شورای نگهبان پا به پای مجلس بودجه را بررسی می‌کند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: پس از اینکه مصوبه کمیسیون تلفیق درباره بودجه سال آینده به صحن مجلس بیاید ما هم طبیعتاً باید پا به پای مجلس بررسی خود را آغاز می کنیم.
کد خبر: ۱۱۶۲۴۹۷
|
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۴ 03 February 2023
|
2794 بازدید

به گزارش «تابناک»، هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با فارس درباره فرآیند رسیدگی بودجه در شورای نگهبان پس از ارسال مصوبه مجلس اظهار کرد: در حال حاضر بحث بودجه در کمیسیون تلفیق است؛ پس از اینکه مصوبه کمیسیون تلفیق به صحن مجلس آمد ما هم طبیعتاً باید پا به پای مجلس بررسی خود را آغاز می کنیم.

وی با بیان اینکه زمان قانونی بررسی بودجه در شورای نگهبان پس ارسال قانونی مصوبه به این شورا است، افزود: با توجه به اینکه امسال یک مقداری در ارسال لایحه بودجه تاخیر ایجاد شد، ما هم باید جلسات غیر رسمی یا کارشناسی خود را یک مقداری زودتر از زمانی که مصوبه به صحن می‌آید با مجلس آغاز کنیم تا بتوانیم بودجه را به ابتدای سال آینده برسانیم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟