دستگیری ۴ نفر از متهمان کلاهبرداری ۱۰ میلیارد تومانی

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: با دستگیری ۴ نفر از متهمان ، پرونده کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد ریالی در شیراز بسته شد.
کد خبر: ۱۱۴۸۱۹۹
|
۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۰ 01 November 2022
|
9188 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار رهام‌بخش حبیبی روز دوشنبه در این باره گفت: نماینده حقوقی یکی از شرکت های اقتصادی در شیراز به پلیس آگاهی استان مراجعه و اظهار داشت افرادی ناشناس یک فقره برگ چک ۱۰۰ میلیاردی به نام شرکت جعل و اقدام به وصول آن در شعب یکی از بانک‌های اقتصاد نوین کرده‌اند که بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند که کلاهبردارن پس از کلاهبرداری به شهرستان بابل متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان فارس ادامه داد: کارآگاهان پس از اخذ نیابت قضائی به شهرستان بابل اعزام و ۴ نفر از کلاهبرداران را شناسایی و آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

سردار حبیبی تصریح کرد: کلاهبرداران در بازجویی اولیه به بزه ارتکابی خود اعتراف و عنوان کردند پس از جعل چک و پاس کردن آن، در یکی از طلافروشی‌های شیراز ۸۰۰ عدد سکه بهار آزادی خریداری کردیم.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهمان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، به شهروندان توصیه کرد از صدور چک مخدوش و خط خورده پرهیز و در صورت سرقت چک باید سریعا به بانک مراجعه و دستور عدم پرداخت آن را اخذ کنید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
ایشالا دستگیری دانه درشتها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت