فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

دادگستری آلمان سردار آزمون را تحت پیگرد قرار می‌دهد؟

کد خبر: ۱۱۳۶۶۲۵
|
۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰ 23 August 2022
|
6706 بازدید

«آندری دمیتریف» وکیل دختر شاکی از سردار آزمون مهاجم ایرانی تیم فوتبال بایر لورکوزن در مصاحبه‌ای جدید از تلاش برای باز کردن پای دادگستری آلمان به این پرونده خبر داد.

دمیتریف گفت: امکان قرار دادن یک گزینه روی پرونده وجود خواهد داشت که به همه کشورهایی که کنوانسیون لاهه را پذیرفته‌اند، حق بررسی پرونده را می‌دهد، از جمله در آلمان.

کوشا خودرو بین متن خبر

این وکیل در عین حال آمادگی خود را برای ارتباط با دادگستری آلمان اعلام کرد. وی گفت: آلمان یک کشور متمدن است که به قوانین احترام می‌گذارد. ما در مثبت بودن نتیجه پرونده شک نداریم.

 سردار آزمون که سابقه بازی در تیم‌های روبین کازان، روستوف و زنیت سنت پترزبورگ روسیه را دارد در چند ماه گذشته درگیر پرونده‌ای قضایی شده است که تاکنون ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آزمون در نقل و انتقالات زمستانی، زنیت را به مقصد بایر لورکوزن ترک کرد اما روس‌ها همچنان پیگیر این پرونده هستند. گفته می‌شود مهاجم ایران در حال حاضر درخواست تجدیدنظر را به دادگاهی در روسیه ارائه داده و در انتظار حکم نهایی است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟