درواقع بایننس یک صرافی مخصوص ارزهای دیجیتال است. حوزه فعالیت این صرافی خرید، فروش و تبادل رمز ارزها توسط کاربران نیز است. مبادلات بین کاربران در ابتدا تنها با استفاده از ارزهای دیجیتال صورت میگرفت و ارزهای رایج نظیر دلار و یورو پذیرفته نمیشدند، اما امروز وضعیت متفاوت است.
این پلتفرم در سال ۲۰۱۷ و توسط کشور چین متولد شد، اما خیلی زود پیشرفت کرد و توانست لقب بزرگترین صرافی کریپتوکارنسی دنیا را کسب کند. با توجه به قوانین بسیار سرسختانه پیرامون ارزهای دیجیتال در کشور چین، بنیانگذاران Binance خیلی زود مجبور به مهاجرت به کشور ژاپن شدند؛ کشوری که با روی باز رمز ارزها را پذیرفته و اهمیت زیادی برای آن قائل است.
Changpeng Zao که با نام مستعار CZ شناخته میشود؛ بنیانگذار صرافی بایننس است.
CZ پیش از تاسیس بزرگترین صرافی کریپتوکارنسی، چند سیستم مبادله برای بورس کشور ژاپن توسعه داده بود. بدون شک این تجربه به او برای تبدیل کردن بایننس به غولی که در حال حاضرشاهد هستیم، کمک زیادی کرده است. در رزومه چانگ پنگ ژائو موقعیتهای شغلی قابل توجهی نظیر مدیر فنی شرکت Blockchain.com، توسعهدهنده کیف پول بلاک چین ، نیز به چشم میخورد. قبل از شروع به کار بایننس، سازندگان از طریق عرضه اولیه سکه یا همان ICO سرمایه مورد نیازشان را جمعآوری کردند.
این کار را میتوان به سرمایه گذاری جمعی تشبیه کرد که افراد با سرمایهگذاری و پشتیبانی از یک شرکت در حال تاسیس از آن حمایت میکنند.
این افراد سپس سود بیشتری در مقایسه با سایر کاربرانی که بعدها سهامها را خریداری میکنند، دریافت خواهند کرد. با این حال ICO تفاوتی اساسی دارد، چرا که کاربران به جای ارزهای رایج نظیر دلار و یورو، در یک ارز دیجیتالی سرمایه گذاری میکنند.
با توجه به تاریخچه کوتاه شرکت و تاسیس آن در سال ۲۰۱۷، سرعت رشد این صرافی فوقالعاده عنوان میشود. به طور متوسط روزانه ۱ میلیارد دلار معامله در بستر این پلتفرم صورت میگیرد. از نظر حجم تبادلات، اکنون بزرگترین صرافی مبادلات آلت کوینها است. سرعت رشد بایننس به حدی بود که در ژانویه سال ۲۰۱۸، کمتر از یک سال بعد از تاسیس و شروع به کار، شرکت به خاطر حجم انبوه کاربران متمایل به ساخت حساب کاربری، برای مدتی مجبور به توقف ثبت نام و عدم پذیرش کاربران جدید شد. تنها در یک روز ۲۴۰ هزار اکانت جدید در بایننس شکل گرفت.
در ماه ژانویه سال ۲۰۱۹ بایننس یک پروژه جدید به جهت فروش توکنها و جذب سرمایه لانچ پد را معرفی کرد؛ از آن زمان تا کنون بایننس بیش از ۱۱ مبادله توکن و ایردراپ ۶ پروژه جدید را به طور موفق برگزرار کرده است.
بایننس تمام تحقیقات برای لیست کردن یک ارز در صرافی را انجام میدهد؛ زیرا اعتبار و اعتماد زیادی را در بین کاربران خود به دست آورده است و قصد ندارد که با لیست کردن یک پروژه ضعیف یا کلاهبردار اعتبار خود را خدشه دار کند.
برای شرکت در IEO شما باید یک حساب تایید شده داشته باشید.
صرافی Okex محصول صرافی OKCoin و همچنین حاصل ایدههای استار ژو نیز است. نسبت به صرافی OKEx به OKCoin مانند کوین بیس به GDAX است و هر دوی این صرافیها در خدمت گیروههای متفاوتی از سرمایهگذاران هستند.
این دو صرافی یعنی OKEx و GDAX دارای ابزار و قابلیتهایی برای معاملهگران ارزهای دیجیتال است.
صرافی Okex در سال ۲۰۱۴ در کشور چین تاسیس شد و دومین صرافی ارز دیجیتال در دنیا از لحاظ حجم معاملاتی است.
گفنی است فقط حجم معاملات روزانه بخش معاملات آتی بیت کوین این صرافی حدود ۱.۵ میلیارد دلار است.
صرافی OKEx مانند بایننس، به مالت جزیره حامی کریپتو نقل مکان کرده است.
صرافی OKEx یک صرافی است که به منظور یک واسطه بین کاربران برای ترید یا تجارت صدها توکن و جفت ارز عمل میکند.
همچنین روزانه حجم معاملات بسیار بالایی در این صرافی انجام میپذیرد؛ به طوری که با صرافیهای مشهوری مانند بایننس در رقابت است.
از این توکن میتوان برای کارمزد معاملات و پرداخت خدمات خاص در پلتفرم استفاد کرد.
به بیانی دیگر صرافی اوکی ایکس یک صرافی ارز دیجیتال آنلاین است و ترید بر روی طیف وسیعی از ارزهای دیجیتالی را تسهیل میبخشد.
صرافی OKEx در سال ۲۰۱۷ تاسیس شد و مرکز آن در سیشل است. صرافی اوکی ایکس از فناوری بلاک چین برای ارائه مجموعهای محصولات تجاری خود به کاربران استفاده میکند.
صرافی OKEx هنگام ایجاد حساب میتوان تایید هویت دو مرحلهای را تنظیم کرد. همچنین در این صرافی دستورالعملهای مختلفی برای تغییر رمز عبور ارائه میشود.
در حالی که جزییات طرح امنیتی صرافی OKEX مخفی است.
علاوه بر این شایان ذکر است که سیستم کیف پول اوکی ایکس OKX از چندین سطح حفاظت برای اطمینان از امنیت کلیدهای خصوصی کاربران خود استفاده میکند. به عنوان مثال میتوان به سیستمهای آنلاین و نیمه آفلاین، مدیریت ریسک، خدمات چند امضایی نیمه آفلاین و سیستمهای کاهش ریسک اشاره کرد.
در صرافی OKX همه واریزها و برداشتهای دارایی کاربر پیش از ارسال به بلاک چین برای تایید، نیازمند مکانیسمهای مدیریت ریسک لایهای هستند.
طبق گفته OKEx سرورهای نیمه آفلاین آن نمیتوانند به خطر بیفتند، حتی اگر مورد حمله فیزیکی قرار گیرند.
دلیل آن این است که کلید خصوصی کاربر در حافظه موقت سرور ذخیره میشود و در هارد دیسک دائمی ذخیره نخواهد شد. این موضوع دسترسی هکرها را عملا غیرممکن میکند.
اگر به دنیای ارز دیجیتال، اخبار متاورس و NFTعلاقهمند هستید پیشنهاد میکنیم به وبسایت ایران متا مراجعه کنید. در ایران متا ما اخبار روز متاورس و ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار میدهیم همچنین از هیچ خبر جدیدی در این حوزه بیاطلاع نخواهید ماند.
انتهای رپرتاژ آگهی/