ذوالنوری: از منظر خالق انسان به درمان روح مردم بپردازیم

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از عدم توجه به نکات عرفانی در مشاوره‌های درمانی انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۱۱۶۲۳۶
|
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳ 29 April 2022
|
4383 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در جلسه‌ای که به مناسبت روز مشاور با حضور محمدابراهیم مداحی رئیس خانه روانشناسان کشور، محمود مسگری عضو شورای اسلامی شهر قم، مصطفی ملایی عضو شورای اسلامی شهر قم، محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی قم در سالن جلسات اداره‌کل امور اقتصاد و دارایی استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه انسان یک جسم و یک روح و روان دارد، اظهار کرد: در دنیا بعد روحی انسان را به عنوان یک موجود ناشناخته یاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه حوزه شناخت و درک انسان نمی‌تواند روان را بشناسد، عنوان کرد: در قرآن کریم نیز آمده است که روح در امر الهی است و در گستره فهم انسان نیست و نمی‌توانیم نسبت به آن درک و شناخت پیدا کنیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز یکی از پیشرفته‌ترین عرصه‌های پیشرفتی بشر عرصه علوم پزشکی است، مطرح کرد: اگرچه روانشناسی در عرصه علوم انسانی شناخته می‌شود ولی یک ارتباط تنگاتنگ با علوم تجربی و پزشکی دارد.

وی با بیان اینکه رشد علم در عرصه‌های مختلف می‌تواند به رشد علوم پزشکی نیز کمک کند، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های علوم هم‌افزایی و هم پوشانی است.

ذوالنوری با اشاره به اینکه برخی از مشکوفات علمی انسان در عرصه داروسازی و پزشکی به مرور زمان از مصرف خارج می‌‎شود، تصریح کرد: علم روز به روز درحال پیشرفت و کنار زدن پرده‌های جهل از میان انسان‌ها است.

وی با بیان اینکه انسان نمی‌تواند به یافته‌ها و علم خود اتکا کند، یادآور شد: وقتی انسان از مکشوفات حسی و فیزیکی خود نمی‌تواند اطمیمنان داشته باشد، درنتیجه به طور قطع نمی‌تواند در حوزه روح و روان که شناخت آن ویژه خداوند است ادعای فهم داشته باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در موضوعات مرتبط با روح و روان انسان نمی‌تواند اعلام غنی بودن داشته باشیم، بیان کرد: گاهی ابزارهایی برای نجات از استرس و اضطراب تجویز می‌کنیم که فرد از چاله در آمده و به چاه می‌رود.

وی با بیان اینکه متاسفانه در مشاوره‌های درمانی به نکات عرفانی توجهی نداریم، ابراز کرد: دانشمند و روانشناس مسلمان نباید در این عرصه کم‌کاری داشته باشد ولی متاسفانه شاهد کم‌کاری‌های بسیاری در این حوزه هستیم.

ذوالنوری با اشاره به اینکه چشم‌ها را باید شست‌وشو دهیم و از منظر خالق انسان به درمان روح مردم بپردازیم، اظهار داشت: امروز روانشناسی در جامعه ما جایگاه خود را پیدا نکرده است و در میان مردم ناشناخته است.

وی ادامه داد: اگر فردی در جامعه دچار سردرد شود سریعا به پزشک مراجعه می‌کند، ولی با چندین مشکل روحی احساس نیاز به روانشناس پیدا نمی‌کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه احساس نیاز به روانشناس و مشاور در جامعه به وجود نیامده است، عنوان کرد: متاسفانه در جامعه یک اعتقاد اشتباه رواج پیدا کرده است که هر فردی که به روانشناس مراجعه می‌کند، دیوانه است و باید هرچه سریع‌تر این اعتقاد غلط از جامعه فاصله بگیرد.

وی با اشاره به اینکه نیاز مردم روز به روز به مشاور و روانشناس بیش‌تر می‌شود، مطرح کرد: اهداف و سیاست‌های جامعه باید به سمت احساس نیاز مردم به مشاور و روانشناس حرکت کند.

ذوالنوری با تاکید بر اینکه فرهنگ استفاده از علم روانشناسی باید در جامعه جای بیافتد، خاطرنشان کرد: در مجلس شورای اسلامی نیز هر کمکی بتوانیم در این راستا انجام خواهیم داد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟