به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، این موضوع پس از آن صورت گرفت که دانش آموزان مذکور نتوانستند به دلیل نقص فنی در آزمون الکترونیکی که از طریق تبلت برگزار می شد، شرکت کنند.
از زمانی که طارق شوقی وزیر آموزش و پرورش مصر تصمیم استفاده از تبلت را اتخاذ کرد، انتقادات شدیدی را متوجه خود دید مبنی بر اینکه این تصمیم جدی نیست زیرا زیرساخت ها و تکنولوژی مدارس اجازه آن را نمی دهد حتی برخی مدارس در تعداد صندلی مشکل داشتند و علاوه بر این مشکل اینترنت هم وجود داشت اما این وزیر بر تصمیم خود اصرار داشت.
وزارت آموزش و پرورش مصر اعلام کرد: تحقیقات، بروز تاخیر در پاسخگویی به پایگاههای اطلاعاتی اصلی را نشان داده است زیرا تغییرات زیادی درباره اطلاعات دانش آموزان دریافت شده از ادارات آموزشی صورت گرفته است که همان زمان انجام شده و باعث اختلال در دسترسی سرورهای مدرسه به امتحانات شده است.
با این حال اعطای نمره نهایی به دانش آموزانی که نتوانستند در امتحان شرکت کنند، در فضای مجازی در مصر جنجال به پا کرده و باعث شده است تا این تصمیم را زیر سوال ببرند و بپرسند که آیابا این اقدام عدالت در قبال دیگر دانش آموزان بویژه دانش آموزان ممتاز رعایت شده است؟
بررخی نیز معتقدند که دادن نمره کامل به دانش آموزانی که نتوانستند در آزمون شرکت کنند، بی عدالتی در حق دانش آموز ممتازی است که شاید به یک سوال پاسخ اشتباه داده باشد و نمره کامل را نگرفته باشد.
گفتنی است نظیر چنین مشکلی سال گذشته نیز رخ داده بود و دانش آموزان کلاس دوم متوسطه نتوانسته بودند از طریق تبلت در امتحان شرکت کنند.
در آن زمان وزیر آموزش مصر گفته بود که هر دانش آموزی که نتوانسته است در امتحان زبان عربی شرکت کند، قبول محسوب می شود. این موضوع موجی از انتقادات را متوجه وزیر آموزش و پرورش مصر کرد.