با سیصد و سی و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین

سیل تانک‌های غربی در راه جنگ اوکراین / جنجال اظهارات وزیر خارجه آلمان درباره «جنگ با روسیه» /سفارش ۷۰۰ موشک توسط فرانسه و ایتالیا برای اوکراین

سیصد و سی و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۶۱۶۳۴
|
۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۲ 28 January 2023
|
75101 بازدید
|

سیل تانک های غربی در راه جنگ اوکراین

بین الملل تابناک: سیصد و سی و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

رسانه انگلیسی: روسیه در تدارک حمله جدید در اوکراین است
۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - ۱۸:۲۰

به ادعای روزنامه انگلیسی دیلی میل، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد نیروهای روسیه در حال ساخت استحکامات هستند و مسکو در حال برنامه‌ریزی حمله پیشگیرانه جدید در اوکراین است.

طبق این گزارش، گفته می‌شود مسکو برای حمله جدید پیش از اولین سالگرد حمله به اوکراین در ۲۴ فوریه (پنجم اسفند)، آماده می‌شود. الکسی دانیلوف دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین مدعی شد: حالا آن‌ها برای فعالیت حداکثری آماده می‌شوند و معتقدند تا سالگرد باید دستاوردهایی داشته باشند.

وی افزود پوشیده نیست که آن‌ها برای موج جدید قبل از ۲۴ فوریه آماده می‌شوند. او همچنین گفت که ارتش روسیه یک هفته است که در جستجوی توانایی دفاعی نیروهای اوکراینی در منطقه زاپروژیا بوده است.

به ادعای این گزارش، تحلیل بردی افریک تحلیلگر اطلاعاتی منبع باز، استحکامات جدید روس‌ها را در سراسر جبهه در لوهانسک از مرز روسیه تا دونتسک و در سراسر زاپروژیا و خرسون نشان می‌دهد.

به نوشته دیلی میل، گزارش تحرک جدید روسیه در حالی است که تصاویر ویدئویی از یک تانک روسی منتشر شده که از گلوله‌ها اجتناب می‌کند اما به سمت مین می‌رود و توسط یک مین نزدیک دونتسک در آنچه که ممکن است بخشی از تاکتیک حمله خرابکارانه برای متفرق و منحرف کردن نیروهای اوکراینی قبل از ضد حمله آن‌ها بوده باشد، تخریب می‌شود.

به ادعای این گزارش، تصاویر ماهواره‌ای از استحکامات جدید مسکو ممکن است همچنین نشان دهنده این باشد که پوتین نگران ضد حمله جدید کی‌یف به دنبال اخبار ارسال تانک‌های مدرن غربی به اوکراین است.

افریک که در موسسه امریکن انترپرایز کار می‌کند به دیلی بیست گفت: «آن‌ها (روس‌ها) تلاش می‌کنند تا اساساً دستاوردهای خود را تثبیت کنند و بخش‌هایی که تاکنون حفظ کرده‌اند را همچنان حفظ کنند». وی افزود: فکر می‌کنم این قطعاً هم پیامی به سربازان در اوکراین و به هر تماشاگری است که آن‌ها دستکم تلاش خود را خواهند کرد تا بمانند.

ویدئوی مذکور در حالی منتشر شده که نیروهای اوکراینی جمعه در یک رویارویی شدید با نیروهای روسیه برای کنترل شهر ووهلدار در جنوب غربی دونتسک گیر افتادند، در حالی که دو طرف در امتداد جبهه جنوبی در نبرد هستند.

به گفته دنیس پوشیلین رهبر منطقه دونتسک، محاصره و آزادی این شهر (ووهلدار) بسیاری از مشکلات را حل می‌کند. وی افزود: «به زودی ووهلدار ممکن است به موفقیت جدید و بسیار مهم برای ما تبدیل شود». این در حالی است که کی‌یف می‌گوید نبردها در این شهر همچنان در جریان است.

سرگئی چروواتی سخنگوی ارتش اوکراین گفت که در آنجا نبرد شدیدی در جریان است و ماه‌هاست ارتش روسیه به دنبال دستیابی به موفقیت چشمگیر در آنجاست.

ارتش اوکراین چهارشنبه (۲۵ ژانویه) هم اعتراف کرد که نیروهایش بعد از ماه‌ها درگیری شدید با نیروهای روسیه از شهر راهبردی «سولِدار» در منطقه دونتسک عقب‌نشینی کردند. سرگئی چرواتی سخنگوی ارتش اوکراین گفت: بعد از ماه‌ها درگیری سنگین، از جمله در چند هفته گذشته، نیروهای مسلح اوکراین (سولدار) را ترک کردند و به امتداد حومه به مواضع از پیش آماده شده، عقب‌نشینی کردند.

وزارت دفاع روسیه پیش‌تر طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود «شامگاه ۱۲ ژانویه (به وقت محلی) آزادسازی شهر سولدار به‌طور کامل به پایان رسید، امری که برای ادامه موفق عملیات آفندی از اهمیت راهبردی برخوردار است». این بیانیه افزود: آزادسازی سولدار، نیروهای اوکراینی در باخموت را منزوی کرده و اجازه می‌دهد تا مسیرهای تدارکاتی آن‌ها در آرتومیفسک قطع شود.

با این حال، سخنگوی نیروهای نظامی شرق اوکراین سیطره روسیه بر شهر سولدار را رد کرده و در سخنانی گفته بود: «یگان‌های ما همچنان در سولدار بوده و این شهر تحت سیطره روسیه قرار ندارد. سولدار اوکراینی بوده، هست و خواهد ماند.

ماکرون: به گفت‌وگو با روسیه ادامه خواهم داد
۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - ۱۸:۱۸

رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد، در بحبوحه حمله روسیه به اوکراین، به حفظ گفت‌وگو با مسکو ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در جریان مراسمی در کاخ الیزه به مناسبت سال نو قمری گفت: من به گفت‌وگو با روسیه ادامه خواهم داد.

کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه اوایل ماه جاری میلادی گفته بود، پاریس به دنبال حفظ ارتباطات موجود با روسیه در "تمامی سطوح" است تا در بحبوحه درگیری در اوکراین، امکان تبادل بدون مانع اطلاعات در مورد موضوعات مهم امنیتی وجود داشته باشد.

ماکرون در دسامبر سال گذشته گفته بود که ارتباط با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را حفظ خواهد کرد و معتقد است که مذاکرات تنها راه خروج از بحران اوکراین است.

وی همچنین گفته بود، در رابطه با مساله اوکراین هیچ گزینه نظامی وجود ندارد.

روسیه ۲۴ فوریه سال گذشته میلادی به اوکراین حمله کرد. کشورهای غربی در واکنش به این حمله، تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کرده و برای اوکراین تسلیحات ارسال کرده‌اند.

زلنسکی: اوکراین نخستین گام برای روسیه است
۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - ۱۸:۱۸

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین با نزدیک شدن به یک سالگی جنگ در کشورش، گفت که کی‌یف برای روسیه نخستین گام است و درصورت مقاومت نکردن، نوبت به کشورهای دیگر خواهد رسید.

 زلنسکی در گفتگو با شبکه خبری اسکای نیوز با بیان اینکه تاکنون هیچ مذاکراتی با روسیه وجود نداشته، گفت: کی‌یف نمی‌داند باید با چه کسی و در مورد چه چیزی مذاکره کند.

رئیس جمهوری اوکراین در مورد گفت و گو برای پایان بخشیدن به جنگ ۱۰ ماهه، مدعی شد که مذاکرات صلح با روسیه تا زمانیکه هنوز ولادیمیر پوتین رئیس جمهور است، بی معنی خواهد بود.

وی همچنین ادعا کرد که روسها هیچ مذاکره‌ای نمی‌خواهند و این شرایط پیش از جنگ نیز وجود داشته است. زلنسکی در عین حال گفت که خودش هم علاقه‌ای به ملاقات با پوتین ندارد.

رئیس جمهور اوکراین معتقد است که کشورش اولین قدم برای پوتین نیست و او به دنبال راه اندازی یک جنگ بزرگ است. زلنسکی مدعی شد که بعد از اوکراین گام‌های بیشتری برداشته خواهد شد و اگر ایستادگی در برابر روسیه شکست بخورد نوبت به کشورهای دیگر خواهد رسید.

وی در مورد ارسال تانک‌های تهاجمی غرب به اوکراین تصریح کرد: ما اکنون به ۳۰۰ تا ۵۰۰ تانک نیاز داریم. به همین خاطر باور دارم که باید این تانک‌ها یک حمله به قلمرو و سرزمین ما انجام دهند.

زلنسکی با وجود قدردانی از کشورهای غربی از جمله آلمان، انگلیس و آمریکا برای موافقت با ارسال تانک‌ها به اوکراین، تاکید کرد که شمار تانک‌ها و زمان تحویل آنها که بعضی اوقات ماه‌ها طول می‌کشد، در مقایسه با تصمیم گیری درباره ارسالشان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سفارش 700 موشک توسط فرانسه و ایتالیا برای اوکراین
۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - ۱۸:۱۶

روزنامه «لوپینیون» از برنامه مشترک فرانسه با ایتالیا برای تولید ۷۰۰ موشک پدافند جهت کمک به اوکراین خبر داد.

در شرایطی که کمک‌های همه جانبه کشورهای غربی در جنگ اوکراین علیه روسیه ادامه دارد، فرانسه و ایتالیا در نظر دارند که اوکراین را به موشک پدافندی «آستر» مجهز کنند.

منابع رسانه‌ای غربی به نقل از روزنامه فرانسوی «لوپینیون» فرانسه گزارش دادند، فرانسه و ایتالیا موافقت خودشان را برای دادن سفارش مشترک به شرکت‌های تولیدکننده آستر اعلام کردند و قرار است ۷۰۰ موشک پدافندی تولید شود.

وزرای دفاع فرانسه و ایتالیا روز جمعه (دیروز) در رم با هم دیدار و درباره دادن این سفارش توافق کردند. طبق تصمیم آنها ۷۰۰ موشک به ارزش دو میلیارد دلار به شرکت‌ سازنده سفارش داده شد.

«سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه بعد از دیدار با همتای ایتالیایی در پیامی توییتری نوشت: «در رم ما در مورد یک قصد مشترک برای ادامه حمایت از اوکراین، دفاع از دریای مدیترانه در برابر تهدیدات جدید و افزایش ظرفیت تولید مشترک خود به ویژه در زمینه پدافند هوایی، توافق کردیم».

پیش از انتشار این خبر، خبرگزاری رویترز به نقل از «منابع مطلع دولتی» گزارش داده بود که فرانسه و ایتالیا برای انتقال آستر به اوکراین «یک توافق سیاسی انجام دادند». آستر را کنسرسیوم «یوروسام» می‌سازد که در آن یک شرکت فرانسوی و یک شرکت ایتالیایی حضور دارند.

گفته می‌شود که این موشک می‌تواند اهداف را در فاصله ۱۵۰ کیلومتری و تا ارتفاع ۲۵ کیلومتری منهدم کند. به گفته سازندگان آستر، این سامانه همچنین قادر است موشک‌های بالستیک را تا فاصله ۲۵ کیلومتری هدف قرار دهد.

سفارش مشترک فرانسه و ایتالیا برای تولید و عرضه موشک پدافندی آستر به اوکراین در شرایطی انجام شده که ولودیمیر زلنسکی در ماه اکتبر ۲۰۲۲ از پاریس و رم خواست ارتش اوکراین را به این موشک مجهز کنند.

طبق گزارش‌ها، مقام‌های فرانسوی و ایتالیایی از ماه نوامبر ۲۰۲۲ رایزنی‌ها برای انتقال احتمالی این موشک پدافندی به اوکراین را آغاز کرده بودند.

سیل تانک های غربی در راه جنگ اوکراین

یک دیپلمات اوکراینی در حالی از قطعی شدن تصمیم کشورهای غربی برای ارسال بیش از ۳۰۰ تانک پیشرفته به کشورش برای مقابله با روسیه خبر داده که مسکو ارسال این سلاح های سنگین را ورود مستقیم ناتو و غرب به جنگ اوکراین دانسته و نسبت به تبعات خطرناک آن هشدار داده است.

شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر به نقل از «وادیم اوملچنکو» (Vadym Omelchenko) سفیر اوکراین در فرانسه، از تحویل بیش از ۳۰۰ عراده تانک پیشرفته به اوکراین خبر داد و نوشت: تا به امروز، شماری از کشورهای غربی، رسما موافقت خود برای تحویل ۳۲۱ عراده تانک سنگین به اوکراین را تایید و اعلام کرده اند.

این گزارش می افزاید: سفیر اوکراین در فرانسه به نام این کشورها و مدل چنین تانک های سنگین، اشاره ای نکرده است.

تارنمای این رسانه تصویری آمریکایی در ادامه نوشت: مصاحبه و اظهارات اوملچنکو به دنبال اعتراض کره شمالی صورت گرفت که آمریکا را با دادن تانک به اوکراین متهم به عبور از خطوط قرمز در جنگ اوکراین کرده است.

این گزارش می افزاید: درحالی اوملچنکو خبر از تحویل بیش از ۳۰۰ تانک به اوکراین می دهد که تاکنون آمریکا برای تحویل ۳۱ تانک «ام -۱ آدامز» اعلام آمادگی کرده و آلمان نیز با ارسال ۱۴ تانک «لئوپارد ۲» موافقت کرده است.

هشدار اندیشکده آمریکایی نسبت به طولانی شدن جنگ اوکراین

اندیشکده «رند کورپوریشن» مرتبط به پنتاگون در گزارش جدیدی تاکید کرد، در حالی که مسکو و کی‌یف هر دو گمان می‌کنند که می‌توانند از ادامه یافتن جنگ سود ببرند، چنین رویکردهایی در راستای منافع واشنگتن نیست.

به گزارش خبرگزاری راشا تودی، گزارش مذکور با نام «پرهیز از یک جنگ طولانی» به قلم ساموئل چاراپ و میراندا پریبه، فرضیات عمومی درباره جنگ روسیه – اوکراین را می‌پذیرد؛ اما خاطرنشان می‌کند که منافع آمریکا «اغلب با منافع اوکراین همسوست، ولی با آن مترادف نیست.»

به گفته نویسندگان گزارش، این جنگ تا کنون صدمات اقتصادی، نظامی و اعتباری قابل توجهی را به روسیه وارد کرده است، بنابراین «تضعیف تدریجی بیشتر آن احتمالاً دیگر جزو منافع ایالات متحده نیست.»

براساس گزارش این اندیشکده که در سال ۱۹۴۸ برای ارائه توصیه‌هایی به نیروهای مسلح آمریکا شکل گرفت و از طرف دولت آمریکا و نهادهای خصوصی تامین مالی می‌شود، هزینه این تحولات برای غرب هم ناچیز نبوده است؛ از اختلال در بازارهای انرژی، موادغذایی و کود گرفته تا هزینه «سر پا نگه داشتن دولت اوکراین از نظر اقتصادی که صرفا به مرور زمان چند برابر می‌شود.»

آنها گفتند که کمک نظامی ناتو به اوکراین «همچنین ممکن است پس از یک دوره معین ناپایدار شود.» این درگیری «زمان سیاستگذاران ارشد و منابع نظامی ایالات متحده را جذب می‌کند» و واشنگتن را از اولویت‌های جهانی دیگر مانند چین منحرف می‌کند و در عین حال مسکو را به پکن نزدیک‌تر می‌کند.

این مطالعه، نسخه ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین از پیروزی را توصیف می‌کند که شامل پس گرفتن تمامی اراضی تحت اشغال و کشاندن روسیه به دادگاه‌های جرایم جنگی و پرداخت غرامت می‌شود و آنها را «خوش‌بینانه و غیر محتمل» می‌داند.

نویسندگان هشدار می‌دهند که مسکو «این جنگ را تقریباً وجودی می‌داند» و «سطح بالایی از عزم راسخ» را نشان داده است و این احتمال استفاده مسکو از سلاح‌های هسته‌ای را در صورت احساس خطر افزایش می‌دهد.

این گزارش اذعان می‌کند که چشم‌انداز نوعی صلح از طریق مذاکره «در کوتاه‌مدت ضعیف» است، زیرا کی‌یف معتقد است حمایت غرب نامحدود ادامه خواهد داشت، در حالی که به مسکو هیچ دلیلی داده نشده که باور کند تحریم‌ها در آینده لغو می‌شود.

در این گزارش آمده است که ایالات متحده می‌تواند «کمک‌های نظامی آینده را مشروط به تعهد اوکراین به مذاکرات کند» و در عین حال تعهدات امنیتی به کی‌یف بدهد، اما «نه به اندازه معاهدات دفاعی متقابل ایالات متحده» یا عضویت در ناتو. واشنگتن همچنین باید به مسکو در مورد بی‌طرفی اوکراین تضمین دهد و «شرایطی را برای رفع تحریم‌ها تعیین کند.»

اندیشکده رند کورپوریشن که از سوی تشکیلات نظامی-صنعتی ایالات متحده تأسیس شده، برای چندین دهه به پنتاگون مشاوره سیاستگذاری ارائه کرده است. در سال ۲۰۱۹، این اندیشکده یک خط مشی در رابطه «توسعه بیش از حد و عدم تعادل» روسیه ارائه کرد که شامل تحریم‌های اقتصادی، ارسال سلاح به اوکراین، تشویق ناآرامی در آسیای میانه و حتی استقرار سلاح‌های هسته‌ای بیشتر در اروپا بود. در مقابل، به نظر می‌رسد، توصیه‌هایی در مورد چگونگی جلوگیری از تشدید تنش با مسکو در حین تسلیح کی‌یف، از ژوئیه سال گذشته، تأثیر چندانی نداشته است.

تحویل تانک‌های آبرامز آمریکا به اوکراین شاید سال‌ها زمان ببرد

یک رسانه آمریکایی نوشت، با توجه به اینکه تنها کارخانه آمریکایی مخصوص تولید تانک‌های آبرامز مجموعه‌ای از سفارشات ناتمام از دیگر متحدان ایالات متحده را در دست دارد، زمان تحویل این تانک‌ها به اوکراین مشخص نیست.

روزنامه پولیتیکو در مطلبی نوشت، تاسیسات متعلق به شرکت تسلیحات‌سازی جنرال داینامیکس واقع در شهر لیما در ایالت اوهایو پیش از اینکه کار تولید ۳۱ دستگاه تانک وعده داده شده از سوی دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای اوکراین را شروع کند، باید صدها دستگاه از این تانک‌ها را برای لهستان و تایوان تولید کند.

به نوشته پایگاه راشا تودی، انتظار می‌رود، ورشو از سال ۲۰۲۵، ۲۵۰ دستگاه تانک آبرامز ارتقا یافته از مدل A۲ را دریافت کند. دولت لهستان سال گذشته میلادی ۲۵۰ دستگاه از تانک‌های دوره شوروی خود از مدل T-۷۲ را برای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه به کی‌یف داد. در حال حاضر آمریکا مشغول ارسال ۱۱۶ دستگاه تانک M۱A۱ که اخیرا توسط یگان تفنگداران دریایی آمریکا کنار گذاشته شدند، به لهستان به منظور جایگزین‌سازی اضطراری در انبار ادوات زرهی این کشور است.

در سال ۲۰۱۹ نیز تایپه ۱۰۸ دستگاه تانک M۱A۲ را سفارش داده که انتظار می‌رود تحویل اولین سری‌های این سفارش از سال آینده میلادی شروع شود.

نشریه پولیتیکو خاطرنشان کرد، با توجه به اهمیت روابط واشنگتن هم با لهستان و هم با تایوان، کاستن از اولویت سفارش‌های آنها "دشوار و احتمالا مناقشه‌برانگیز" خواهد بود.

در ادامه این گزارش آمده است، کارخانه شرکت جنرال داینامیس در شهر لیما، تانک‌های آبرامز را از صفر نمی‌سازد، بلکه تکنولوژی جدید را روی پایه‌هایی به نام " M۱ seed vehicles" سوار می‌کند. با وجود این، این کارخانه همچنان می‌تواند تنها ۱۲ عدد از آنها را در ماه تولید کند.

در ادامه این گزارش آمده است، قرار نیست آمریکا تانک‌های در نظر گرفته شده برای اوکراین را از انبارهای خود آمریکا برداشت کند، بلکه به جایش آنها را از صنایع می‌خرد و در تاسیسات اوهایو نوسازی می‌کند و معنی آن این است که این تانک‌ها احتمالا تا ماه‌ها و شاید بالقوه تا سال‌ها با توجه به محدودیت های صنعتی برای به روزرسانی آنها وارد میدان جنگ نشوند.

یک مقام که خواست نامش فاش نشود، به پولیتیکو تصریح کرد، تانک‌هایی که قرار است اوکراین دریافت کند، از مدل A۲ و برخوردار از سیستم‌های کنترلی و اپتیکی بهبود یافته هستند. با این وجود، آنها فاقد زره مجهز به اورانیوم غنی شده مورد استفاده در ادوات ارتش آمریکا به دلیل محرمانه بودن این زره هستند.

همچنین آلمان روز پنجشنبه اعلام کرد، انتظار می‌رود ۱۴ تانک جنگی مدل لئوپارد این کشور در اواخر ماه مارس وارد اوکراین شوند. انگلیس هم کمی قبل از آن قول انتقال ۱۴ تانک چلنجر- ۲ ساخت خودش به کی‌یف را داده بود، جدول زمانی مشابهی را برای تحویل آنها اعلام کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اظهار کرد، از نظر مسکو برنامه تحویل این تانک‌ها به اوکراین به عنوان "مشارکت مستقیم" مداخله مستقیم ناتو در اوکراین" تلقی می‌شود و این مداخله "رو به تشدید است."

جنجال اظهارات وزیر خارجه آلمان درباره «جنگ با روسیه»

ظهارات آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان در یک جلسه پارلمان مبنی بر اینکه برلین با روسیه در جنگ است جنجال‌آفرین شد و منتقدان صلاحیت او برای تصدی این پست را زیر سوال بردند.

«ساهرا واگنکنشت»، نماینده پارلمان آلمان که قبلاً رهبری حزب چپ در مجلس را به عهده داشت روز جمعه در واکنش به اظهارات بائربوک نوشت: «اظهارنظر بائربوک درباره اینکه آلمان در جنگ با روسیه است نشان می‌دهد ایشان برای این شغل مناسب نیست.»

وی ضمن متهم کردن بائربوگ به «لگدمال کردن» شهرت آلمان اضافه کرد که وزیر خارجه باید «دیپلمات ارشد» کشور باشد نه اینکه «مثل فیل در فروشگاه ظروف چینی رفتار کند.»

وزیر خارجه آلمان روز سه‌شنبه در جلسه‌ای در پارلمان گفته بود که کشورهای اروپایی «در حال جنگ با روسیه هستند» و باید اقدامات بیشتری برای دفاع از اوکراین انجام دهند.

آلیس ویدل، رئیس حزب راست‌گرای ای.اف.دی گفت، آلمان به وزیر خارجه‌ای نیاز دارد که «مثل یک دیپلمات مسئول رفتار کند و فتنه‌انگیز نباشد.» او تصریح کرد که بائربوک در صحنه دیپلماتیک قادر به رفتار درست نیست.

«جرهارد پاپکه»، یک قانونگذار منطقه‌ای از ایالت نوردراین-وستفالن که رئیس انجمن آلمان-مجارستان است هم گفت بائربوک به دلیل بیان این نظر «کاملاً از لحاظ سیاسی مجنون» است.

سلیم داگدلن، قانونگذار چپ‌گرای آلمانی هم از اولاف شولتز، صدراعظم آلمان خواست توضیح دهد، آیا بائربوک اختیار «اعلان جنگ» به نیابت از دولت آلمان را دارد یا خیر؟ او همچنین گفت که بائربوک تهدیدی برای امنیت شهروندان آلمانی است.

بائربوک و اولاف شولتز هیچ‌ یک تا کنون به انتقادات پاسخ نداده‌اند. وزارت خارجه آلمان در بیانیه‌ای که در اختیار نشریه بیلد قرار داده تأکید کرده که برلین طرف درگیری در جنگ میان کی‌یف و مسکو نیست.

در این بیانیه آمده است: «حمایت از اوکراین برای استیفای حق این کشور در دفاع از خود آلمان را به یکی از طرف‌های درگیری تبدیل نمی‌کند.» در این بیانیه ادعا شده که جنگ مسکو در اوکراین، «جنگ علیه صلح و نظم اروپاست» و این چیزی است که بائربوک قصد بیان آن را داشته است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲۵
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
روسیه واقعا آبروریزی کرد با این جنگیدن یک سال شد گفته بودن سه روزه اوکراین رومیگیریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
احتمالا این جنگ بزودی با مرگ مشکوک پویتن و بازپسگیری سرزمین های اشغال شده توسط روسیه به پایان میرسد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
روسیه هیچوقت قصدش اشغال اکراین نبود تغییر دولتم نبود خلع سلاح اکراین بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
رفیق به این میگن تله.غربیا یه پاره استخون انداختن جلوی پوتین که نه بتونه قورت بده نه بتونه بالا بیاره.هر جنایتکاری عاقبتش همینه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
صدام هم قرار بود تا ظرف یک هفته ایران را بگیرد
با استعانت از خدای تبارک و تعالی، سرنوشت صدام و پوتین یکی است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
شما خیلی خوش خیالی که فکر میکنی هدف جنگ اوکراین تموم کردنشه . روسیه اصلا نیازی به تموم کردن این جنگ نداره. اوکراین رقیب اصلی کشاورزی و صنعتیش در منتطقه رو ویرانه کرده ، زیرساختش رو به فنا داده ، و ناتو هم جرات نمیکنه بره سمت مرزاش ، کاری که قبلا میکرد ، حالا به نظرت چرا باید اصلا جنگ رو تموم کنه ؟ همه چی به نفعشه. با پهپاد 20 هزار دلاری ایرانی تانک و تجهیزات چند میلیون دلاری غربی رو هم میندازه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
واژه ی آبروریزی کمه
ناشناس
| Canada |
۲۲:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
چرا می گوییم روسیه بسوی شکست مطلق پیش می رود. سال گذشته در چنین روزهایی روسیه روزی یک میلیارد دلار صادرات نفت و گاز و ذغالسنگ داشت. الان رسیده به 350 میلیون دلار در روز. با توجه به اینکه هزینه تولید و انتقال نفت و گاز روسیه که اغلب در سیبری هست حداقل بشکه ای بیست دلار هست درامدر باقی مانده روسیه از این 350 میلیون دلار به زحمت به صد میلیون دلار در روز میرسد که قسمت اعظم انهم خرج اضافه نیروهای مسلح روسیه به خاطرجنگ می شود. و از همه بدتر برای روسیه این هست که چین به خاطر اختلاف با روسیه که باعث این همه به هم خوردن اقتصاد دنیا شده و مخالفت چین با ادامه جنگ . چین عملا واردات نفت و گاز خود از روسیه را از 250 میلیون دلار در روز در مهرماه به حدود صد میلیون دلار در روز کاهش داده. حالا هزینه های سربار تجارت و دور زدن تحریم در سایر کالاها بماند. خودتان حساب کنید چه فاجعه ای از نظر اقتصادی انتظار روسیه و پوتین را می کشد. این سزای مغرورانی هست که تصور می کنند دنیا منتظر اوامر انها می نشیند.
ارش خان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
صدام حرامی هم میخاست ایران را سه روزه بگیره که به فنا رفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
قرار بود سه روزه پیروز شود به شرطی که جنگ فقط با اوکراين باشه اما کل اروپا و آمریکای کافر جنایتکار مستقیم وارد جنگ شده
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
روسیه به خواسته هاش رسیده ، قصد روسیه آزاد ساختن مردم شرق اوکراین از دستا نازی ها بود که تا حد زیادی محقق شده است هدف دیگر روسیه خلع سلاح اوکراین و جلوگیری از پیوستن آن کشور به پیمان ناتوست ک آن هم محقق شده است در حال حاضر روسیه بدنبال تثبیت موقعیت است .
ممدو
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
عزیزم اگه یکم تحلیل واوضاع وحوادث منطقه دستت بود این حرف رو نمیزدی روسیه داره با نه فقط اوکراین بلکه باتمام ناتو میجنگه اینهم اروپا وامریکا دارن اسلحه میفرستن وبه نفع اکراین وبه ضرر روسیه قانون وضع میکنن اِه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
شما ممیز آبرو سنجی هستی؟ یا کارشناس پیشگویی جنگ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
منظورش اوکراین بود نه کل ناتو رو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
این همه دولت علیه روسیه
م.م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
پیش بسوی جنگ جهانی سوم!
پاسخ ها
عباس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
خیالت راحت جنگ جهانی نمیشه تنها کشوری که میتونه ورق جنگ رو تغییر بده چین هست که اعلام بی طرفی کرده و دوست نداره بازار بزرگ آمریکا رو از دست بده. آمریکا از قصد اقتصاد چین رو به خودش گره زده تا در جنگ ها چین بی طرف باشه. روسیه هم نشون داد از پس اوکراین بر نمیاد چه برسه آمریکا یا حتی کشوری مثل فرانسه یا انگلیس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
خدا نکنه
خدایا خودت به داد مردم این زمانه برس که همه محتاج آرامشیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
خدا نکنه خدایا خودت به داد مردم این زمانه برس که همه محتاج آرامشیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
همه در آرزوی جنگ جهانی سوم
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
آره تنها راه نجات از این زندگی لعنتی همین جنگ جهانی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
پوتین خائن
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
پوتین اشتباه کرد آمریکا دام پهن کرد روسیه هم پرید توش. در عمل هم ضعیف کار کرد. تمام جنگ آزمایش قدرت روسیه بود که اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن روسیه خطری برای آمریکا نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
زلنسکی خاین
محمود
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
البته روسیه هم بدنبال منافع بلند مدت خود هست.ولی چرا خائن .به کدام کشور خیانت کرده مگر نه اینکه قرار نبود ناتو پشت دیوارهای روسیه باشد خوب این دلقک صهیونیست اوکراین از خط قرمز روسیه عبور کرد و مملکت خودش را در گیر جنگ فرسایشی کرد.ناتو در فکر فتح تمامی سنگرهای کلیدی جهان و بدبختی و نوکری ملت‌ها هست.اینا متوجه باشید
M
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
پوتین قهرمان پوتین دشمن خاینین پوتین رهبر قهار زنده باد پوتین را عزیز مرگ بر آمریکا مرگ بر کاسه ليسان آمریکا مرگ جیره خوار آمریکا
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
وقتی نمیدونی این جنگ برای چیه، و بانی اصلی این جنگ ناتو هست نه پوتین...
لطفا حرف الکی نزن
این جنگ یم جنک استراتژیکی هست
روسیه در اصل داره در مقابل ناتو دفاع میکنه، به ظاهر پوتین جنگ رو شروع کرده
ولی در واقعیت جنگ رو سالهاست که ناتو شروع کرده و آب توی لونه پوتین اومده که واکنش نشون داده...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
اروپا و امریکا خوبن
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
خیانت یعنی چی
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
کاری به آمریکا ندارم که زورگو است یا خیر. اما روسیه اگر خیر اوکراین رو میخواد یا میگه مقصر امریکاست چرا استان مرزی اوکراین رو ضمیمه خاک خودش کرده؟ ضمیمه کردن یعنی میخوایم کشور گشایی کنیم و آمریکا و ناتو رو بهانه میکنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
هنوز نفهميدي كه مردم روس تبار استانهاي مرزي اوكراين سالها در حال خفقان و سركوب از طرف دولت مركزي اوكراين بودند؟
یحیی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
درود بر روسیه . دمشون گرم باید قدرت خودشون رو در جهان نشان بدند . روسیه یکتنه در برابر ناتو و آمریکا میجنگه و کم نیاورده
محمودزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
ای والله این حال شد یک چیز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
آمریکا و روسیه و چین و آلمان و .... همه بدنبال منافع خود هستند و عقل سلیم میگه باید باهم تعامل داشت و دنبال منافع بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
تانک لئوپارد 2 ساخت آلمان، بهترین و پیشرفته ترین تانک عملیاتی دنیا است. لئوپارد ۲ نخستین بار در سال ۱۹۷۹ میلادی توسط شرکت "کراوس مافی وگمان" برای وزارت دفاع آلمان تولید شد. از تانک لئوپارد در ارتش کشور‌های اتریش، کانادا، شیلی، دانمارک، فنلاند، آلمان، یونان، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، سنگاپور، سوئیس، سوئد، اسپانیا و ترکیه استفاده می‌شود.
حداکثر سرعت این تانک 72 کیلومتر در ساعت است. با یک بار سوختگیری تا 500 کیلومتر طی می کند. 62 تن وزن و 4 نفر خدمه دارد.
مجهز به توپ 120 میلیمتری ، دو قبضه مسلسل کالیبر 7.62 میلیمتری بوده و قابلیت درگیری با اهداف پروازی را هم دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
مثل تانكهاي مركاواي اسرائيلي كه مثل موش در دام حزب الله افتادند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
این ویژگی ها رو حتی تانک
T72 هم دارد
مهران فر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
وزیر خارجه آلمان ضمیر ناهشیار آلمانی ها را لو داده است آنها در صدد انتقام از روسیه اند بابت شکست متضحانه از آنها در جنگ جهانی دوم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
بلوک غرب وقتش رسیده بجای تفریحات و رفاه اجتماعی دنبال تولید حداکثری سلاح های قدرتمند باشید دمشگرم زلنسکی و ملت مقاوم اوکراین که بلوک غرب را بیدار کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
ملت مقاوم که پودر شد کشته و اواره شدند رفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
به چه بهايي؟ به بهاي نابودي كشورش و آوارگي مردمش آن هم به خاطر چند كشور غربي!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟