میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آزادی ۳۰زندانی در بابل و کاشان توسط ۲ملی‌پوش شاخص

کد خبر: ۱۱۵۷۶۳۶
| |
3057 بازدید

دو بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در اقدام انسان دوستانه و در پی انتقادات شدید عمومی از پاداش‌های نجومی جام جهانی، در برنامه آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد شرکت کردند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در شرایطی که بازیکنان تیم ملی فوتبال در روزهای اخیر بخش اعظم پاداش‌های خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را صرف امور خیریه‌ای مثل آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و مالی و تکمیل ساختمان اورژانس در لاچیدان چابهار در سیستان و بلوچستان کرده و تا روز گذشته با تلاش های نفراتی مثل علیرضا بیرانوند، وحید امیری، روزبه چشمی، کریم انصاری‌فرد، علی قلی‌زاده و مهدی ترابی ۵۲ زندانی در استان‌های اردبیل، لرستان و البرز آزاد شده بودند، این روند امروز هم ادامه یافت.
طبق پیگیری‌های مرتضی پورعلی گنجی ۲۰ زندانی در بابل آزاد شدند و احسان حاج صفی که مسئولیت جمع آوری مبالغ ملی پوشان و واریز آن‌ها به حساب برای آزاد سازی زندانیان را دارد، هم در شهر خود یعنی کاشان ۱۰ زندانی را آزاد کرد‌.
با این تفاسیر قرار است به زودی در گیلان، قزوین، اصفهان و بوشهر هم زندانیان جرائم غیر عمد آزاد شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات