پیش‌بینی بورس امروز ۱۸ مهرماه

امروز بازار سرمایه با روند نزولی و منفی همراه شد. شاخص کل و شاخص هم وزن هر دو افت زیادی را متحمل شدند و شاخص کل به کف کانال ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی رسید. معاملات بورس فردا به چه سمتی می‌رود؟
کد خبر: ۱۱۴۴۳۳۰
|
۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۹ 10 October 2022
|
2574 بازدید

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، امروز بازار سرمایه با روند نزولی و منفی همراه شد. شاخص کل و شاخص هم وزن هر دو افت زیادی را متحمل شدند و شاخص کل به کف کانال ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی رسید.

طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه؛ نماد‌های «شستا»، «کچاد»، «کگل»، «شپدیس»، «حکشتی»، «مدیکو»، «مدیکو» و «وپاسار» بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

حسین صیامی کارشناس بازار سرمایه دلیل وضعیت کنونی بازار سرمایه را پارامتر‌های اقتصادی کلان کشور مثل نرخ بهره بین بانکی، سیاست‌های پولی و بانکی و همچنین عملکرد دولت در بازار سرمایه بیان کرد.
او می‌گوید که شاخص زیر یک میلیون ۴۰۰ هزار چندان دوام ندارم و منطقی نیست با این شرایط شرکت‌ها و پی وی‌های مناسب، شاخص کل در این کانال بماند.
صیامی خطاب به سرمایه گذارانی که اکنون قصد ورود به بازار را دارند گفت: خرید سهم آن هم زیر شاخص ۱ میلیون و ۴۰۰ ریسک زیادی ندارد. در این وضعیت شاخص بین یک میلیون و ۴۰۰ هزار تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار طبیعی است، اما بالاتر از آن خرید سهام ریسک دارد. /هدف
از مهم‌ترین تأثیرگذار در بازار سرمایه، ثبات سیاسی و اقتصادی کشور است که در این روز‌ها تحت تأثیر قرار گرفته است.

ماهیت سرمایه ترسو است و سریع به بازار‌هایی حرکت می‌کند که در مواقع نابسامانی پویا هستند و قابلیت نقدشوندگی مانند طلا و ارز دارند. در بازار امروز نیز شاهد خروج نقدینگی از بازار و حرکت مجدد به سمت حمایت یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد بودیم در صورتی که این سطح حفظ شود احتمال می‌دهیم بازار بتواند خود را نگه دارد و در صورت بهبود شرایط سیاسی روند بازار تغییر کند، ارزش معاملات امروز در سطح دو هزار میلیارد تومان بود که سطح مناسبی ارزیابی نمی‌شود.

به نظر می‌رسد باید برای بازار فردا نیز روند نزولی پیش‌بینی کرد، در صورت افت شاخص کل احتمال دارد تا سطح یک میلیون ۳۰۰ هزار واحد کاهش یابد یعنی حدود پنج هزار واحد ریزش را برای بازار فردا برآورد می‌کنیم. /ایمنا

پیش بینی بازار سهام تا پایان سال

«حسن حسین نیا» کارشناس بازار برگشت روند مثبت شاخص را محتمل می‌داند.

او گفت: مسئله مهمی که وجود دارد این است که ما همچنان شاهد ارزش معاملات پایینی هستیم هر چند که روز چهارشنبه هفته گذشته شاهد ورود پول حقیقی‌ها بودیم، اما این حجم از ورود پول در برابر پولی که از بازار خارج شده چندان تاثیر گذار نیست. از طرفی هم ما شاهد اعمال سلیقه برخی از تصمیمات در بازار شدیم، یعنی اینکه بازار گردان از گذاشتن اوردر فروش معاف شده بود و برای فروش اقدام نمی‌کردند بنابراین برای اینکه اعلام کنیم وارد یک روند صعودی شدیم خیلی زود است.

این کارشناس در مورد مثبت شدن بازار سرمایه در آخر هفته گذشته گفت: مثبت بودن شاخص در هفته گذشته می‌تواند حاصل یکسری پارامتر‌ها باشد؛ شاخص کل و قیمت سهم‌ها به حدی افت کرده بود که انتظار داشتیم کمی حمایت شود به عبارتی قیمت سهم‌های شاخص ساز به یک نقطه جذاب و حمایتی خود رسیده بودند.

به گفته حسین نیا فعلا ارزش معاملات آنقدر بالا نیست که انتظار داشته باشیم روند بازار تغییر پیدا کند.

ریزش بازار سرمایه را می‌توان از اواسط سال ۹۹ عنوان کرد، زمانی که شاخص کل بعد از عبور از کانال ۲ میلیون واحد شروع به ریزش کرد. در همان زمان شاهد برخی از اقدامات مسئولان کشور از جمله مجلس، قوه قضائیه و حتی خود دولت بودیم، اما هیچ کدام از این اقدامات کارساز نبود و بازار همچنان به ریزش خود در طول این دو سال ادامه داد.

با توجه به ریزش‌های پی در پی شاخص کل بازار سرمایه بسیاری از گمانه زنی‌ها تاکید دارند که پول خارج شده از بورس در آینده به سمت بانک و طلا و دلار حرکت خواهد کرد. هنوز برنامه‌های دولت در جهت کاهش ریزش بازار کارساز نبوده و انتظار می‌رود که دولت تصمیم جدی برای بهبود بازار سرمایه در شش ماهه دوم سال داشته باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟