اقتصاددان ارشد آسیایی در شرکت مورگان استنلی معتقد است که هند تا سال ۲۰۲۷ به سومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد و تولید ناخالص داخلی آن از ۳.۴ تریلیون دلار فعلی طی ۱۰ سال به ۸.۵ تریلیون دلار میرسد.
به گزارش ایسنا، پیشبینی میشود که ارزش بازار هند تا سال ۲۰۳۲ به ۱۱ تریلیون دلار افزایش یابد و جایگاه سومین اقتصاد بزرگ جهان را کسب کند.
به گفته این تحلیلگر، هند سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی خود اضافه خواهد کرد، مقیاسی که با آن از آمریکا و چین پیشی خواهد گرفت.
وی میگوید: امروز اقتصاد هند در جایی است که چین در سال ۲۰۰۷ بود یعنی شکافی ۱۵ ساله.
این اقتصاددان تاکید کرد که جمعیت سن کار هند همچنان در حال رشد و میانگین سنی امروز این کشور ۱۱ سال کمتر از چین است.
وی با اشاره به تفاوتهای رشد بهرهوری گفت: رشد تولید ناخالص داخلی واقعی هند در دهه آینده بهطور متوسط ۶.۵ درصد خواهد بود در حالی که رشد چین بهطور متوسط ۳.۶ درصد پیشبینی میشود. همچنین در حال حاضر دهلی نو تلاشهای هماهنگی را برای افزایش هزینههای زیرساختی انجام میدهد.
اکونومیک نوشت، علاوه بر این، هند در زمینه زیرساختهای دیجیتال پیشرو است و رویکرد توسعهای منحصربهفردی را اتخاذ میکند که میتواند در دنیای امروز مهم باشد.
برخلاف سایر اقتصادهایی که شبکههای خصوصی در آنها ریشه دوانده، هند در ساخت زیرساختهای دیجیتال عمومی بر پایه سیستم شناسایی دیجیتال منحصربهفرد ادهار (Aadhaar) در جهان پیشتاز است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.