در سفر دو روزه رییسی به آذربایجان شرقی چه گذشت؟

از تاکید بر «راندن مدیران بی‌انگیزه» تا «اعلام استقلال مس سونگون»

در دومین سفر استانی سید ابراهیم رئیسی به آذربایجان‌شرقی گره دو طرح نیمه‌تمام ۲۲ و ۲۰ساله «رؤیای ۲۲ساله راه‌آهن تبریز - میانه» و «طرح ۲۰ساله تأمین و انتقال آب شرب میانه از سد گرمی‌چای و تأمین آب شرب ۱۸۰ هزار نفر» باز شد.
کد خبر: ۱۱۷۸۵۵۰
|
۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲ 10 June 2023
|
8201 بازدید
|

از تاکید بر «راندن مدیران بی‌انگیزه» تا «اعلام استقلال سونگون»

 

تابناک_ سید ابراهیم رئیسی در پنجمین مقصد خود در دور دوم سفرهای استانی،‌ به آذربایجان‌شرقی رفت تا پیگیر مصوبات سفر سال گذشته و افتتاح طرح‌های به اتمام رسیده در این یک‌سال شود.

در دومین سفر استانی سید ابراهیم رئیسی به آذربایجان‌شرقی گره دو طرح نیمه‌تمام ۲۲ و ۲۰ساله «رؤیای ۲۲ساله راه‌آهن تبریز - میانه» و «طرح ۲۰ساله تأمین و انتقال آب شرب میانه از سد گرمی‌چای و تأمین آب شرب ۱۸۰ هزار نفر» باز شد.

در این سفر دو روزه تعدادی از وزرا و اعضای کابینه دولت سیزدهم از جمله وزرای کشور، بهداشت و درمان، میراث فرهنگی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان،‌ ، معاون امور زنان و خانواده،  معاون اجرائی رئیس جمهور و ... رئیسی را همراهی کردند.

سید ابراهیم رئیسی که صبح روز پنج شنبه، هجدهم خرداد ۱۴۰۲ وارد تبریز شد، در بدو ورود تاکید کرد: از مهمترین مسائل آذربایجان شرقی بحث اشتغال و مسکن و باز شدن این گره‌ها است که اقدامات خوبی انجام شده و حتما باید کامل شود.

رئیس جمهور در ابتدای سفر خود به آذربایجان شرقی از چرمشهر تبریز بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها و  مسائل واحدهای مستقر در این شهرک قرار گرفت.

رئیس دولت سیزدهم در بازدید از  شهرک صنعتی چرمشهر تبریز، دستگاه‌های مسئول را به تامین نیازهای توسعه صنعت چرم با رعایت ملاحظات محیط‌زیستی مکلف و تاکید کرد: توجه به شاخص‌های زیست‌محیطی در توسعه صنعت چرم مورد توجه قرار گیرد.

درادامه رئیس جمهور در بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در تبریز، از طرح تولید تراکتور شالیزار این مجموعه رونمایی کرد که با همت محققان تراکتورسازی ایران طراحی شده و بزودی با تولید انبوه در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

همچنین با حضور رئیس جمهور خط تولید شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان متعلق به شرکت تراکتورسازی ایران به بهره‌برداری رسید.

این خط با ظرفیت تولید سالانه ۴ هزار دستگاه انواع خودروی تجاری سبک، سنگین، ون و کشنده در مساحتی به متراژ ۵ هزار متر مربع و با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی احداث شده و برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی کرده است.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با انتشار توییتی به بازدید رئیس‌جمهوری از ماشین‌سازی تبریز اشاره کرد و نوشت: در بازدید امروز رئیسی از این کارخانه، چهره و روحیه کارگران کاملا متفاوت، امیدوار به آینده و خشنود از وفا و عمل به وعده بود.

معاون اجرایی رئیس جمهور هم در توییتی دیگر خبرداد که رئیس جمهور دستور داده است که ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان برای خرید تراکتور اختصاص یابد.

در ادامه سفر سید ابراهیم رئیسی به استان آذربایجان شرقی در قالب دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی،‌ جشن کارگری احیای ۲۲۰ واحد تولیدی صنعتی آذربایجان شرقی که در کارخانه ماشین سازی تبریز با تقدیر از دست اندرکاران احیای این واحدها و به خصوص احیای کارخانه ماشین سازی برگزار شد.

وی در بخشی از این مراسم گفت: کارهایی که امروز در حوزه تولید در حال انجام است، در واقع تولید قدرت است. ما به ساخت موشک افتخار می‌کنیم و به این‌که امروز دوستانی هستند که در عرصه موشکی و صنایع دفاعی عالم را خیره می‌کنند، افتخار داریم ولی یکی از ارکان قدرت نیز بحث تولید است. 

بازدید از نمایشگاه احیاگران واحدهای اقتصادی این استان که در مجموعه شرکت ماشین‌سازی تبریز برپا شده بود از دیگر برنامه های سفر رئیس جمهور بود.

در این نمایشگاه تعدادی از ۲۲۰ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در حوزه‌های مختلف کشاورزی، خدماتی، صنعتی و گردشگری که با کمک مجموعه‌های اقتصادی به عنوان احیاگر به مدار تولید و اشتغال‌آفرینی بازگشته‌اند، حضور یافتند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به این اتفاق در توییتی نوشت که دولت سیزدهم، حرف خود را در میدان کار و عمل می‌زند نه اتاق‌های کلاب‌هاوس!

در بخش دیگری از این سفر،‌ سید ابراهیم رئیسی در دیدار با جمعی از علما، روحانیون و ائمه جمعه و جماعت این استان، تبیین معارف دینی از طریق ارتباط با مردم و تلاش برای اجرای عدالت را دو رسالت سنگین عالمان دینی برشمرد وشرط موفقیت در انجام این رسالت را خشیت الهی عنوان کرد.

وی شایعه پراکنی، حمله به امنیت روانی جامعه با عددسازی‌های کاذب در اقتصاد و ایجاد انتظار تورمی را از جمله شیوه‌های به کار گرفته شده از سوی دشمنان در جنگ شناختی اخیر و با هدف متوقف ساختن پیشرفت‌های کشور عنوان کرد و افزود: به رغم همه این دسیسه‌ها ما به دنبال ایجاد ثبات در اقتصاد کشور هستیم و با توکل به خدا و همچنین همراهی و کمک مردم قطعا در این مسیر موفق خواهیم شد.

همچنین رئیس در دیداری که با جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر آذربایجان شرقی داشت،‌ با بیان اینکه آن مستوری که در قرآن مورد سوگند حق تعالی واقع شده مستوری است که انسان را به سوی ارزش‌های الهی و انسانی سوق دهد، افزود: شعر، ادبیات، فرهنگ و هنر این ظرفیت را دارد که زیبایی خلق کند و جلوه‌گاه جمال حضرت حق باشد و جایگاه محترم شعرایی مانند مرحوم شهریار، به این دلیل است که آنها مقام و جایگاه هنر را درک کرده و با آثار خود زیبایی آفریده‌اند.

در ادامه سفر دو روزه دولت مردمی به آذربایجان شرقی، رئیس جمهور در جمع مردم تبریز، در میدان ارگ این شهر، با تصریح به اینکه کشور در مسیر پیشرفت قرار دارد، اما برخی نمی‌خواهند این حقیقت را بپذیرند و در آن تردید دارند، به مردم ایران، به‌ویژه آذربایجانی‌ها اطمینان داد که دولت با همه توان تلاش می‌کند تا ایران قوی شکل گیرد و دستاوردهای بزرگی در آینده نزدیک رونمایی خواهد شد.

وی در عین حال تاکید کرد که که دولت امروز مقابل فساد حساس است و اجازه نمی‌دهد کوچکترین فساد در ادارات لانه کند.

در همین مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم  امام جمعه تبریز از دولت خواست که عنایت ویژه به موضوع دریاچه ارومیه داشته باشد و گفت: سرنوشت مردم شمالغرب و دو استان آذربایجان شرقی و غربی با دریاچه ارومیه گره خورده است. ضمن تشکر از اقدامات اساسی انجام گرفته دولت در راستای احیا و حفظ دریاچه در این ماه‌های گذشته امیدواریم همچنان به موضوع دریاچه ارومیه عنایت ویژه داشته باشید.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری هم در سخنرانی بعد از نماز جمعه تبریز، از بازگشایی ۴۶ هزار و ۹۳۰ فقره نامه‌ی مردمی به رئیس جمهور خبر داد.

در جریان این سفر،‌ جمعی از فعالان جبهه مردمی انقلاب اسلامی این استان هم با رئیس جمهور دیدار و به بیان نظرات خود و همچنین مسائل و مشکلات آذربایجان شرقی در حوزه‌های مختلف پرداختند.

رئیسی در این جلسه به حاشیه راندن مدیران بی‌انگیزه و خسته را سیاست قطعی دولت مردمی عنوان و معاون اجرایی رئیس جمهور را مکلف کرد، موضوع جذب نیروهای صاحب صلاحیت علمی و مدیریتی فاقد سوابق اجرایی را با رئیس سازمان اداری استخدامی بررسی و نتیجه آن را اطلاع رسانی کند.

در ادامه سفر دولت مردمی به آذربایجان شرقی،‌ راه آهن میانه-بستان آباد-تبریز با راه اندازی ایستگاه خاوران تبریز پس از ۲۳ سال با حضور رئیسی افتتاح شد.

خط راه آهن میانه-بستان آباد-تبریز با طول ۲۰۶ کیلومتر تنها راه آهن دو خطه ایران بوده که فاز نخست آن به طول ۱۳۲ کیلومتر در سال ۱۳۹۸ به بهره برداری رسیده است؛ ایستگاه خاوران این پروژه با اتمام فاز دوم خط آهن(بستان آباد-خاوران تبریز)  با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

رئیسی در این مراسم افتتاح راه‌آهن بستان‌آباد-خاوران در آذربایجان شرقی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه ویژه به آسایش و رفاه مردم، بر اهتمام دولت برای تحقق این مهم تاکید کرد و گفت: احداث این مسیر ریلی یکی از مطالبات مردم استان آذربایجان شرقی در دور دوم سفرهای استانی بود که با همت و تلاش دولت پس از وقفه‌ای ۲۳ساله به سرانجام رسید.

همزمان با دومین سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی، طرح ۲۰ ساله تامین و انتقال آب شرب میانه که به عنوان یکی از پروژه‌های اولویت ‌دار آذربایجان شرقی در سفر نخست ریاست جمهوری(خرداد ۱۴۰۱) تامین اعتبار شده بود، با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو افتتاح شد.

این طرح شامل پروژه تامین آب توسط سد گرمی چای، تصفیه و در نهایت انتقال آب به شهر میانه به منظور تامین بخش عمده آب شرب و بهداشتی شهر میانه و مراکز جمعیتی واقع در مسیر به تعداد ۱۸۰ هزار نفر می‌شود.

رئیس جمهور سپس در جمع مردم شهرستان چاراویماق حاضر شد و طی اظهاراتی خاطرنشان کرد: اجتماعات مردمی برای مسئولین ما مسئولیت‌آور است، یعنی تشکیل چنین اجتماعی علاوه بر اینکه خوشحال‌کننده است، برای بنده و دیگر مسئولین و خدمتگزاران این مسئولیت را ایجاد می‌کند که برای خدمت به مردم شب از روز نشناسیم.

در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان‌شرقی هم سید ابراهیم رئیسی، رشد سرمایه‌گذاری و میدان دادن واقعی به بخش خصوصی را زمینه‌ساز رشد اقتصادی دانست و در همین راستا به بانک‌ها و شرکت‌های دولتی متذکر شد که سرمایه خود را به تولید اختصاص دهند، اما از رقابت با بخش خصوصی بپرهیزند.

وی با اشاره به حمایت‌های دولت از تولیدگران، تصریح کرد: امروز ایران از طریق مجامع و اتحادیه‌های مختلف به اقتصاد دنیا متصل شده و بازار خوبی در منطقه و بسیاری از کشورهای فرامنطقه برای محصولات ایرانی وجود دارد.

پایان‌بخش پنجمین مقصد دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور،‌ برگزاری یک نشست خبری با رسانه‌های محلی تبریز بود که رئیسی در این نشست با اشاره به اینکه دولت سیزدهم در این مدت به میزان دو مقطع دولت‌های گذشته برق تولید کرده‌ است، افزود: از زمان شروع دولت سیزدهم، با یک ناترازی در حوزه برق مواجه بودیم یعنی ۲۲ هزار مگاوات ناترازی داشتیم. تا به امروز ۷۰۰۰ مگاوات برق به شبکه سراسری در دولت سیزدهم تزریق شد و همچنان ۱۵ هزار مگاوات ناترازی داریم.

همچنین سال گذشته در سفر رئیس جمهور به این استان، رئیس جمهور موافقت خود را با مستقل شدن مس سونگون اعلام کرد. این مسئله مطالبه دیرینه مردم منطقه بود. مردم گله داشتند که از معدن مس (ورزقان) ماده خام استخراج می‌شود و با تریلی به کرمان می رود و پایین دست معدن در استان وجود ندارد. با دستور رئیس جمهور مراحل استقلال طی شده و در این سفر استقلال مس سونگون اعلام شد

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
بکشی خودت احمدی نژاد نمیشی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
چه ربطی دارد
ایشان دارد زحمت میکشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
حالا مگه احمدی نژاد تحفه بود؟
احمدی نژاد جز فساد و بدبختی و فلاکت چیزه دیگه ای داشت برای ایران؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
وقتی دکتر آیت ا... رئیسی اومد اصفهان،به نمایندگی از ۴۰۰خانوار به نماینده ی تام الاختیار ایشان نامه دادم،گفت حتما پیگیری میکنم،ولی دروغ گفت،پیگیری نکرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
یکی از یکی بدتر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
چرا نفت و گاز جنوب مستقل نمی شود؟!
چرا مس کرمان مستقل نمی شود؟
چرا به پرروها باج می دهد جمهوری اسلامی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
آسیب مدیر بیسواد پر انگیزه بدتر است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
یعنی چی استقلال مس سونگون؟

خوب پس گاز پارس جنوبی و نفت خوزستان و معادن کرمان و آب بختیاری و ........ منافغش فقط باید برسه به استانهای خودشان.

واقعا شما چرا اینقدر باج میدید؟
دارید به چه کسانی باج میدید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
باج دادن نیست معادن آذربایجان بدون کوچکترین درآمدی برای مردم خود آذربایجان توسط استان های مرکزی برده می شود این مفهومش استعمار است هر استانی حق دارد از منابع طبیعی خود بهره مند شود حتی
حساب های بانکی این معادن در آذربایجان نیست
واز این حساب ها هم بانک های استان نفعی نمی برند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
دقیقا از کجا مستقل شده است. واقعا مزخرفه، این مسخره بازی ها یعنی چه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
رفت آذربایجان اعلان استقلال داد و برگشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
بدعت بسیار زشت. استقلال معدن مس یعنی چه؟ من خودم ترک زبان هستم و صد در صد مخالف این باج گیری. سیستم ناکارامد سعی در رفع مشگل اشتباه اول را با اشتباه دوم و رفع مشگل اشتباه دوم رو با اشتباه سوم و …. نتیجه نابوی کل سیستم.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات