به گزارش «تابناک»، در این شرایط ناگزیر به پذیرش شرایط و رجوع برای دریافت کارت سوخت المثنی هستیم. احتمالا در این شرایط میخواهید بدانید که از کجا باید شروع کرد و فرایند دریافت و مدارک لازم برای کارت سوخت المثنی چه هست.
یافتن مراکز مجاز دریافت کارت سوخت المثنی
مدارک مورد نیاز برای ثبت درخواست کارت سوخت المثنی
همان طور که پیشتر گفتیم برای ثبت نام کارت سوخت المثنی حتما نیاز به مراجعه حضوری به پایگاه پلیس +۱۰ دارید. در حقیقت حضور صاحب ماشین یعنی شخصی که کارت بنزین به نام ایشان است برای دریافت کارت سوخت المثنی الزامی است. اگر ایشان نتواند شخصا حضور پیدا کند میتواند وکیل خود را به شرط قید کلمه کارت سوخت المثنی در برگه وکالت، برای انجام فرایند قانونی بفرستد. البته یک سری مدارک دیگر نیز مورد نیاز است:
• اصل برگهی کارت خودرو و برگ سبز ماشین به همراه کپی آن
• آدرس محل سکونت صاحب ماشین به همراه کد پستی منزل ایشان
• مدارک بیمه شخص ثالث ماشین
چه مدت باید برای صدور مجدد کارت سوخت صبر کنیم
بهتر است در ابتدا یک نکته را ذکر کنیم که تعداد دفعات مجاز برای گرفتن مجدد کارت سوخت المثنی محدودیتی ندارد. شما میتوانید هر چند بار که مایل بودید این کار را انجام دهید. اما توجه کنید که هر بار که کارت سوخت ماشین شما گم میشود مجبور هستید تا چند ماه از سهمیه بنزین آزاد استفاده کنید. حال تصور کنید درخواست دریافت کارت سوخت المثنی خود را ثبت کرده اید. حتما مشتاق هستید که بدانید کارت سوخت المثنی شما کی به دستتان میرسد.
زمان تعیین شده برای دریافت کارت سوخت سه ماه است. اما در طی زمانهای مختلف و گاهی به علت تعداد زیاد ثبتها و درخواستها مجبور میشوید حتی تا شش ماه نیز در نوبت بمانید. در هر صورت شرکت ملی پخش فراورده نفتی تلاش میکند تا مردم بتوانند در حداکثر دو ماه به کارت خود دست پیدا کنند. توجه نمایید که اگر برای کارتتان درخواست مفقودی ثبت کنید دیگر نمیتوانید از کارت سابق استفاده نمایید، زیرا این کارت غیرفعال میشود.
در حالت عادی هنگام صدور کارت سوخت رمزی که روی آن قرار میدهند معادل چهار رقم پایانی کارت ملی اشخاص است. شما میتوانید رمزتان را به دلخواه خود عوض کنید. اما توجه داشته باشید که در صورت فراموشی رمزتان ناچار هستید با مدارکی از جمله کارت ماشین، کارت سوخت خود و بیمه نامه ماشین به یکی از مراکز شرکت ملی پالایش و توزیع فراوردههای نفتی رجوع نمایید. پس بهتر است که رمز پیش فرض را تغییر ندهید.
از طرفی اگر در اثر فراموشی رمز کارت سوخت خودتان را تا پنج مرتبه غلط وارد کنید کارت غیر فعال خواهد شد. در این صورت باید با مدارک ذکر شده و مدارک صاحب ماشین به یکی از مراکز ملی پالایش و پخش نفت مراجعه کنید.
زمانی که شما درخواست خود را مبنی بر دریافت کارت سوخت ثبت میکنید به شما یک کد رهگیری میدهند که به واسطه آن میتوانید مراحل صدور کارت خود را پیگیری کنید. در قدم اول میتوانید به سایت مخصوص نیروی انتظامی مراجعه کرده و با رفتن به قسمت کارت سوخت المثنی و دادن اطلاعات ماشین خود کد پیگیری ارسال خود را دریافت کنید. با وارد کردن این کد مرسوله در سایت اداره پست میتوانید روند ارسال کارت سوختتان را پیگیری کنید.
در قدم بعدی میتوانید به صورت حضوری به پایگاه پلیس +۱۰ مراجعه کنید. حال اگر نتوانید به سایت مخصوص بروید و امکان مراجعه حضوری نیز نباشد میتوانید تنها از طریق اس ام اس کار خود را انجام بدهید. بدین منظور کافی است شمارهی VIN کارت وسیله نقلیه خود را اعم از موتور و ماشین به سر شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ اس ام اس کنید. V*VIN M*VIN به ترتیب برای موتور و ماشین باید به سرشماره مذکور ارسال شود.
نکته پایانی
اولین قدم برای دریافت کارت سوخت المثنی و اعلام گم شدن کارت سوخت قبلی، مراجعه به پایگاه پلیس +۱۰ است. از اعلام درخواست شما تا پست شدن کارت سوخت المثنی به درب منزل شما میتواند ۴۰ تا ۶۰ روز زمان ببرد. البته بر اساس دستورالعلمل های جدید این زمان نباید بیش از یک ماه طول بکشد.
توجه داشه باشید که هنگام گم شدن کارت سوخت و به شرط جاگذاشتن آن در پمپ بنزین شما تا سه روز بعد مهلت دارید که جهت دریافت کارت سوخت خود به آن جایگاه مراجعه کنید. زیرا بعد سه روز کارتها به شرکت ملی نفت فرستاده میشود. همچنین اگر متصدی جایگاه سوخت برای عودت دادن کارت سوختتان با شما همکاری نکرد میتوانید با شماره ۰۹۶۲۷ برای هماهنگیهای بیشتر و پیگیری تماس بگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.