نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه

در شرایط فشار و تهدید مذاکره نمی‌کنیم/ روابط با چین رو به رشد و موفق بوده است

امروز دوشنبه، چهاردهم آذر ماه ۱۴۰۱ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.
کد خبر: ۱۱۵۳۳۹۰
|
۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴ 05 December 2022
|
14425 بازدید
|

در شرایط فشار مذاکره نمی کنیم

بین الملل تابناک: امروز دوشنبه، چهاردهم آذر ماه ۱۴۰۱ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران ـ که در محل وزارت امورخارجه برگزار شد ـ در پاسخ به سوالی در مورد مواضع متفاوت آمریکایی‌ها در قبال ایران گفت: اولویت آمریکا مذاکرات نیست و تمرکز بر مسائل ها دیگری است. تناقض رفتاری و دوگانگی گفتاری در مواضع اعضای غربی برجام و مشخصات دولت آمریکا وجود دارد. به ویژه دوگانگی در عمل و عدم التزام عملی به تعهدات برجام از سوی دولت آمریکا بود که چنین روند نامناسبی را در توافقنامه برجام ایجاد کرد و هم مانع بهره برداری جمهوری اسلامی ایران از منافع و مزایای اقتصادی برجام شد و هم راهکارهای چند جانبه بین المللی را برای حل و فصل موضوعات پیچیده بین المللی مورد تردید و تشکیک قرار داد و دچار اختلال کرد؛ این نتیجه عملکرد سوء دولت آمریکاست که باید مسئول پاسخگویی رفتار و اقدامات غیر مسئولانه خودشان در این رابطه باشند.

ایران متعهد به برجام بوده و به تعهدات خود عمل کرده است

وی تاکید کرد: مقامات آمریکایی می دانند ایران زیر فشار و با تهدید حاضر به مذاکره و امتیاز نیست، توافق منطق خود را دارد و موضع ایران با مذاکرات برجام کاملاً روشن است. ایران متعهد به برجام بود و به تعهدات خود عمل کرد و دولت خاطی و نقض کننده برجام دولت آمریکا بود و در این ارتباط کشورهای اروپایی عضو برجام هم متاسفانه به تعهدات خود عمل نکردند و نتوانستند خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت امورخارجه افزود: ایران همچنان به روند مذاکره پایبند است و به دنباله به سرانجام رساندن برجام است. برجام نیاز جمهوری اسلامی نیست، نیاز غرب و نیاز اروپا و آمریکا به توافق برجام کمتر از نیاز ایران نیست. طرف ها می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن مذاکرات را جمع‌بندی کرده و به توافق برسند اما توصیه ما مشخصاً به شرکای اروپایی برجام این است که خودشان را تسلیم آمریکا و شرایط تحمیلی آن ها نکنند و ضررها و زیان های آن را متوجه خود نکنند.

عادی سازی روابط دولت‌های منطقه با رژیم صهیونیستی به معنای پذیرش ملت‌ها نیست

وی در پاسخ به سوالی در مورد موضع فلسطینی ها مبنی بر عادی سازی با رژیم صهیونیستی و موضع گیری شیخ عیسی قاسم در این خصوص گفت: موضع ما هم در ارتباط با رژیم صهیونیستی و هم با روند عادی سازی که با فشار دولت آمریکا در منطقه رخ داده است، روشن است. متاسفانه برخی از دولت‌های عربی و اسلامی منطقه در چنین شرایطی به عادی سازی روابط سیاسی با رژیم صهیونیستی تن داده‌اند. معتقدیم حضور رژیم صهیونیستی در منطقه برای هیچ طرفی امنیت ساز نیست و حقوق ملت فلسطین را تامین نمیکند و ملت فلسطین به درستی معتقدند که روند عادی سازی روابط برخی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی، خیانت به آرمان ملت فلسطین است؛ لذا موضع دولت ملت های منطقه هم روشن است و مردم بحرین در این روزها همزمان با سفر مقام این رژیم تروریستی دیدگاه خود را علنا اعلام کردند که هم مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند و هم اعلام کردند.

کنعانی افزود: صحنه‌های موجود در میادین مختلف ورزشی در جمع تماشاگران و همچنین در جام جهانی قطر، صحنه آشکاری از ضدیت ملت‌های منطقه و جهان و تنفر از رژیم صهیونیستی اثبات کننده آن است و عادی سازی روابط رسمی بین رژیم صهیونیستی با برخی دولت های منطقه به معنای پذیرش این رژیم از سوی ملت های منطقه نیست و در میزان تنفر ملت‌ها تغییری ایجاد نشده بلکه این تنفر بیشتر هم شده است.

اتهام زنی آمریکا به ایران در استمرار سیاست‌های غلط آن در حمایت از تجاوز به یمن است

وی در پاسخ به سوالی در خصوص ادعای توقیف یک کشتی ماهیگیری ایرانی حامل مهمات نظامی از سوی نظامیان آمریکایی گفت: ما این ادعا را از منابع خبری شنیدیم و تکرار ادعاها بی اساس بوده و صرفا برای مسائل و بهره‌برداری های سیاسی مطرح می‌شود که نشانه‌ای از تداوم رویکرد مخرب دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی تجاوز به یمن اصل است که این رفتار مصوب بحران انسانی غرب و مشخصا در کشور یمن شده است. موضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با یمن همواره روشن بوده و ایران همواره از همه ظرفیت خود برای برقراری صلح و ثبات و امنیت در یمن استفاده کرده و معتقد است که تنها مردم یمن می توانند در ارتباط با سرنوشت خود و بدون دخالت بیگانگان تصمیم‌گیری کنند، بنابراین، اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران در استمرار همان سیاست‌های غلط دولت آمریکا در حمایت از تجاوز به کشور یمن است و همین رژیم و دولتی که مصوبه اصلی خسارت به مردم یمن شده برای فرافکنی، چنین اتهاماتی را متوجه به جمهوری اسلامی ایران می کند.

هرگونه سوء استفاده از تحولات داخلی ایران برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورمان محکوم است

سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به سوالی در مورد اخراج ایران از مقام کمیسیون زن سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با اقدامات غیرقانونی تعداد مشخصی از دولت‌های غربی علیه ایران به بهانه تحولات داخلی کشور، مواضع خود را همواره رسما و آشکارا اعلام و رسانه‌ای نموده و هم در مذاکرات و ملاقات‌ها مطرح کرده است؛ لذا هر گونه سوءاستفاده از تحولات داخلی ایران برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورمان محکوم و غیرقابل قبول است.

وی ادامه داد: ایران به عنوان یک عضو سازمان ملل متحد در یک انتخابات کاملا شفاف و قانونی با بیشترین رای کشورهای عضو مجموعه اکوسوک از ۵۴ رای با کسب ۴۳ رای عضو کمیسیون مقام زن در این مجموعه شد. در حال حاضر تلاش آمریکا مشخصا با کمک برخی دولت‌های مشخص اروپایی این است که در اقدامی کاملا سیاسی و غیرقانونی با اعمال فشار و استفاده از پتانسیل‌های سیاسی و تاثیرگذاری بر کشورهای مستقل عضویت ایران را در این چارچوب با مانع مواجه کنند. این اقدام آمریکا قبل از آن که اقدامی علیه ایران باشد، اقدام علیه رای آزادانه کشورها در تشکل ها و ساختارهای بین المللی است. اقدام آمریکا عملا در مسیر زیر سوال بردن حق رای کشورهای مستقل در این سازمان است و ارزش آرای این کشورها را زیر سوال برده است.

حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل یک بدعت است

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: کشورهای عضو، آزادانه و مستقلانه به ایران رای دادند. اگر آمریکا و کشورهای همسو با آن موفق شوند در چارچوب سیاست های اعمال فشار و ابزارهای فشار سیاسی علیه ایران ایران را از کمیسیون مقام زن استفاده کنند یک بدعت را پایه گذاری می‌کنند و حق رای آزادانه کشورهای عضو این مجموعه را زیر سوال می برند. کشورهایی عضو شورای امنیت یا عضو شورای حقوق بشر و مجامع حقوق بشری هستند که در تاریخ خودشان مرتکب جنایات بیشمار علیه دولت‌ها و ملت‌های مستقل شدند و اکنون با ابزارهای حقوق بشری اعمال فشار می‌کنند.

کنعانی تاکید کرد: این اقدام اگر اتفاق بیفتد، هم سلب عضویت قانونی ایران در این تشکل و هم سلب حق رای آزادانه و مستقل کشورهای عضو یک مجموعه است. جمهوری اسلامی ایران از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود در حال استفاده است که از یک رویکرد غیر قانونی و سیاسی منفعت طلبانه جلوگیری کند و در این ارتباط به تلاش‌های خود ادامه خواهد داد.

احیای روابط ایران و عربستان در راستای تامین منافع طرفین است

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در مورد آخرین وضعیت گفت‌وگوهای ایران و عربستان گفت: بهبود مناسبات ایران و عربستان را در راستای منافع دوجانبه و منافع منطقه می‌دانیم. موضع جمهوری اسلامی ایران در این رابطه کاملا روشن است. گفت‌وگو و مذاکره سیاسی برای حل و فصل اختلافات می‌تواند زمینه‌ساز ازسرگیری روابط دو کشور در چارچوب مصالح و منافع مشترک و در چارچوب منافع منطقه‌ای شود. در همین چارچوب عمل کردیم و به کمک دولت عراق پنج دور مذاکره در بغداد داشتیم. باید ببینیم در طرف مقابل گام عملی چه خواهد بود. همچنین دولت عراق تلاش‌های سازنده‌ای در این خصوص انجام داده و اعلام کردند برای تکمیل این روند در چارچوب تلاش‌های خود آمادگی دارند و ایران از این موضوع استقبال می کند.

نقش اینترنشنال در تبلیغ فعالیت‌های تروریستی کاملا روشن است

وی همچنین در ادامه در مورد  اقدامات شبکه تروریستی ایران اینترنشنال گفت: موضع ایران در قبال آن رسانه کاملا روشن است، نقش این رسانه به عنوان رسانه تروریستی در دامن زدن به بی‌ثباتی و اغتشاشات داخلی کاملا روشن است و اقدام جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه کاملا حقوقی و قانونی است و اقداماتی در این زمینه صورت گرفته که جزییات آن در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد. مجموعه ظرفیت‌های ایران برای برخوردهای حقوقی و قانونی با این شبکه و کشور میزبان و با حامیان مالی آن حتما انجام خواهد شد.

کنعانی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر تحولات و اتفاقات کنونی در ایران در روابط بین‌المللی اظهار کرد: ما معتقدیم آنچه در داخل کشور ما در این دو ماه و اندی رخ داد، موضوعی داخلی است؛ اما سوء‌استفاده برخی طرف‌های خارجی از این شرایط داخلی برای پیگیری اهداف سیاسی این کشورها موضوع کاملا آشکار و روشنی بود و ما در جلسات گذشته در این زمینه توضیح دادیم.

وی تصریح کرد: از نظر ما استفاده از تحولات داخلی کشورها برای پیگیری منافع سیاسی، کاملا مردود، غیرقابل قبول و محکوم است. متاسفانه تعدادی از کشورهای مشخص در این زمینه اقدامات غیرقانونی و مداخله‌جویانه انجام داده‌ و از رویکردهای غیرسازنده در سوء‌استفاده از تحولات داخلی ایران برای پیگیری اهداف سیاسی خود استفاده کرده‌اند. جمهوری اسلامی در این چارچوب واکنش لازم را در حوزه دیپلماتیک و در سایر زمینه‌های ممکن نشان داده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: خوشبختانه در مجموع جمهوری اسلامی ایران هم با توجه به هشیاری و بیداری ملت و واکنش حکیمانه و هشیارانه مردم و رد اقدامات تحریک‌آمیز دولت‌های مشخص هم در پرتوی هوشمندی دولت و دستگاه دیپلماسی مناسبات ما با کشورهای مختلف دنیا در چارچوب‌های دوجانبه مبتنی بر مصالح و منافع مشترک در حال پیگیری است.

کنعانی خاطرنشان کرد: شما اخبار و تحولات را دنبال می‌کنید؛ سفرهای دیپلماتیک در سطوح مختلف مقامات و مسئولان و مدیران وزارت امور خارجه، معاونین، مدیران کل و معاونین و شخص وزیر انجام می‌شود و تماس‌های تلفنی در سطوح مختلف برقرار است، مذاکرات تلفنی رئیس جمهور، سفرهای دوجانبه هیات‌های عالی‌رتبه اقتصادی ما با کشورهای مختلف و و میزبانی که صورت می‌گیرد. همچنین اخبار میزبانی نشست‌های گسترده اقتصادی میان شرکت‌های مختلف خارجی با همتایان ایرانی و مناسبت‌های فرهنگی که در قالب توافق‌های دوجانبه است و گفت‌وگوهای امنیتی کشور با کشورهای مختلف و همکاری و تبادل‌های هیات‌های نظامی میان جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مختلف انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همه اینها دال بر این است که جمهوری اسلامی خارج از فشارهایی که از سوی برخی طرف‌های مشخص بر ما وارد شده است، در چهارچوب‌های دوجانبه و بین‌المللی، مناسبات دیپلماتیک و روابط خارجی خود را با جدیت و اهتمام پیگیری می کند و ارزشی برای این گونه تلاش‌ها قائل نیست؛ در عین حال نسبت به اقدامات غیرسازنده تا الان واکنش عملی نشان داده و بعد از این هم واکنش نشان خواهد داد.

رابطه ایران و چین، رابطه ای رو به رشد و موفق در یک رابطه دوجانبه است

کنعانی همچنین درباره اجرایی شدن قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین گفت: رابطه جمهوری اسلامی و چین رابطه کاملاً رو به رشد و نمونه خوبی از همکاری‌های موفق دو کشور در رابطه دوجانبه است. ما با یک واقعیت روبه رو هستیم و تحریم‌های قانونی واقعیتی است که امکان همکاری‌های متعارف و به‌ ویژه علنی را با برخی کشورها با محدودیت و مشکل مواجه می‌کند اما روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین خوشبختانه در حوزه‌های مختلف برقرار است.

وی ادامه داد: رایزنی‌های مستمر برای توسعه مناسبات دو کشور وجود دارد و آمار و ارقامی هم که از حجم مبادلات، همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور منتشر می‌شود و شما هم از آن مطلع هستید، دلیل روشنی است بر موفق بودن و رو به پیشرفت بودن همکاری‌های دو کشور ایران و چین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اقتضائات فعالیت در شرایط جاری و مشخصا تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه‌ای که دولت آمریکا تحمیل کرده، مانع از علنی کردن بسیاری از همکاری‌های دوجانبه ایران با برخی از کشورها و یا ورود ما به جزئیات می‌شود اما به طور کلی می‌توان گفت، روند اجرای توافقات دوجانبه ایران و چین هم در چارچوب برنامه جامع همکاری‌های ۲۵ ساله و هم در چهارچوب سایر توافقات دوجانبه روند رو به جلو و رو به پیشرفتی است و این روند مبتنی بر اراده سیاسی رهبران عالی دو کشور، رو به پیشرفت خواهد بود.

سفر آقای باقری در مسیر ارتقای مناسبات مابین صورت گرفته است

وی درباره سفر آقای باقری به سه کشور قطر و روسیه و هند گفت: سفر آقای باقری به این سه کشور هم در چارچوب سیاست همسایگی، سیاست آسیامحور صورت گرفت و هم در مسیر استمرار گفت‌وگو و رایزنی‌های مقامات مختلف جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مورد اشاره برای رایزنی و تبادل نظر درخصوص ارتقای مناسبات و همکاری‌های دوجانبه کشور ما با کشورهای مورد نظر انجام شد که در این ارتباط اطلاع‌رسانی لازم صورت گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: مذاکرات ما با این کشورها در حوزه‌های مختلف دوجانبه، منطقه‌ای و موضوعات مورد علاقه بین‌المللی ادامه دارد و این سفر در این چارچوب صورت گرفت و عملاً در تکمیل گفت‌وگوها و مشورت‌ها و رایزنی‌های سیاسی دو کشور بود.

کنعانی خاطرنشان کرد: درخصوص مذاکرات و تبادل پیام با آمریکا که اشاره کردید، وقتی ما با کشورهای دوست به ویژه کشورهایی که در موضوع مورد توجه افکار عمومی به ویژه بحث مذاکرات رفع تحریم‌ها دارای نقشی هستند، می‌نشینیم طبیعتاً در چنین نشست‌های دوجانبه‌ای درباره این موضوعات و موضوع مشخص هم گفت‌وگو و تبادل نظر صورت می‌گیرد.

دولت عراق مصمم است نیروهای خود را در مرز ایران با اقلیم کردستان مستقر کند

وی درباره دستاوردهای سفر آقای سودانی به تهران و امنیت مرز ایران و عراق گفت: سفر آقای السودانی، نخست وزیر عراق به تهران، سفر مهمی بود که در چارچوب دعوت رسمی رئیس جمهور از ایشان به تهران و در چارچوب موضوعات مختلفی که ما با دولت عراق در حوزه همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای و بین‌المللی داریم، انجام شد. گفت‌وگوهای پرثمر و مفیدی به ویژه در حوزه همکاری‌های اقتصادی و تجاری مطرح شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: مباحث مرزی، یکی از موضوعات مورد اهتمام جدی ماست و امنیت مرزی برای ما با اهمیت است. در این سفر دوباره بر اجرای نتایج گفت‌وگوهای قبلی هیات‌های تخصصی دو کشور تاکید شد و دولت عراق در این زمینه هم قول پیگیری و اجرای تعهدات را دادند. خوشبختانه ما اخبار خوبی را در این روزها شنیدیم؛ اینکه دولت عراق مصمم است نیروهای دولت مرکزی را در مرزهای مشترک دو کشور به ویژه در طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران با منطقه اقلیم کردستان عراق مستقر کند.

کنعانی افزود: قطعاً تحقق این اقدام می‌تواند گام بسیار مثبت و رو به جلو در راستای تحکیم امنیت و ثبات در مرزهای مشترک دو کشور باشد و امیدواریم بتواند با استمرار و تقویت این گام‌ها و اقدامات دیدگاه‌ها و انتظارات جمهوری اسلامی مبنی بر تامین امنیت کامل مرزی در مرزهای مشترک دو کشور ایجاد و حاصل شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۷
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۹۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
باید بمب اتم بخریم! وقتی میشه از روسیه و کره شمالی خرید چرا بسازیم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
جنگ نظامی اولویت 2 است اولویت اول اقتصاد مردم عادی است .....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
لطفا بهانه جویی نکنید

مگر در دو سال اول بایدن که انهمه التماس کرد و

امتیاز فروش نفت و وارد کردن دلارهایش را دادند

شما مذاکره کردید؟؟؟

برعکس با کنار گذاشتن ظریف و عراقچی و آوردن باقری

و تیم ۴۰ نفره جلیلی با درخواستهای بیربط به مذاکرات

عمدا باعث بهم خوردن توافق شدید !!؟

و فقط روسیه و اسراییل و ترکیه و عربستان و امارات و

چین و تندروهای آمریکا راضی شدند و هستند
ناشناس
| Canada |
۱۶:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
پس از آنکه فرامرز توفیقی، رییس کمیته دستمزد کانون شوراهای اسلامی کار، خط فقر نسبی خانوارها در ایران را ۱۸ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان اعلام کرد، وحید محمودی، اقتصاددان اعلام‌کرد که خط فقر مطلق برای یک خانوار دو نفره ساکن شهر تهران، ۳۲ میلیون تومان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
این چه کاریه که.میخواین نعمت ها را از سر مردم بردارید؟؟؟؟؟!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
اعداد کیلویی در آوردن راحت هست برای خط فقر خصوصا 18 میلیون!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
تا امثال تو تو این کشور زندگی میکنند این کشور هیچ وقت پیشرفت نمیکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
این وزارت خارجه چه کار مثبتی انجام داده که این همه نشست خبری برگزار میکنه. فکرکنم اگه برجام امضا شده بود هر روز نشست خبری داشتن
پاسخ ها
سیدمهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
حالا که کل دنیا به مذاکرات و برجام پشت کردن و زمستان سرد اروپا هم به شما کمکی نکرد یادتون افتاد که در شرایط تهدد مذاکره نمیکنید؟!!!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
همچین میگن ما مذاکره نمی کنیم که انگار بایدن براشون دعوتنامه فرستاده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
بقول زاکانی، در شرایط اقتدار هم مذاکره نمیکنیم، بگید اصلا مذاکره نمیکنیم، خیال مردم رو راحت کنید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
از ابتدا هم تیم جلیلی و باقری و مرندی ، کلا آمدند که

توافق را هوا کنند

و حالا دارند بهانه الکی میگیرند !!!!؟

با این تیم و این سیستم هیچ توافق و امیدی به اصلاح

امور خارجه کشور وجود نخواهد داشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
هنوز سرمای اروپا و امریکا شروع نشده. بگذاره خدا کارش رو خوب بلده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
کنعانی یادت میاد اون روزهایی که دولت روحانی و وزارت خارجه به مدیریت ظریف در آستانه رسیدن به توافق جدید بودند و جناح شما چه تهمت‌های عنیفی به آنها وارد می کردید و مانع رسیدن ایران به توافق شدید؟ و بعد در دولت فعلی چندین بار تا پای توافق رفتید و در آخرین لحظات با آوردن انتظارات جدید بازی در آوردید و تن به توافق ندادید؟ فکر نکنید با یک عده کر و کور طرف هستید
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
دولت شعار و لب و دهن
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
دولت اصلا ازهیچ مذاکره ایی سر در نمیاره !
خدانور تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
اول ببینین کسی میخواد اصلا با شما مذاکره کنه؟ بعد قمپز در کنین.

ضمنا راست میگین چرا باید مذاکره کنین؟! نفستون از جای گرم بلند میشه شما. شما قشر مرفه چه میدونین درد مردم چی هست؟ میلیاردها کیلومتر با مردم فاصله دارین. قرار مردم و شما این نبود دوستان!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
درود بر شما
ناشناس
|
Azerbaijan
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
«دولت عراق مصمم است نیروهای خود را در مرز ایران با اقلیم کردستان مستقر کند»
معنای دیگر این اقدام جلوگیری از نفوذ نیروهای خارجی است.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
مذاکره نمیکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
آن کسی که دست بالا را دارد نیاز به مذاکره ندارد.
ایا ما دست بالا را داریم، یا اقتصادمان در حال له شدن است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
شعار، شعار، شعار
کار سخنگوی وزارت خارجه شده شعار دادن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
برجام را آتش می زنیم .
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
آن قدر در سیاست خارجی دست دست و تانی کردید که اکنون نه تنها طرف های خارجی دست از برجام کشیده اند بلکه فشار بر ایران را در حوزه های هسته ای، حقوق بشر و تحریم ها دو چندان کرده اند.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟