به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، صبح امروز «سه شنبه ۲۲ آذر» هشتمین نشست ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه با حضور معاون اول قوه قضاییه، دادستان کل کشور جمعی از مقامات عالی دستگاه قضایی و با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه، بیان کرد: در راستای اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون نحوه پیگیری تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و نیز دستورالعمل مصوب رئیس قوه قضاییه، هشتمین جلسه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی با حضور اعضا برای بررسی مشکلات حوزه دارو و دارو برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در این جلسه مشکلات و چالشهای حقوقی و قضایی حوزه دارو را بررسی خواهیم کرد، گفت: خبرهایی خوبی در حوزه دارو نداریم، مردم گرفتار هستند لذا به دنبال این هستیم که چرا مردم در حوزه دارو گرفتار شدند.
معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: باید به دنبال این موضوع باشیم که چرا دارو در بازار سیاه وجود دارد اما همان دارو در داروخانه نیست.
وی افزود: فردی وارد داروخانه میشود میخواهد آمپولی بخرد، به او میگویند آمپول مدنظر شما در این داروخانه وجود ندارد و این وضعیت قابل قبول نیست.
وی افزود: عوامل مختلفی جدای از سازمان غذا و دارو در بحث دارو و مشکلاتها دخیل هستند را باید شناسایی و مرتفع شوند.
معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: آیا مهمتر از حوزه دارو جایی داریم که اعتبارات حمایتی را در آن محل مصرف کنیم؟
وی افزود: بانک مرکزی بانکهای عامل را مکلف کرده که نقدینگی در خصوص دارو را تامین کند قطعا یک منبعی دارد، آن منبع کجاست؟ اگر منبع نیست پس چرا بانک مرکزی در این خصوص مکاتبه کرده و برای آن مصوبه ایجاد کرده است؟
حجت الاسلام و المسلمین مصدق گفت: باید مشخص شود که در هیات مدیره شرکتهای خصوصی و سهامداران بخشهای مربوط به دارو چند نفر از دولت مردان فعلی و نمایندگان مجلس عضو هستند و تخصصی هم در بخش دارو ندارد؟
وی افزود: بایستی موضوعات پشت پرده دارو مشخص شود، هر فردی هر کسی را که میشناسد را مشخص کند.تغییر مکرر ریاست سازمان غذا و دارو کارساز مشکلات نیست.
ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: مسئله دارو به مشکل اصلی در جامعه تبدیل شده است و عوامل مختلفی در این حوزه دخیل هستند.
وی با اشاره به عدم ثبات مدیریتی در سازمان غذا و دارو، گفت: نباید کسی که یک سال انتخاب میشود انتظار دارید که وی در کارش معجزه کند؟ کسی که میخواهد کشور را اداره کند باید مدیریت بلد باشد. نمیشود از یک شرکت برای سازمان غذا و دارو و یک مملکت مدیر انتخاب کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: سامانه تی تک ایجاد شده اما سازمان غذا و دارو هیچ اختیاری برای آن ندارد و این سامانه به دست بخش خصوصی افتاده است.
وی با بیان اینکه موارد مختلفی در کمبود دارو دخیل هستند، گفت: برخی از داروها به گونهای افزایش قیمت پیدا کرد که مردم توان خرید آن را ندارند و از طرف دیگر این داروها زیر پوشش بیمه هم نیستند.
در این جلسه رئیس سازمان غذا و دارو و معاونان وی مشکلات و چالشهای موجود در حوزه دارو را بیان کردند و از مقامات قضایی حاضر در جلسه در خواست ورود به مشکلات و حل آن را خواستار شدند.
در پایان این نشست مقرر شد موضوعات مرتبط با دارو در کمیته فرعی تخصصی زیرمجموعه ستاد مرکزی به صورت دقیق بررسی و نتایج در جلسات بعدی ستاد ارائه گردد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.