به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حسن خسروانیان روز شنبه با اعلام این خبر افزود: کارشناسان اداره که به منظور گشت حفاظتی در منطقه و ارزیابی وضعیت اراضی منابع ملی موجود در حریم دریاچه پس از نزولات آسمانی اخیر صورت گرفت به این منطقه اعزام شدند، در حین بازدید از بستر دریاچه بختگان با پدیده نادری برخورد کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ارسنجان ادامه داد: لانه مربوط به مورچهها که در محدوده بستر دریاچه احداث شده بود دارای مشخصات فنی و منحصر به فردی بود که شکل ساخت آن به صورت قلعه و با رعایت نکات ویژه و خاص آن هم هم متمایز از بقیه لانه مورچه ها است.
خسروانیان ضمن برشمردن عظمت و قدرت لایزال الهی، دلایل و سوالاتی را در ذهن خود و کارشناسان اعزامی تداعی نموده که شامل تشخیص نوع مورچه، نحوه تغذیه با توجه به فاصله بسیار زیاد با ساحل دریاچه، چگونگی مقاومت به دلیل شوری بسیار زیاد آبی منطقه و نحوه بازسازی لانه ها پس از آبگیری آن قسمت است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ارسنجان با بیان اینکه وقوع چنین رخدادی کمیاب بوده لذا از محققین و صاحب نظران خواست چنانچه تاکنون مطالعه و تحقیقاتی در این زمینه صورت نگرفته تحقیقاتی صورت و به مراکز علمی معتبر کشور و استان فارس اعلام کند.
دریاچه بَختِگان، از دریاچههای ایران به طول ۱۲۰ کیلومتر در شهرستانهای نی ریز، بختگان و خرامه، استهبان و در نزدیکی شهرستان ارسنجان در استان فارس است. این دریاچه زیستگاه زمستانه پرندگانی است که از روسیه و دشتهای سیبری به ایران مهاجرت میکنند.