آلودگی هوای کلانشهر مشهد در چهارمین روز پیاپی

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای کلانشهر مشهد با تداوم ماندگاری آلاینده ها در روز سه‌شنبه، ۲۷ دی‌ماه برای چهارمین روز پیاپی در شرایط ناسالم و وضعیت هشدار قرار گرفت.
کد خبر: ۱۱۵۹۹۳۲
|
۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰ 17 January 2023
|
2971 بازدید

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک»، مهدی اله‌پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، نشانگر هوای ناسالم با عدد ۱۴۶ است، شاخص کنونی هوای این کلانشهر (یک تا ۲ ساعت گذشته) با عدد ۱۲۶، نشان از ناسالم بودن هوا دارد.

وی اضافه کرد: هم اکنون کیفیت هوا در مناطق "سمزقند، شهید کریمی، شهید آوینی، خیام جنوبی، ویلا، لشگر و نخریسی" مشهد در وضعیت هشدار و آلوده برای تمامی افراد قرار دارد و کیفیت هوا در سایر ۱۶ ایستگاه‌ دارای سنجش هوای این شهر در شرایط ناسالم و آلوده برای افراد حساس است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پدیده وارونگی هوا موجب عدم تخلیه آلاینده ها و ماندگاری آنها در سطح تنفسی شده است، از این رو بیماران قلبی، تنفسی، زنان باردار و کودکان از تردد در سطح شهر به منظور حفظ سلامتی خود پرهیز کنند.

اله‌پور افزود: شایسته است شهروندان مشهدی با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری، نقش موثر خود در بهبود کیفیت هوای این شهر را ایفا کنند.

به گزارش ایرنا، قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا تا ۵۰ ای. کیو. آی به معنای وضعیت پاک و بین ۵۱ تا ۱۰۰ ای. کیو. آی نشانگر وضعیت سالم است.

همچنین قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۱۰۱ تا ۱۵۰ ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان و بین اعداد ۱۵۱ تا ۲۰۰ ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای همه سنین محسوب می‌شود.

قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۲۰۱ تا ۳۰۰ ای. کیو. آی نیز نشانگر وضعیت اضطراری و بالاتر از عدد ۳۰۰ هم نمایانگر وضعیت بحرانی آلودگی هوا است.

افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو روزانه در کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد رفت و آمد می‌کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟