ربودن پسر تاجر برای اخاذی ۴ میلیارد تومانی

کد خبر: ۱۱۵۹۱۶۸
|
۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱ 12 January 2023
|
3590 بازدید

بلند پروازی‌های مرد جوان و وسوسه تصاحب ثروت یکی از بستگانش باعث شد که او نقشه آدم‌ربایی 4 میلیارد تومانی را اجرا کند.

به گزارش ایران، شامگاه 10 دی، پسر جوانی به نام سهراب در حالی که عموی بیمارش را به بیمارستان رسانده بود برای برداشتن مدارک و لباس برای وی از بیمارستان خارج شد اما وقتی سوار بر خودرواش شد هنوز مسافتی را طی نکرده بود که خودرویی با چهار سرنشین راه را بر او سد کردند.

مردان نقابدار در اقدامی سریع از خودرو پیاده شده و یکی از آنها به زور سوار خودروی سهراب شد و با تهدید از او خواست حرکت کند. همدستانش نیز با خودروی خودشان دنبال آنها حرکت کردند.

مرد نقابداری که کنار سهراب نشسته بود با تهدید از او خواست به سمت رباط کریم برود و حتی او را مجبور کرد که وارد خیابان‌های یک طرفه و ورود ممنوع شود.

پس از ساعاتی آنها در مقابل یک باغ ویلایی توقف کردند و خودرو وارد باغی در رباط کریم شد. مردان خشن پس از ضرب و جرح سهراب، دست و پای او را بسته و داخل اتاقی زندانی کردند.

گروگانگیری 4 میلیاردی

ساعاتی از این ماجرا نگذشته بود که تلفن همراه پدر سهراب به صدا درآمد. مرد ناشناسی پشت خط بود و مدعی شد: پسر شما نزد ماست و اگر می‌خواهید او را زنده ببینید، باید 4 میلیارد تومان پرداخت کنید.

مرد ناشناس پس از گفتن این جملات، بدون آنکه منتظر شنیدن حرف‌های پدر سهراب شود، تلفن را قطع کرد. آنها چند بار دیگر تماس گرفته و پدر سهراب برای نجات جان پسرش، با آنها وارد معامله شد. او در یکی از تماس‌ها گفت: برای تهیه 4 میلیارد تومان نیاز به زمان دارم و به این زودی نمی‌توانم این مبلغ را فراهم کنم.

درنهایت گروگانگیران حاضر شدند 200 میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت دریافت کنند و منتظر ماندند تا پدر سهراب مابقی پول را تهیه کند.

مرد میانسال که می‌ترسید جان پسرش در خطر باشد و آدم‌ربایان بعد از گرفتن 4 میلیارد تومان پسرش را به قتل برسانند، تصمیم گرفت پس از چند روز گروگانگیری موضوع را با پلیس در میان بگذارد. بدین ترتیب او گزارش ربوده شدن پسر 23 ساله‌اش را به پلیس اعلام کرد. با این خبر به دستور بازپرس محمدمهدی برائه، کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شدند تا گروگانگیران را دستگیر و گروگان را آزاد کنند.

ردی از متهمان

مأموران در نخستین گام آموزش‌های لازم را به پدر سهراب داده و از او خواستند در تماس بعدی از گروگانگیران بخواهد به او اجازه دهند با پسرش صحبت کند و با این ترفند، مطمئن شوند که پسر جوان زنده است.

طبق آموزش‌های کارآگاهان، پدر سهراب شرط پرداخت مابقی پول را صحبت با پسرش اعلام کرد و ساعاتی بعد در تماسی که از سوی آدم‌ربایان گرفته شد، سهراب با پدرش صحبت کرد .

در ادامه کارآگاهان دوربین‌های مداربسته اطراف بیمارستان را مورد بازبینی قرار دادند. دوربین‌ها صحنه ربوده شدن سهراب را فیلمبرداری کرده بودند و در بازبینی فیلم شماره پلاک خودروی متهمان به دست آمد. از سویی آنها شماره حسابی که گروگانگیران به پدر سهراب داده و 200 میلیون تومان را به آن واریز کرده بود، مورد بررسی قرار دادند.

با استعلام شماره پلاک خودروی آدم‌ربایان و بررسی‌های میدانی، کارآگاهان پلیس موفق شدند، باغی را که آدم‌ربایان، سهراب را در آن زندانی کرده بودند، شناسایی کنند. با شناسایی باغ و پس از هماهنگی‌های قضایی، کارآگاهان در پنجمین روز ربوده شدن سهراب، وارد عمل شده و 4 گروگانگیر را بازداشت کرده و پسر جوان را که در اتاقی زندانی شده بود آزاد کردند.

متهم آشنا

در بررسی هویت گروگانگیران، مشخص شد طراح و سردسته این آدم‌ربایی 4 میلیارد تومانی، یکی از بستگان سهراب است.

متهم در تحقیقات گفت: پدر سهراب، بنکدار و تاجر است و به واسطه فامیلی نزدیکی که با آنها داشتم می‌دانستم که وضع مالی خوبی دارد. از طرفی من آدم بلندپروازی هستم و دلم می‌خواست یک شبه، ره صد ساله را طی کنم و پولدار شوم. به همین دلیل نقشه ربودن سهراب را کشیدم و برای اجرای این نقشه نیاز به همدست داشتم. به دو نفر از دوستانم گفتم با پدر سهراب اختلاف مالی دارم و برای رسیدن به حق خودم می‌خواهم پسرش را بدزدم که دوستانم موافقت کردند .

به دنبال اعترافات طراح و سردسته باند، سه متهم دیگر نیز به جرم خود اعتراف کردند و یکی از آنها مدعی شد که قصد داشته پس از گرفتن سهمش از این ماجرا، کشور را ترک کند. به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، متهمان در اختیار اداره آگاهی قرار داده شده و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟