۱۳۰ میلیون نفر در بنگلادش گرفتار بی برقی شدند

دست‌کم ۱۳۰ میلیون نفر در بنگلادش پس از قطعی شبکه برق که منجر به خاموشی گسترده شد، روز سه شنبه را بدون برق گذراندند.
کد خبر: ۱۱۴۳۵۵۹
|
۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۸ 05 October 2022
|
5921 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، طبق اعلام شرکت برق بنگلادش، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث خاموشی بدون برنامه روز سه‌شنبه شد،که بیش از ۸۰ درصد از بنگلادش را کمی بعد از ساعت ۲ بعد از ظهر تحت تاثیر قرار داد.

شمیم احسن سخنگوی شرکت برق بنگلادش به خبرگزاری فرانسه گفت: به غیر از برخی مناطق در شمال غربی بنگلادش بقیه کشور بدون برق است.

احسان در ادامه افزود که ۱۳۰ میلیون نفر یا بیشتر بدون برق هستند و مشخص نیست چه چیزی باعث این خطا شده است.

یک مقام دیگر بنگلادش نیز گفت که تنها ۶۰ درصد از کشور که محل استقرار کارخانه‌های تولید پوشاک برای برندهای غربی است، تحت تأثیر قرار گرفته است.

زونید پالک وزیر فن‌آوری بنگلادش گفت که برق تا ساعت ۲۰:۰۰ در پایتخت داکا، شهری که بیش از ۲۲ میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند، برقرار می‌شود.

بنگلادش در ماه‌های اخیر به دلیل افزایش قیمت‌های جهانی انرژی در پی حمله روسیه به اوکراین، دچار بحران بزرگ انرژی شده است و به منظور صرفه‌جویی در مصرف برق، قطع‌های منظمی را اعمال کرده است.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟