به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مصوب مجلس شورای اسلامی قرار بود که از سال ۱۳۸۶ اجرایی شود گفت: متأسفانه قانون در همان سال اجرایی نشد و از دولتی به دولت دیگر موکول شد.
وی افزود: با پیگیریهای دولت سیزدهم و مساعدت مجلس و ریاست جمهوری و تأکیدات مقام معظم رهبری یک ردیف اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان در ردیف بودجههای وزارت بهداشت به این امر مهم اختصاص داده شد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این خبر که قرار است این قانون از ابتدای فروردین ماه سال جاری اجرایی شود اظهار کرد: بر اساس قول نهاد ریاست جمهوری، معوقه سه ماه پایانی سال گذشته هم محاسبه خواهد شد.
عبادی که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد، با اشاره به اینکه اجرای قانون «تعرفه گذاری خدمات پرستاری» نیازمند تأمین زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری بود گفت: دستورالعمل رسیدگی به اسناد تعرفههای خدمات پرستاری از جمله زیرساختهای نرم افزاری بود که توسط بیمه تدوین و ابلاغ شد و از جمله زیرساختهای سخت افزاری آن هم آماده سازی سیستم محاسباتی اتوماسیون الکترونیک است که این هم خوشبختانه مهیا شده و احصای درآمد نیز درحال صورت گرفتن است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: قرار بود که این موضوع تا پایان شهریور عملیاتی شود و پرستاران اولین دریافتی را با مدل جدید داشته باشند اما دو هفتهای به تأخیر افتاده و امیدواریم در چند هفته آینده نهایی شود و همکاران اولین دریافتی را داشته باشند. اگر خدمات همکاران ما در ابعاد مختلف مورد توجه واقع شود سود اصلی را مردم خواهند برد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.