کام شیرین زمستانه با شکر سرخ

نیشکر «شکر لَلِه»؛ که طلای سرخ مازندران نام دارد، یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز طرفداران زیادی در طب سنتی دارد. گیاه نیشکر که در گویش مازندرانی به آن «لَلِه شیرین» می‌گویند به نام‌های شکر سرخ و شکر قهوه‌ای معروف می‌باشد. شامل ۲ نوع یک و هفت ساله است که گیاه هفت ساله آن ضخیم و پرآب‌تر از نوع دیگرش است. این گیاه متناسب با شرایط آب و هوایی مازندران در دوره رشد به باران فراوان و آبیاری منظم نیاز دارد و در هنگام رسیدن و برداشت محصول هوا خشک و آفتابی را می‌طلبد. ریکنده روستایی در قائم‌شهر با حدود ۲۲ هکتار سطح زیر کشت نیشکر از روستاهایی است که تولید شکر قرمز در آن نیم قرن قدمت دارد و همچنان کشاورزانی در این روستا در عرصه تولید شکر قرمز فعالیت دارند. نیشکر سابقه تاریخی در روستای ریکنده قائم‌شهر دارد./حوا احمدی
کد خبر: ۱۱۵۹۴۲۹
|
۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴ 14 January 2023
|
4845 بازدید
|
۲
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
خدا قوت عزیزان زحمت کش....درد و بلاتون بخوره تو سر هر چه رانت خور و اختلاسگر و مسئول بی غیرت........
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
کاش به این عزیزان زحمت کش کشت جایگزین را یاد می دادند تا هم درآمدشان افزایش یابد هم آب هدر نرود.

نیشکر و برنج عامل اصلی خشک سالی استان است. در حالی که مسولان استان سعی دارند انتقال آب را عامل معرفی کنند این در حالی است که از آب استان فقط ۳ تا۵ درصد منتقل می شود.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟