کشور چند برابر شده اما قیمت گازوئیل 300تومان تغییر نکرده آیا اینها از روی دلسوزی قیمت را تغییر ندادند یا عده ای دارند از این قمیت در منافع شخصی استفاده می کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
یه چیز هم که گرون نشده میگی چرا گرون نشده .
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟