به گزارش تابناک و به نقل از گلوبالتایمز چین، آن لوشنگ، معاون اداره ملی راه آهن کشور خبر داد که شبکه ریلی پرسرعت چین تا پایان سال ۲۰۲۱ به مرز ۴۰ هزار کیلومتر رسیده و به ۹۳ درصد شهرهای داخلی کشور با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار دسترسی پیدا کرده است. کشور چین درصدد است به یک قدرت ترابری تبدیل شود.
در دهه گذشته، سرمایهگذاری انباشته داراییهای ثابت اداره راهآهن چین به بیش از ۷ تریلیون یوان (معادل ۱.۰۵ تریلیون دلار) رسید. همچنین ۵۲ هزار کیلومتر به شبکه راهآهن کشور اضافه شده است.
آن لوشنگ، در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره پیشرفتهای خیرهکننده کشورش از زمان هجدهمین کنگره ملی حزب در سال ۲۰۱۲ به منظور تقویت قدرت ترابری چین سخن گفت. او در این نشست خبری تاکید کرد که مجموع خطوط راهآهن کشور که تا پایان سال گذشته به بهرهبرداری رسیده، ۱۵۰ هزار کیلومتر با احتساب ۴۰ هزار کیلومتر ریل پرسرعت است.
همچنین در این کنفرانس مطبوعاتی، ژو چنگ گوانگ، معاون وزیر ترابری چین، از پروژههای عظیم پرده برداشت. او همچنین اعلام کرد که کشور چین قصد دارد سرمایهگذاری در زیرساختهای ترابری را زودتر از موعد مقرر در چارچوب تلاشهای گسترده کشور برای تثبیت اقتصاد جمعآوری کند.
ژو گفت که گروهی از پروژههای استراتژیک مهم مانند راهآهن سیچوان، منطقه خودمختار تبت و جاده کمکی آن با سرعت بیشتری ساخته میشوند تا از تثبیت سرمایهگذاری، تقویت تقاضای داخلی، ایجاد شغل، تضمین معیشت مردم و تقویت اقتصاد کلان حمایت شود.
همشهری آنلاین
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.