مجوز توزیع واکسن آبله میمون در آمریکا صادر شد

دولت بایدن روز سه‌شنبه اعلام کرد که به‌طور کلی، به گروه‌های کوچکی از افرادی که در معرض تماس با یک بیمار آبله میمون (با علائم) بوده‌اند، می‌توان واکسیناسیون را تزریق کرد، اما این یک واکسیناسیون گسترده نیست.
کد خبر: ۱۱۲۱۰۷۳
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹ 27 May 2022
|
4953 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، در ایالات متحده، واکسن Jynneos که به صورت دو دُز و به فاصله چهار هفته تجویز می‌شود، مجوز پیشگیری از آبله و آبله میمون در سنین بالا را دارد.

وب‌سایت مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده می‌گوید: «از آنجایی که ویروس آبله میمون ارتباط نزدیکی با ویروسی دارد که باعث آبله می‌شود، واکسن آبله نیز می‌تواند از افراد در برابر ابتلا به آبله میمون محافظت کند».

واکسن‌های آبله و آبله میمون اگر قبل از قرار گرفتن در معرض آبله میمون تزریق شوند، برای محافظت از افراد در برابر آبله میمون مؤثرتر هستند. کارشناسان همچنین معتقدند که واکسیناسیون پس از قرار گرفتن در معرض آبله میمون ممکن است به پیشگیری از بیماری یا کاهش شدت آن کمک کند.

دانشمندان معتقدند که واکسن‌های آبله می‌توانند در پیشگیری از آبله میمون نیز مؤثر باشند

طبق گزارش مرکز امنیت سلامت در دانشکده بهداشت عمومی بلومبرگ، ویروس واریولا که عامل آبله و حتی آبله میموناست، از یک خانواده هستند. دکتر امش آدالجا، محقق ارشد دانشگاه جانز هاپکینز، گفت: «هر دو ویروس از یک خانواده ویروسی هستند و آنچه در جریان شیوع آبله میمون دریافتیم این است که واکسیناسیون می‌تواند باعث نابودی عفونت یا حداقل کاهش عفونت در افراد مبتلا به آبله میمون شود؛ اما انتظار انتشار گسترده واکسن را نداشته باشید».

آیا واکسینه‌شدن پس از قرار گرفتن در معرض آبله میمون نیز فایده‌ای دارد؟

به گفته CDC، واکسیناسیون پس از قرار گرفتن در معرض ویروس آبله میمون همچنان می‌تواند ایمنی ایجاد کند، اما اگر افراد پیش از قرارگیری در معرض ویروس، واکسن را دریافت کنند، بهتر است.

CDC توصیه می‌کند واکسن را ظرف چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض عفونت، به منظور جلوگیری از بیماری تزریق کنید. اگر بین 4 تا 14 روز قرار گرفتن در معرض ویروس، واکسیناسیون انجام شود، امکان دارد واکسن علائم را کاهش دهد اما ممکن است از خود بیماری جلوگیری نکند.

به گفته CDC، به طور کلی، افرادی که در معرض ویروس آبله میمون قرار گرفته‌اند و طی سه سال گذشته واکسن را دریافت نکرده‌اند، باید به فکر واکسینه شدن باشند.

آیا ژن ویروس آبله میمون با این شیوع تغییر کرده است؟

یافته‌ها حاکی از این است که به نظر نمی‌رسد چیزی در مورد بیولوژی ویروس آبله میمون تغییر کند و احتمال ابتلا به آن برای عموم مردم هنوز بسیار کم است.

مقامات WHO شواهدی مبنی بر تغییر یا جهش ویروس آبله میمون در این شیوع پیدا نکرده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟