پیوند گوش چاپ سه بعدی به انسان

یک شرکت بیوتکنولوژی به تازگی اعلام کرده که با موفقیت یک گوش انسان با چاپ سه بعدی را به یک بیمار پیوند زده است.
کد خبر: ۱۱۲۲۳۵۴
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱ 03 June 2022
|
5020 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از آی ای، شرکت 3DBio Therapeutics مستقر در کوئینز آمریکا، گوش را با استفاده از سلول های خود بیمار به‌صورت سه بعدی چاپ کرد. به گفته کارشناسان این حوزه، این یک پیشرفت خیره کننده و خبر هیجان انگیز در حوزه مهندسی بافت است.

بیمار مورد نظر که یک جوان ۲۰ ساله است، با اختلال مادرزادی به دنیا آمد. این اختلال باعث شد او گوش راست کوچک و بدشکلی داشته باشد.

به گفته شرکت سازنده، گوش چاپ سه بعدی، در قالبی ساخته شد که دقیقاً با گوش چپ بیمار مطابقت داشت و پس از تکمیل ساخت، در ماه مارس سال جاری با موفقیت روی سر بیمار پیوند زده شد. این شرکت گفت که گوش به مرور زمان به بازسازی بافت غضروف ادامه می‌دهد و ظاهر و حسی شبیه به یک عضو طبیعی به آن می‌دهد.

آیا اندام های پرینت سه بعدی بی خطر هستند؟

کارشناسان می گویند هنوز خیلی زود است که بتوان به این سوال پاسخ داد. با این حال، از آنجایی که سلول‌هایی که برای ساختن اندام‌ها استفاده می‌شوند، از بدن خود بیمار هستند، احتمال رد پیوند یا عوارض باید کم باشد.

شرکت ۳DBio، حدود هفت سال پیش تأسیس شد و پیوند موفق اخیر تنها یکی از چندین پیشرفت در این زمینه در چند سال گذشته است. در ماه ژانویه، جراحان در مریلند موفق شدند قلب خوک اصلاح شده ژنتیکی را به یک مرد ۵۷ ساله مبتلا به بیماری قلبی پیوند بزنند. این جراحی به بیمار این امکان را داد که چند ماه حیاتی و قیمتی دیگر به زندگی خود ادامه دهد.

همچنین پیشرفت‌های دیگری خارج از استفاده از اندام‌های حیوانات یا پرینت‌های سه بعدی وجود دارد که مفید خواهند بود. به عنوان مثال، دانشمندان در حال توسعه تکنیک‌هایی هستند که امید می‌رود می‌تواند عمر اعضای اهداکننده را افزایش دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟