دستیار اسکوچیچ: از اول به دراگان بی‌اعتماد بودند

کد خبر: ۱۱۲۹۷۲۴
|
۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷ 13 July 2022
|
10289 بازدید

رسانه «sportske» با ارائه گزارشی درباره شرایط دراگان اسکوچیچ و دستیارانش در کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران نوشت: فدراسیون ایران، برکناری اسکوچیچ از سرمربیگری تیم ملی این کشور را به تعویق انداخته است و دراگان هنوز شانس سرمربیگری ایران در جام جهانی را دارد. با این حال دشوار است که بگوییم چه اتفاقی رخ می‌دهد. جدال‌هایی برای ریاست فدراسیون فوتبال و نیز تیم ملی ایران وجود دارد که ارتباطی به نتایج و نوع بازی تیم ندارد.

ملادن زگانیر دستیار اسکوچیچ هم در این باره گفت: ما نباید درباره اتفاقات خیلی شگفت‌زده شویم! پیش‌تر صحبت‌هایی درباره اینکه انتخاب جانشینان ما مطرح و بحث‌ها بسیار طولانی شد، اما اتفاقی نیفتاد. البته آنطور که در رسانه‌های ایرانی می‌بینم، ممکن است شرایط مانند همان دفعه باشد!

وی با اشاره به احتمال انتخاب یک مربی ایرانی به‌عنوان سرمربی تیم ملی کشورمان تصریح کرد: به نظر می‌رسد می‌خواهند یک نفر از خودشان را سرمربی کنند. شرایط ویژه‌ای حاکم است و از ابتدا مشکلات و بی‌اعتمادی زیادی (نسبت به اسکوچیچ) وجود داشت. اسکوچیچ تنها به خاطر نتایج باقی ماند؛ چون همه دیدارها را به‌صورت متوالی برد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟