اگر قصد شروع یادگیری زبان مورد علاقهی خود را دارید یا پیش از این، یادگیری زبان را شروع کردهاید به این معنی است که از اهمیت و الزام افزایش مهارتهای خود در زبانهای خارجی، بهخصوص زبان انگلیسی کاملا آگاهید. تقریبا غیر ممکن است که در دنیای امروزی بدون داشتن دانش زبان، بتوانید بهطور حرفهای کار کنید، تحصیلات خود را در مقاطع بالا ادامه دهید، مهاجرت کنید و غیره.
پلتفرم آموزش آنلاین زبان اُتیچر از سال 1396 فعالیت خود را در حوزه آموزش زبانهای خارجی آغاز کرد. از جمله اهداف راهاندازی این پلتفرم میتوان به تسهیل دسترسی به اساتید برجستهی آموزش زبان اشاره کرد. اینکه زبانآموز در کدام نقطه از کشور یا حتی کدام شهر از دنیا زندگی میکند تفاوتی ندارد. به کمک اُتیچر، در هر زمان و هر مکان میتوان با بهترین اساتید زبانهای خارجی کلاس خصوصی یا گروهی رزرو کرد. امکان یادگیری 12 زبان زندهی دنیا از جمله زبان انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ترکی، ایتالیایی، اسپانیایی، کرهای و غیره یا آمادگی برای آزمونهای مرتبط با آنها مانند IELTS، TOEFL، GRE، PTE، DELF، YOS و سایر آزمونها در اُتیچر فراهم است.
به گفتهی مجید مرتضوی، همبنیانگذار اُتیچر، این پلتفرم برای تمام افرادی طراحی شده است که به فکر ارتقای سطح زبان خود بوده و شرایط شرکت در کلاسهای حضوری و موقعیت تعامل با اساتید خبره را ندارند. علاوه بر این، اُتیچر با فراهم کردن امکان دسترسی به اساتید نیتیو، شرایطی را فراهم کرده تا زبانآموز بتواند بدون نیاز به سفر به خارج از کشور با معلمی از سایر نقاط دنیا صحبت کرده و نحوه مکالمهی درست را در خود تقویت کند.
برای همهی کسانی که وقت کمی دارند، شاغل یا دانشجو هستند، از آموزشگاههای زبانهای خارجی دور هستند، یا به هر نحوی موقعیت مناسب یادگیری زبان را ندارند، استفاده از خدمات آنلاین زبان بهترین انتخاب است. اهمیت استفاده از آموزشهای آنلاین با شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان بیش از هر زمان دیگری احساس شد. حتی با کاهش پاندمی ویروس کرونا و بازگشت به شرایط اولیه، معضل ترافیک، آلودگی هوا و مصائب رفت و آمد به ویژه در کلانشهرها فرهنگ استفاده از اینترنت و خدمات آنلاین در زمینههای آموزشی در جامعه تزریق شد. هماکنون، فرهنگ استفاده از آموزشها و خدمات آنلاین بخش جدانشدنی از زندگی ما محسوب میشود. به همین دلیل، اُتیچر با ارائهی خدمات آموزشی از جمله تعیین سطح، ثبتنام آنلاین، شرکت در کلاسهای آموزش از راه دور، همچنین تمرین و مرور دروس به صورت آنلاین، امکان یادگیری زبان خارجی، فارغ از مکان و زمان را برای مخاطبانش فراهم ساخته است.
برخی از انواع آموزشهای غیرحضوری زبان مانند ارائهی ویدیوهای آموزشی یا پلتفرمهای آفلاین که اخیرا بسیار گسترش پیدا کردهاند شیوههای جدیدی نیستند، اما سوالی که در اینجا مطرح میشود این است: «آیا زبانآموزان بهرهوری مطلوبی از اینگونه آموزشها دارند؟». یقیناً از کلاسها و آموزشهایی که در آن استاد با زبانآموز تعامل بالایی نداشته است نمیتوانیم انتظار بهرهوری بالایی داشته باشیم. چرا که مطالب آموزشی بهطور دقیق برای سطح و نیاز او طراحی نشده است و زبانآموز ارزیابی و بازخورد منظمی از استاد دریافت نمیکند.
اما آنچه که اُتیچر را از سایر خدمات آموزش زبان انگلیسی و سایر زبانهای خارجی متمایز میکند این است که تمام آموزشها، بهطور زنده و تصویری هستند. به عبارتی دیگر، زبان آموز میتواند در طول دوره آموزشی، با استاد مورد نظر خود ارتباط متقابل برقرار کند. این بدان معناست که ارتباط و تعامل طرفین به حداکثر رسیده به گونهای که در بسیاری از موارد، اکثریت زبان آموزان تمایل بیشتری به داشتن کلاس زبان در بستر آنلاین نسبت به کلاسهای حضوری داشتهاند. این روش در دنیا آزمایش شده و موثر بودن آن برای یادگیری حداکثری متقاضیان ثابت شده است. استاد پس از جلسهی تعیین سطح و معارفه، برنامهی آموزشی که متناسب با اهداف، سطح و نیاز زبانآموز باشد را به او ارائه میدهد. در طول دوره نیز، زبانآموز با حل تمرین و مکالمه، تعامل خود را با استاد حفظ میکند و با دریافت بازخورد از جانب او، از وضعیت پیشرفت مهارتهای خود مطلع میشود.
از دیگر مزایای اُتیچر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هر یک از زبانآموزان با هدف خاصی یادگیری زبان را شروع میکنند، اما آنچه که غیرقابل انکار است افزایش چشمگیر تعداد متقاضیان برای یادگیری زبانهای خارجی است. آمار نشان میدهد که تعداد مهاجران از کشور به حدود 86 هزار نفر در سال رسیده است. بدون تردید یکی از مهمترین نیازهای افراد مایل به مهاجرت، داشتن مدرک زبان بینالمللی مانند آیلتس یا تافل است. به همین خاطر، آمادگی برای شرکت در آزمونهای آیلتس، تافل، GRE، گوته، دلف و غیره، یکی از اصلیترین دلایل یادگیری زبان در میان متقاضیان بهحساب میآید.
حتی اگر مهاجرتی هم در کار نباشد، بسیاری از افرادی که قصد ادامهی تحصیل در مقاطع بالاتر را دارند یا میخواهند از بهروزترین منابع علمی جهان استفاده کرده و مقالات خود را در معتبرترین مجلات خارجی چاپ کنند، ترجیح میدهند مهارتهای خود را در سطح قابل قبولی گسترش داده و برای دریافت مدرک یک زبان بینالمللی اقدام کنند.
با این وجود، انگیزهی متقاضیان تنها در گرفتن مدارک بینالمللی زبان خلاصه نمیشود. امروزه در هر موقعیت شغلی، برای استفاده از آموزشهای جدید، منابع آموزشی معتبر، توسعهفردی، افزایش مهارتها، چارهای جز استفاده از منابع به زبان اصلی نیست. در همین راستا، گروه قابل توجهی از دانشآموزان، دانشجویان، شاغلین و صاحبین کسب و کار، یادگیری و استفاده از منابع آموزش آنلاین زبان انگلیسی و سایر زبانهای خارجی را اولویت خود قرار دادهاند. علاوه بر این، با سرعت خیره کنندهی پیشرفت تکنولوژی، امروزه خانوادهها به این باور رسیدهاند که نسل جدید بدون آشنایی با زبان دوم قطعاً شانس کمی برای موفقیت در زندگی آینده خود خواهند داشت.
نباید فراموش کرد که در کنار همهی این دلایل، یادگیری یک زبان جدید تاثیرات مثبت بسیاری بر تقویت عملکرد ذهن، بهبود حافظه، تاخیر در آلزایمر و بهبود افسردگی دارد. بنابراین، هیچ تعجبی ندارد که علاقه و اشتیاق برای یادگیری زبانهای خارجی روزبهروز در حال افزایش باشد. همهی این موارد که تنها بخش کوچکی از اهداف علاقهمندان به فراگیری زبان است دلیل محکمی است بر این واقعیت که سالانه بیش از 30 هزار زبانآموز، اُتیچر را برای شروع یادگیری و بهبود مهارتهای زبان خود و افزایش آمادگی شرکت در آزمونهای مختلف انتخاب میکنند و از خدمات آموزش آنلاین این پلتفرم استفاده میکنند.
اُتیچر که باتجربهترین و بزرگترین پلتفرم آموزش آنلاین زبان است، اکنون با جذب سرمایه مجدد از سوی کارگزاری آگاه، میتواند کیفیت آموزش آنلاین زبان را در سطح کشور با سرعت بیشتری بهبود بخشد. با کمک اُتیچر، همهی زبانآموزان میتوانند خدمات آموزشی از جمله تعیین سطح، ثبتنام آنلاین، شرکت در کلاسهای آموزش از راه دور و همچنین تمرین و مرور دروس را به صورت آنلاین، بدون دغدغه و بدون محدودیت زمانی و مکانی با بالاترین کیفیت و با هر بودجهای با توجه به سطح زبان و هدفی که دارند، دریافت کنند. اگر شما هم قصد دارید از خدمات این پلتفرم استفاده کنید یا به جمع اساتید آن بپیوندید به وبسایت https://oteacher.org مراجعه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی/
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.