مشکلات‌اقتصادی را حل کنید، مشکل‌جمعیت حل می‌شود

تلاشی که برای تشویق مردم به تکثیر جمعیت در کشور صورت می‌گیرد، هم لازم است و هم مفید. این اقدام هرچند بسیار دیر شروع شده، ولی باید با قوت و قدرت ادامه یابد و تا رسیدن به نتیجه مطلوب، وقفه‌ای در آن ایجاد نشود.
کد خبر: ۱۱۲۰۱۸۵
|
۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۶ 22 May 2022
|
7268 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی، مشکل پیری جمعیت و کاهش شدید تولیدمثل که اکنون کشور ما به آن مبتلا شده، نتیجه سیاست اشتباهی بود که در اوائل دهه هفتاد براساس تصمیم مسئولین نظام به اجرا درآمد. در همان زمان، روزنامه جمهوری اسلامی با انتشار سرمقاله‌ها، مقالات، مصاحبه‌ها و گزارش‌هائی، نادرست بودن این سیاست را یادآور شد و علاوه بر این، اینجانب شخصاً هشدارهائی نیز به صورت حضوری و شفاهی به مسئولین ارشد نظام دادم، ولی متأسفانه گوش شنوائی وجود نداشت و شد آنچه نمی‌بایست می‌شد.

مردم، در آن زمان به دلیل شنوائی خاصی که از مسئولین نظام داشتند، به توصیه‌های آن‌ها عمل کردند و سیاست کنترل جمعیت توانست به هدف خود برسد به ویژه آنکه بعضی از علمای حوزه‌های علمیه نیز به این سیاست رنگ شرعی دادند تا از این طریق نیز مردم به کنترل جمعیت رغبت بیشتری نشان دهند. این سیاست در بعضی مناطق ازجمله بلوچستان با استقبال مواجه شد و حتی مردم آن مناطق تشویق به تلاش برای ازدیاد نسل و برهم زدن موازنه جمعیت شدند و همینطور هم شد. اکنون هم که مشوق‌های مادی برای خانواده‌های صاحب فرزندان بیشتر در نظر گرفته شده و به جوان‌ها برای ازدواج کمک‌هائی می‌شود، بیشترین بهره را از این امتیازات مادی همان‌هائی می‌برند که برخلاف سیاست کنترل جمعیت عمل کردند و تلاش برای ازدیاد جمعیت برای آن‌ها به یک فرهنگ تبدیل شده است.

آنچه اکنون بسیار اهمیت دارد و می‌تواند به مثابه عامل پیشران برای سیاست ازدیاد جمعیت عمل کند، نجات کشور از بحران اقتصادی است. ابزارهائی که اکنون برای تشویق مردم به ازدیاد جمعیت بکار گرفته می‌شوند، اعم از تبلیغات، وام ازدواج، دادن زمین و آپارتمان و بعضی مساعدت‌ها و معافیت‌ها را نباید بی‌تأثیر دانست، ولی در شرایطی که اقتصاد کشور دچار بحران است، این ابزار‌ها کارائی چندانی ندارند. خانواده‌ها مایل هستند فرزندانشان با امکانات مورد نیاز و قابل قبول در دامان مادرانشان به رشد جسمی برسند و در محیط‌های سالم و آرام خانوادگی، اجتماعی و تحصیلی پرورش روحی و علمی پیدا کنند و این امکان را داشته باشند که به عنوان عناصری مفید و مؤثر به جامعه خود خدمت نمایند.

اگر چنین زمینه‌ای در کشور فراهم شود، قطعاً خانواده‌ها از فرزندآوری استقبال خواهند کرد حتی اگر مشوق‌هائی از قبیل آنچه اکنون برای طرح جوانی جمعیت در اختیار قرار می‌گیرند هم وجود نداشته باشند. فرزنددار شدن، بخشی از علاقمندی فطری انسان‌هاست و به همین دلیل هیچکس برای اینکه به فرزندآوری تشویق شود نیازی به مشوق ندارد. به همین دلیل است که زنان و مردانی که از فرزندآوری محروم هستند، به مراکز بهزیستی مراجعه می‌کنند و کودکان بی‌سرپرست را به فرزندخواندگی برمی‌گزینند.

فطری بودن علاقمندی انسان‌ها به داشتن فرزند، یک فرهنگ طبیعی است که به صورت خدادادی در نهاد مردم وجود دارد. متأسفانه این فرهنگ در کشور ما و در همین نظام جمهوری اسلامی و با تصمیم نادرست مسئولین آن، سرکوب شد و جامعه اسلامی ما اکنون نیازمند تدابیری برای احیاء این فرهنگ است. احیاء یک فرهنگ طبیعی که بخشی از فطرت بشر است و در وجود انسان‌ها به صورت خدادادی نهادینه شده است، کار مشکلی نیست.

برای رسیدن به این هدف، کافی است بحران اقتصادی را حل کنید و مردم را از مشکلات معیشتی فعلی نجات دهید. در چنان وضعیتی خود مردم براساس غریزه‌ای که خدای خالق و قادر در وجود آن‌ها قرار داده قطعاً به سراغ فرزندآوری خواهند رفت و مشکل جمعیت را حل خواهند کرد.

برطرف ساختن بحران اقتصادی را برخلاف آنچه این روز‌ها شاهد هستیم نباید از وارد آوردن فشار بر قشر ضعیف و محروم جامعه شروع کرد. اگر مسئولان دولتی نمی‌دانند که گزارش‌ها و تبلیغات رسانه ملی از موفقیت طرح اصلاح اقتصادی دولت که اکنون در حال اجراست، واقعیت‌ها را کتمان می‌کنند، این را بدانند که به جای ۴ قلم کالا اکنون تمام کالا‌ها و خدمات که از هزاران قلم تجاوز می‌کند گران شده‌اند و مبلغ ۴۰۰ و ۳۰۰ هزارتومان یارانه نه‌تن‌ها قدرت خرید مردم را بالا نبرده بلکه کمر آن‌ها را زیر بار سنگین گرانی‌های جدید خم کرده است. این طرح را با تبلیغات نمی‌توان جا انداخت. به واقعیت‌ها توجه کنید و فکری به حال قشر ضعیف نمائید.

ایران، کشوری بزرگ و ثروتمند است. اگر برنامه‌ریزی‌ها در اختیار افراد خبره و اجرا در اختیار افراد صالح و مدیر باشد، بحران اقتصادی برطرف خواهد شد و به دنبال آن مشکل جمعیت نیز توسط خود مردم و از طریق بازگشت طبیعی فرهنگ فرزندخواهی جای خود را به رشد مطلوب و جوانی جمعیت خواهد داد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
بیکاری
فقر
نداشتن خونه
......
باز هم بگم؟!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
اما در ایران دکتر مهندس ها همه یک فرزند دارند
و فقرا چندین بچه
فقر گویا به دارایی نیست به نوع نگاه به خویشتن است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
دو ماه از سال گذشت و هنوز هیئت وزیران افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی رو تائید نکرده فکر میکنه پای سفره عقد نشسته و رفته گل بیاره جواب نمیده !!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
در ایالت تگزاس آمریکا به دلیل رونق اقتصادی هم از نظر مزارع و هم نفت، در خانواده ها کمترین تعداد فرزندان 7 نفر می باشد. اگر هم تحقیق کرده باشد تعداد زیادی از نخبگان و سیاستمداران به نام آمریکایی از این ایالت می باشند.

پس "مشکلات‌اقتصادی را حل کنید، مشکل‌جمعیت حل می‌شود" کاملا کاملا درست است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
بسیاری چون من در دوراهی تصمیم بودند و حالا خدا را شکر می کنم که برای فرزند سوم اقدامی نکردم وقتی من کارمند با ان شرایط سخت زندگی در تهران مرفه شناخته شدم و در دهک کارخانه داران مغازه داران و بنگاه داران مالکان بزرگ و ...قرار گرفتم و از اصلاحات قیمیت فقط تورم ان نصیب من شد چطور می توانستم هزینه های فرزند سوم را پرداخت کنم
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
کارمند بازنشسته و مهندس مخابراتم بعد از 30 سال خدمت با دریافتی 8 میلیون یعنی کمتر از 270 دلار در ماه و الان یک ونیم ساله مخابرات حتی هزینه بیمه تکمیلی که از حقوقمان دریافت میکند را پرداخت نمیکند دارای دو فرزند هستیم چند روز قبل که با همسرم که صحبت میکردم هردو باتفاق از اینکه بچه دار شده ایم و دو فرزندی که هیچ اینده روشنی برایشان متصور نیستیم را بدنیا اوردیم سخت اظهار پشیمانی میکردیم مسئولان کمی میان مردم زندگی کنند و بعد صحبت از افزایش جمعیت حرف بزنند مزد یک روز بنده برابر یک کیلو گوشت هم نمیشود مسئولی که داشتن منزل مسکونی ویا رفتن مسافرت وماندن در چادر را نشانه مرفه بودن میداند هیچ وقت کاری برای مردم نمیتواند بکند.
asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
ظاهرا مسئولین فقط ازدیاد جمعیت را میبینند و مثل قدیمی خدا روزی رسان است را سرلوحه کارشان قرار داده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
الحق و الانصاف حضرات به خوبي در حال رفع مشكلات معيشتي ملت هستند ... خخخخخ
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
فکر کنید توی این خانه 50 متری چند نفر میتوانند زندگی کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
میانگین مسکن در دنیا هر نفر 12 متر است.
فقرا در خانه 50 متری 10 نفر هم زندگی می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
تا مشکل کار حل نشود
امنیت شغلی تامین نشود
تورم کنترل نشود
ارزش پول ملی کم و کمرنگ تر شود
هیچ اتفاق خاصی نمی افتد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
رشد بی رویه جمعیت باعث انقراض می شود. تفریط امروز ناگزیر از افراط دیروز است.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟