سازمان ملل:

۱۵ درصد از جمعیت افغانستان معلولیت دارند

دفتر هماهنگی کمک‌های سازمان ملل اعلام کرد ۱۵ درصد از جمعیت افغانستان با معلولیت زندگی می‌کنند.
کد خبر: ۱۱۵۳۱۲۵
|
۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۸ 03 December 2022
|
4944 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، دفتر هماهنگی کمک‌های سازمان ملل (اوچا) در توئیتی به مناسبت روز جهانی معلولیت اعلام کرد بر اساس برآوردها 15 درصد از جمعیت افغانستان با معلولیت زندگی می‌کنند.

توئیت می‌افزاید: افراد دارای معلولیت به طور نامتناسبی تحت تأثیر بحران‌ها هستند و در دسترسی به کمک‌ها و خدمات با موانع بیشتری روبرو هستند.

این نهاد همچنین تأکید کرد که خدمات بشردوستانه به مردم افغانستان به ویژه افراد دارای معلولیت در این کشور باید در اولویت قرار گیرد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی معلولیت اظهارداشت که برای داشتن یک جهان برابر، به مشارکت فعال معلولان در تمام عرصه‌ها نیاز است.

بر اساس آمارهای منتشر شده توسط سازمان ملل، حدود 1.3 میلیارد نفر در جهان از معلولیت‌های گوناگون از جمله ناتوانی‌های جسمانی رنج می‌برند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟