شکست دقیقه ۹۰ هوادار مقابل نساجی

در دومین دقیقه از وقت‌های اضافه این دیدار متین کریم‌زاده با نفوذ به محوطه جریمه و حرکت انفرادی دروازه بشاگردی را باز کرد تا شاگردان اسماعیلی با گل لحظه پایانی از حریف پیش بیفتند
کد خبر: ۱۱۱۹۶۳۵
|
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۰ 18 May 2022
|
7116 بازدید

دو تیم نساجی و هوادار در قالب هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر امروز (چهارشنبه) از ساعت 19 در ورزشگاه پاس قوامین به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری 2 بر یک نساجی به پایان رسید.

شاگردان رضا عنایتی با گلزنی رضا جعفری ابتدا از حریف خود پیش افتادند. جعفری در دقیقه 30 دروازه نساجی را باز کرد تا با همین گل نیمه اول را به پایان برساند.

در آغاز نیمه دوم شاگردان اسماعیلی تلاش خود را برای جبران گل خورده دو چندان کردند تا این‌که امیرمحمد جانملکی توانست گل تساوی این دیدار را به ثمر برساند.  

در دومین دقیقه از وقت‌های اضافه این دیدار متین کریم‌زاده با نفوذ به محوطه جریمه و حرکت انفرادی دروازه بشاگردی را باز کرد تا شاگردان اسماعیلی با گل لحظه پایانی از حریف پیش بیفتند و در نهایت یک پیروزی شیرین را به دست آورند.

نساجی با این پیروزی 32 امتیازی شد و هم امتیاز با صنعت نفت در رده دوازدهم باقی ماند. در مقابل شاگردان عنایتی با این شکست 34 امتیازی و رده هشتمی باقی ماندند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟