اینفوگرافیک

مسیر پر پیچ و خم واردات خودرو به ایران

اوایل امسال پس از کش و قوس‌های بسیار بالاخره پرونده واردات خودروهای خارجی باز شد. در این راستا، قانون ساماندهی صنعت خودرو در خرداد سال جاری در مجلس تصویب و تدوین آیین‌نامه واردات آغاز و سرانجام در آبان ۱۴۰۱ آیین‌نامه واردات اصلاح و روند ثبت سفارش برای واردکنندگان واجد شرایط آغاز شد.
کد خبر: ۱۱۵۱۳۴۸
|
۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴ 21 November 2022
|
6339 بازدید
|
۱


به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، آخرین باری که واردات خودرو به ایران ممنوع اعلام شد تیرماه ۱۳۹۷ بود. در این سال، در پی خروج آمریکا از برجام و تشدید تحریم‌ها علیه ایران ممنوعیت واردات خودرو به گمرک ابلاغ شد و بیشتر از ۴ سال است که این ممنوعیت ادامه دارد.

هرچند کارشناسان معتقدند با واردات محدود خودرو و انحصار و رانتی که همچنان ممکن است در این زمینه ایجاد شود و همچنین به دلیل قیمت بالای خودروهای خارجی نباید چندان خوشبین بود که اتفاق خاصی در بازار پر التهاب خودرو بیفتد اما وزارت صمت با عنوان جبران فاصله بین عرضه و تقاضا و کنترل بازار وعده داده است که واردات به زودی انجام می‌شود و تا پایان سال جاری بازار خودرو ایران شاهد عرضه خودروهای خارجی خواهد بود.

در اینفوگرافی زیر به بررسی ماجرای واردات خودرو پرداخته‌ایم.

مسیر پر پیچ و خم واردات خودرو به ایران

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
با توجه وضعیت ذخیره ارزی کشور و از طرفی نیاز مردم به خودرو بهتر بود دولتمردان بجای واردات ماشین های صفر کیلومتر بی کیفیت از چین ،خودروهای اروپایی و ژاپنی دست دوم با حداکثر ۵ سال کارکرد رو وارد کشور میکردن که هم قیمت تنام شده برای مردم کاهش پیدا میکرد و هم با یک میلیارد یورو در نظر گرفته شده برای واردات، تعداد ۲ تا ۳ برابر خودرو بیشتر میشد وارد کرد
البته که مافیای خودروساز( بخوانید مونتاژکار) نخواهد گذاشت بازار خودرو سامان بگیره
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟