میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دروازه‌بان معروف نامزد ریاست جمهوری شد

کد خبر: ۱۱۷۳۰۲۵
| |
4261 بازدید

نشریه «bfmtv» پاراگوئه خبر داد خوزه لوئیس چیلاورت دروازه بان افسانه ای فوتبال این تصمیم گرفته شانس خود را برای نامزدی ریاست جمهوری این کشور امتحان کند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ طبق گزارش این رسانه چیلاورت به دلیل حزب سیاسی که برای خود انتخاب کرده نتوانسته محبوبیت زیادی در عالم سیاست کسب کرده و در نظرسنجی ها تنها دو درصد در انتخابات ریاست جمهوری شانس برنده شدن دارد.

خوزه لوئیس چیلاورت، دروازه‌بان تیم ملی پاراگوئه از سال 1989 تا 2003 به خاطر سیوهای درخشان و همچنین سبک بازی و گلزنی هایش مشهور شد. دروازه بانی که در داخل و خارج از زمین نمایشی خارق العاده داشت.

او بارها در ضربات ایستگاهی یا پنالتی ها گل زد و دروازه بانی گلزن به شمار می‌رفت. چیلاورت در مجموع 62 گل در دوران حرفه‌ای‌اش، از جمله 44 گل از ضربات پنالتی و 16 گل از ضربات آزاد، و دو گل تعیین‌کننده در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2002 به ثمر رسانده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات