تشکیل پرونده برای واردات کالای دارای مشابه ایرانی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: این سازمان به دنبال رفع موانع پیش‌روی تولیدکنندگان با کمک سایر دستگاه‌هاست.
کد خبر: ۱۱۷۶۵۹۰
|
۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۹ 25 May 2023
|
3304 بازدید
|
۶

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ذبيح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان سفر به استان سمنان در نشست صمیمی سه ساعته با فعالان اقتصادی گفت: یکسرى از مطالب عمومى هستند که باید از مرکز پیگیرى شود که به طور حتم این کار از سوى سازمان بازرسى دنبال خواهد شد و برخی از موضوعات استانی است که از سوی بازرسی و دادگسترى استان پیگیرى مى‌شود.

وى با بیان اینکه اقتصاد کشور بیمار است، اظهار کرد: اقتصاد کشور ما دولتى است و سالیان سال است که از این بیمارى رنج مى‌برد و با وجود قوانین بالادستى و تاکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام همچنان در این حوزه موفق نبوده و بخش‌هاى عمده اقتصاد هنوز در اختیار دولت است و مابقى هم که به بخش شبه دولتى سپرده شده داراى مشکلاتى است.

رئیس سازمان بازرسى کل کشور با انتقاد از صدور برخى از بخشنامه‌های خلق‌الساعه تاکید کرد: بعضا در برخى مواقع شاهد صدور بخشنامه‌هاى یک هفته‌اى هستیم که تولیدکنندگان را با مشکلاتی مواجه می‌کند و حتى برخى را به آستانه ورشکستگی رسانده است چرا باید بخشنامه‌اى قبل از بررسی تمامى ابعاد آن صادر شود؟

خدائیان به موضوع طولانى بودن فرآیند صدور مجوز‌ها نیز اشاره کرد و با انتقاد از عدم همکارى برخى از مدیران در این حوزه افزود: بسیارى از مدیران نمى خواهند این صدور این مجوز‌ها را آزاد کنند، زیرا قدرتى است که در دست دارند و مى‌خواهند این قدرت را داشته باشند.

خدائیان به تاکیدات مسئولان عالى‌رتبه نظام در راستاى صدور مجوز‌ها اشاره و بیان کرد: سازمان بازرسى کل کشور به این موضوع ورود جدی داشته و براى تعدادى از مسئولانی که اهمال داشته‌اند نیز پرونده‌هایی تشکیل داده است.

وى با اشاره به گله مندى برخى از فعالان اقتصادى از قیمت گذارى دستورى ادامه داد: گله‌مندی تولیدکنندگان از این موضوع طبیعی است بر اساس باید به این موضوع هم توجه ویژه‌ای شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از ورود ویژه این سازمان به واردات کالاهاى خارجى که مشابه ایرانى دارند، خبرداد و بیان کرد: سازمان به این موضوع نه تنها در تهران بلکه در تمامی استان‌ها ورود داشته و حتی برای برخى از مسئولان خاطی نیز پرونده‌هایی تشکیل داده است.

وى از فعالان اقتصادى خواست اگر به مصادیقی از واردات کالا‌های خارجی که مشابه ایرانی دارد، برخورد کردند؛ حتما موضوع را به سازمان بازرسی منعکس کنند.

رئیس سازمان بازرسى کل کشور در بخش دیگرى از سخنان خود در مورد سرمایه در گردش واحدهاى تولیدی نیز گفت: متاسفانه تعدادی از بانک‌ها به خصوص بانک‌های خصوصی تسهیلاتی غالبا به شرکت‌های وابسته اختصاص می‌دهند که جای تعجب دارد به همین منظور سازمان بازرسی با تاکیدات رئیس قوه قضاییه به این موضوع ورود و برنامه‌هایی را هم در این راستا تدوین کرده است چرا که اعتقاد داریم سرمایه بانک‌ها باید در اختیار مردم و جامعه باشد نه اینکه بانک‌های خصوصی بانک‌های خانوادگی باشند.

خدائیان در ادامه به عدم برنامه ریزی برخی از دستگاه‌ها در حوزه‌های کاری خود اشاره کرد و گفت: ما باید نیاز‌ها و ضروریات کشور را بدانیم، باید بدانیم ذخایر کشور چه میزان است؟ باید بدانیم که به عنوان نمونه چه میزان نهاده نیاز کشور است نه اینکه با بی‌برنامگی سفارشاتی بدهیم که باعث سرگردانی چندین و چند ماهه کشتی‌ها شود؟

وى با تاکید بر اینکه باید با کمک دولت به بخش خصوصی کمک کرد، ادامه داد: همه دستگاه‌ها از جمله دستگاه‌های نظارتی باید به کمک بخش خصوصی بیایند و هرگونه کوتاهی در این بخش خیانت است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد؛ این سازمان به دنبال این است که موانع پیش‌روی واحد‌های تولیدی را با کمک سایر دستگاه‌ها بردارد.

در جریان این نشست فعالان اقتصادی مشکلات و چالش‌های پیش‌روی خود در زمینه ارز، مالیات، تامین اجتماعی، تسهیلات و… را با دکتر خدائیان در میان گذاشته و خواستار ورود و پیگیری سازمان بازرسی کل کشور برای رفع آنها شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
تا کی میخواهید اشتباهی که در مورد خودرو سازان انجام دادید را تکرار کنید
یک مافیای دیگر بوجود میحواهد بیاورید به هزینه مردم
اگر ایشان ادعا دارند که تولیدات به روز ، کم مصرف و با کیفیت دارند که ندارند و قیمتشان ارزان هست نگرانی ایشان بابت کالای خارجی چیست؟
جتاب خدائیان لوازم خانه شما همین مونتاژ های چینی بی کیفیت بنام تولید داخل هست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
واردات را محدود کنید تا مشابه داخلی ۳ برابر قیمت اصلی فروش رود. متخصصین و کارشناسان ما رو‌باش!!!!!
کارشناس بازاریابی بین الملل
|
Turkey
|
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
به نظر من در خیلی از موارد همین موضوع ممنوعیت واردات کالای مشابه به مصرف کننده هم از نظر قیمت تمام شده و هم کیفیت مضر بوده، در خیلی از موارد قیمت کالای مشابه خارجی کمتر و کیفبت آن کمتر از مشابه داخلی بوده آن هم به دلایل زیاد کشور تولبد کننده؛ در ابن موارد میتوان جهت حمایت از مصرف کننده به جای ممنوعیت کلی و چشم بسته اجازه واردات با شرایطی مثلا تعرفه بالاتر و ... را داده که مانع از قیمت گذاری کذایی تولید کننده داخلی برای محصولات بی کیفیت باشد
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
کسی این حرف رو میزنه که کالای خودش با کیفیت و قیمت مناسب باشه، نه این بنجلهایی که خودتون و شرکتهای وابسته به خودتون با رانت از چین میارین یه برچسب ساخت ایران رووش میزنین و به چند برابر قبمت جهانیش میفروشین.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
هیچ جای دنیا به اسم خمایت از تولید داخل واردات را ممنوع نمیکنندبلکه صرفا از ابزار مالیات برواردات استفاده میکنند. ممنوعیت واردات حداقل 2 زیان دارد : 1. محرومیت مردم از حق انتخاب وسواستفاده تولیدکنندگان داخلی که نمونه اش را درصنایعی مثل خودرو لوازم خانگی دارو و...میبینیم 2. افزایش قاچاق ورفتن سود واردات غیرقانونی به جیب قاچاقچیان بجای رفتن سودواردات قانونی به جیب دولت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
اولین پرونده برای نماینده هایی تشکیل شود که دنبال واردات خودرو اند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟