نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور :

زیرساخت‌های لازم برای انجام گفت‌وگوی ملی در کشور فراهم نیست / بررسی اصل ۲۷ قانون اساسی در کمیسیون شورا‌ها فعلا متوقف شده است

پیش نیاز گفت و گوی ملی، احزاب و اصل 27 است که لازم و ملزوم هم هستند و دیگر اینکه صدا و سیما بتواند نقش محوری خودش را به عنوان دانشگاه ملی ایفا کند
کد خبر: ۱۱۴۹۰۳۹
|
۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳ 06 November 2022
|
1614 بازدید

تابناک _ نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با بیان اینکه توجه به خواست مردم باید وجهه همت مسوولین قرار بگیرد، گفت: پیش نیاز گفت و گوی ملی، احزاب و اصل 27 است که لازم و ملزوم هم هستند و اینکه صدا و سیما بتواند نقش محوری خودش را به عنوان دانشگاه ملی ایفا کند نه اینکه در انحصار گروه‌های خاصی باشد.

آقای احمدعلیرضا بیگی در گفت‌وگویی در خصوص ضرورت توجه به گفت‌وگوی ملی، اظهار کرد: مردم با وجود اینکه در دلشان هزاران نارضایتی وجود دارد، اما راضی به این نیستند که کشور دستخوش آشوب و بحران شود. اگر به مطالبات انباشته شده مردم توجه نشود، جرقه‌ای مثل فوت خانم امینی چنین بحرانی را ایجاد می کند؛ بنابراین وقتی فوت ناگهانی در بستر نارضایتی‌ها اتفاق می افتد، چنین هزینه هایی را روی دست کشور می گذارد.

وی افزود: وقتی مردم با اعتراضات همراهی نکردند، دلیل نمی‌شود که مطالبات و خواست آنها را نادیده بگیریم حتما توجه به خواست مردم باید وجهه همت گردانندگان و جریان کشور قرار بگیرد چراکه مشابه این موضوع دوباره رخ خواهد داد و در آن زمان معلوم نیست که مردم با اعتراضات همراهی خواهند کرد یا نه.

روا نیست کشور بدون مردم اداره شود

آقای بیگی با بیان اینکه عقل اقتضا می کند بسترهای نارضایتی را به حداقل برسانیم، ادامه داد: مردم رکن و پایه اصلی جمهوری اسلامی ایران در حوادث مختلف بودند و ایران را از بحران ها عبور دادند بنابراین روا نیست که بدون انها کشور را اداره و مثلا بگوییم اگر پای صندوق بیایند یا نیایند، انتخابات را برگزار می‌کنیم؛ و یا اقتصاد «مردم پایه» با شعار امکان پذیر نیست و مشارکت دادن آنها در اقتصاد باید وجهه همت مسوولین قرار بگیرد و مردم باید در عمل این اصلاحات را ببینند.

زیرساخت‌های لازم برای انجام گفت‌وگوی ملی در کشور فراهم نیست

وی در پاسخ به این سوال که چرا تاکنون گفت‌وگوی ملی در کشور ریشه ندوانیده است، گفت: چون زیرساخت موضوع و نرم افزار لازم برای آن در کشور فراهم نبوده است؛ ما در کشور احزاب فراوان داریم که حتی نمی توانند با حد نصاب کامل، کنگره سالانه خود را برگزار کنند درحالی که نگاه به احزاب باید اصیل و تاثیرگذار باشد. اما احزاب همانند دکان هایی هستند که فقط در فصل انتخابات فعال می‌شوند؛ بنابراین اگر در قانون برای احزاب نقشی تعریف شده باشد که با مشارکت آنها، انتخابات انجام شود، در این صورت احزاب ضامن عملکرد نمایندگان در مجلس و شورا می‌شوند؛ اما وقتی احزاب فعال نباشند، ما شاهد این حجم مشکلات خواهیم بود.

بررسی اصل 27 قانون اساسی در کمیسیون شوراها فعلا متوقف شده است

بیگی در خصوص بررسی اصل 27 قانون اساسی و حق برگزاری تجمعات در کمیسیون شوراها، گفت: بررسی این مساله فعلا در کمیسیون متوقف است چون نگاهی جزم گرایانه برای اجرای این اصل حاکم بود و اگر با همان ترتیبی که در کارگروه و مرکز پژوهش ها تدوین شده بود، امکان اجرا پیدا می‌کرد، به سرنوشت طرح صیانت دچار می شد که حقوق مردم را تضییع می‌کرد.

وی ادامه داد: لذا اولین محکی که به این سند مربوط به مرکز پژوهش ها زدیم در خانه احزاب و مطبوعات بود که اعتراضات زیادی به دنبال داشت؛ لذا خواست ما این بود که در دانشگاه و تلویزیون و گروه های سیاسی مورد بحث و بررسی قرار بگیرد و سپس به صحن علنی مجلس بیاید که متضمن آزادی های فردی و سیاسی مردم که همه روی آن وفاق دارند، باشد.

قاب صدا و سیما مردم را نشان نمی‌دهد

بیگی در خصوص پیش نیازهای گفت‌وگوی ملی،به شفقنا گفت: پیش نیاز گفت و گوی ملی، احزاب و اصل 27 است که لازم و ملزوم هم هستند و دیگر اینکه صدا و سیما بتواند نقش محوری خودش را به عنوان دانشگاه ملی ایفا کند نه اینکه در انحصار گروه‌های خاصی باشد و مردم باید خودشان را در قاب صدا و سیما ببینند اما قاب صدا و سیما مردم را نشان نمی دهد و صدا و سیما منحصر به افرادی شده که یا مدافع وضع موجود و یا منتقد هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟