توسعه بانکداری الکترونیک باید همسو با الگو‌های جهانی باشد

یک کارشناس صنعت بانک با بیان اینکه باید استانداردسازی و توجه به اصول حرفه‌ای در مدیریت نظام آموزشی در اولویت بانک‌ها قرار گیرد، گفت: یک از زیرساخت‌های مهم و ضروری در جهت ایجاد و توسعه بانکداری الکترونیک بحث فرهنگ الکترونیک و رواج فرهنگ استفاده درست از فناوری اطلاعات در میان عموم مردم است.
کد خبر: ۱۱۳۴۵۸۲
|
۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳ 12 August 2022
|
5207 بازدید
توسعه بانکداری الکترونیک باید همسو با الگو‌های جهانی باشد
 
به گزارش خبرنگار «تابناک» به طور حتم توسعه هر صنعتی نیاز به ارتقای سطح علمی و آموزشی دارد تا در کنار آن بتوان موفقیت‌هایی را کسب کرد. از آنجا که صنعت بانکداری طی سال‌های گذشته از روش سنتی و قدیم دور شده و به سمت مدرن و دیجیتالی شدن حرکت کرده است بنابراین مستلزم این است که کارکنان و مدیران بانک‌ها خودشان را با دانش روز دنیا تطبیق دهند تا از این طریق مشتریان بیشتری را جذب کنند؛ چرا که امروزه اساس رقابت سالم برپایه ارائه اموزش‌های نوین بنا شده است.
براساس این گزارش یک از زیرساخت‌های مهم و ضروری در جهت ایجاد و توسعه بانکداری الکترونیک بحث فرهنگ الکترونیک و رواج فرهنگ استفاده درست از فناوری اطلاعات در میان عموم مردم است که باید اطلاعات و آگاهی‌های لازم در خصوص خدمات بانکداری الکترونیک و نحوه استفاده از این خدمات و نحوه تقابل با بانکداری از طریق فناوری‌های نوین به مردم داده شود؛ تا اعتماد و پذیرش عموم مردم کسب شود.
در همین رابطه میلاد اکبریان کارشناس صنعت بانک با اینکه تحول بانکداری نوین با ارائه آموزش‌های مستمر امکانپذیر است، گفت: بانک‌های کشور برای رسیدن به اهداف توسعه خود و نیز جذب مشتریان و نگهداری آن‌ها باید ارتقای فرهنگ آموزش کارکنان را در سرلوحه کاری خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: استانداردسازی و توجه به اصول حرفه‌ای در مدیریت نظام آموزشی بانک، از معیار‌های اصلی مورد توجه طی چندسال اخیر بوده و زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری مطلوبی در پیاده سازی نظام آموزش مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته عبدالمجید پورسعید مدیرعامل"بانک ایران زمین" معتقد است که سطح علمی کارکنان در زمینه‌های مختلف همچون بانکداری مدرن، بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بانکی باید مورد توجه قرار گیرد و برهمین اساس کارکنان این بانک مدام با برگزاری جلسات و کلاس‌های آموزشی سعی می‌کنند سطح دانش و آگاهی کارکنان خود را ارتقا دهند.
وی محور اصلی بانک را سرمایه انسانی قلمداد می‌کند و معتقد است که بانک ایران زمین طی چند سال گذشته با اتکا به جوانان متخصص، با انگیزه و خلاق توانسته گام‌های بزرگی در مسیر ارتقا و پیشرفت نظام بانکی در کشور و همینطور معرفی چهره جدیدی از ارائه سرویس‌های بانکی را ارائه کند.
این کارشناس بانکی افزود: با سیاست گذاری و برنامه ریزی مطلوب و کسب دستاورد‌های آموزشی، مسیر تقویت و ارتقای برند دانش محور و توسعه گرایی بانکی هموار خواهد شد؛ چرا که نگرش حمایت از فعالیت‌های دانش بنیان همسو با توسعه کشور اعتلا می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهداف بانک‌ها تجهیز نظام بانکداری الکترونیک به فناوری‌های نوین و تسهیل فرآیند‌های پرداخت است که دستیابی به این اهداف در سایه تامین زیرساخت‌های امن در حوزه بانکداری الکترونیک میسر خواهد بود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟