از هر ۴ نفر در جهان یک نفر در فقر زندگی می‌کند

هر ساله در تاریخ ۱۷ اکتبر "روز جهانی ریشه کنی فقر" گرامی داشته می‌شود.
کد خبر: ۱۱۴۵۵۸۶
|
۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰ 17 October 2022
|
5965 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، این روز از سوی سازمان ملل متحد (UN) در سال ۱۹۹۳ میلادی برای ارتقای آگاهی در مورد نیاز به ریشه کنی فقر در سراسر جهان، تعیین شد.

از زمان تعیین روز جهانی ریشه کنی فقر، این روز جهانی هر ساله توسط دولت ها، سازمان های غیردولتی و افراد گرامی داشته می شود. با این حال، در سال‌های اخیر تمرکز از صرف افزایش آگاهی در مورد فقر به انجام اقدامات مشخص برای پایان دادن به این معضل اجتماعی در سراسر جهان تغییر کرده است.

این روز جهانی همچنین تلاش های افرادی که در فقر زندگی می کنند و سازمان های مرتبط با آن ها در سراسر جهان را برجسته می کند.

تاریخچه روز جهانی ریشه کنی فقر به سال ۱۹۹۳ میلادی برمی گردد، زمانی که مجمع عمومی سازمان ملل متحد به اتفاق آرا روز ۱۷ اکتبر را به عنوان روز جهانی ریشه کنی فقر تعیین کرد. از آن زمان، هر ساله در تاریخ ۱۷ اکتبر رویدادهایی در سراسر جهان برای بزرگداشت این روز و تجدید تعهد برای تلاش در جهت دستیابی به هدف آن، برگزار می شود.

کشورهای عضو سازمان ملل هر ساله تعهد خود را برای ریشه کنی فقر با اتخاذ برنامه ها و سیاست های ملی با هدف بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی برای کسانی که در فقر زندگی می کنند، تایید می کنند اما با وجود این تلاش ها، فقر جهانی همچنان یک نگرانی مبرم است.

گرامیداشت این روز جهانی به افزایش آگاهی در مورد موضوع فقر و تأثیرات آن بر مردم در سراسر جهان کمک می کند. همچنین فرصتی برای مردم برای نشان دادن همبستگی با کسانی است که در تلاش برای تامین هزینه های زندگی خود هستند. علاوه بر این، این روز فرصتی را برای دولت ها و سازمان های بین المللی نیز فراهم می کند تا تعهد خود را برای مقابله با فقر تجدید کنند.

راه های زیادی برای افراد در سراسر جهان وجود دارد که می توانند با انجام آن ها در ریشه کنی فقر سهیم باشند. از اهدای پول و امکانات گرفته تا صرف داوطلبانه وقت، همگی می توانند نقش کوچکی برای از بین بردن فقر ایفا کنند. همچنین یکی از مهم ترین موارد، فراهم کردن امکان دسترسی به آموزش است. این امر می تواند به شکستن چرخه فقر کمک کند و به مردم مهارت های لازم برای یافتن شغل خوب را بدهد. یکی دیگر از راه های کاهش فقر، ایجاد فرصت های اقتصادی است. این امر می تواند با حمایت از مشاغل کوچک و کشاورزان یا با ارائه آموزش و منابع برای راه اندازی کسب و کار افراد، انجام شود. سرمایه گذاری در زیرساخت ها نیز می تواند شغل ایجاد کرده و به کاهش فقر کمک کند. ساخت جاده ها، پل ها و مدارس فرصت های شغلی ایجاد می کند و به ارتباط مردم با خدمات ضروری نیز کمک می نماید.

در نهایت، پرداختن به علل ریشه ای ایجاد فقر نیز مهم است. این امر شامل رسیدگی به مسائلی مانند نابرابری، تبعیض و عدم دسترسی به منابع بین مردم جهان است.

در سراسر دنیا افراد زیادی تحت تأثیر فقر قرار دارند با این حال برخی از گروه ها آسیب پذیرتر از سایرین هستند. زنان، کودکان و سالمندان اغلب بیشترین آسیب را از فقر می‌بینند زیرا منابع و فرصت‌های کمتری در اختیار دارند. فقر همچنین می تواند بر سلامت جسمی و روانی و همچنین پیشرفت تحصیلی و فرصت های اقتصادی افراد نیز تأثیر منفی بگذارد. این معضل اجتماعی می تواند منجر به انزوای اجتماعی نیز بشود.

فقر مسئله ای است که می تواند همه افراد در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار دهد و برای از بین بردن آن همکاری های بین المللی نیاز است.

بر اساس آمارهای رسمی از هر چهار نفر در جهان یک نفر در فقر زندگی می کند و بیشتر افرادی که در فقر زندگی می‌کنند، زنان و دختران هستند. در واقع زنان و دختران ۷۰ درصد از اقشار بی‌بضاعت در جهان را تشکیل می دهند. باید به این نکته نیز توجه داشت که فقر فقط در کشورهای در حال توسعه وجود ندارد و در کشورهای ثروتمند نیز افراد فقیر وجود دارند. به عنوان مثال، در ایالات متحده حدود ۱۳ میلیون کودک در فقر زندگی می کنند.

داده های جدید دیگری نیز نشان می دهد که بیش از نیمی از سالمندان در ایالات متحده در فقر زندگی می کنند. بررسی انجام شده در ایالات متحده نشان می‌دهد: بسیاری از سالمندان به دلیل افزایش هزینه‌های زندگی که با بالا رفتن سطح تورم تشدید شده، تحت فشار مالی قرار دارند. طبق داده‌های موجود، افراد ۶۵ ساله و بالاتر در مقایسه با جوانان آمریکایی بیشتر گرفتار فقر شده‌اند. همچنین افراد بین ۳۵ تا ۵۴ سال کمتر احتمال دارد دچار فقر شوند.

به گفته کارشناسان، در حالی که نرخ فقر در جهان در سال های اخیر کاهش یافته اما هنوز افراد زیادی در فقر زندگی می کنند.

به گزارش newsd، در روز جهانی ریشه کنی فقر همچنین از پیشرفت هایی که در زمینه مقابله با فقر حاصل شده تجلیل می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
یا اینطور بگیم فهمش راحتتره، از هر 4 نفر در ایران 3 نفر در فقر زندگی میکنند
پاسخ ها
قارنعلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
مرسی مرسی
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
ببينيد اون يك نفر ها چندتاشون ايراني هستند. خط فقر خودمون چقدره ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
ایرانی کشوری که با سیصد دلار میشه زندگی کرد کشورگرانی نیست حقوقها کمی باید بره بالا اب برق گاز بنزین ارزان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
در ایران چی؟! هر کسی از مسولان و حکومت هست زندگی مرفهی دارد و قوانین اسلام و محدودیت ها و فقر فقط برای مردم عادی هست!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
همه اون یک نفرها در ایران هستند
hassan
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
جمعیت نصف چین و هند، روسیه، ایران و افغانستان رو بزاری رو هم بیشترم از یک چهارمم هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
تابناک قبول کردیم که همه دنیا از ما بدبخت تر و فقیرترند!!!!!
امیر حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
داری عادی سازی می کنی که به جز استثنایی همه فقیر هستند و همین الگو در ایران هم هست. چقدر می گیری از صدا وسیما و دولت؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
ایکاش مبلغ خط فرق در کشور مشخص میشد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟