به گزارش «تابناک» به قل از ایسنا، محمد خلیلی اظهار کرد: طوفانهای شدید گرد و غبار در شهرستانهای شمال سیستان و بلوچستان خسارات عمدهای بر سلامت و زندگی مردم تحمیل کرده است.
وی ادامه داد: اورژانس پیش بیمارستانی به عنوان خط مقدم سلامت با آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی به بیماران و مصدومان ناشی از طوفان و افرادیکه در مسیر جادهها در راه ماندهاند، آماده خدمات رسانی است.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و دبیر مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: با شروع مجدد طوفان از ساعت ۶ صبح ۲۷ تیر تا ساعت ۲۰ شامگاه پنجشنبه ۲۹ تیرماه تعداد ۹۹۸ نفر بیمار و مصدوم به اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کرده و از خدمات درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل بهره مند شدند.
وی بیان کرد: در پی موج جدید وزش طوفان در پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز از مجموع ۹۹۸ نفر مراجعه کننده به مراکز درمانی، ۵۱ نفر جهت ادامه درمان بستری شدند و ۹۴۷ نفر نیز به صورت سرپایی خدمات درمانی دریافت کردند.
خلیلی ادامه داد: به دنبال توفان های شدید در این مناطق، عمده مشکلات مردم، قلبی،تنفسی، چشمی و تصادفات ناشی از کاهش میدان دید بوده و از عموم مردم درخواست میشود از منزل خارج نشوند و در صورت بروز علائمی مانند حمله آسم، تنگی نفس، درد قفسه سینه و سرفه های شدید با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.
همچنین سرپرست جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز از آماده باش کامل این سازمان خبر داد.
سیدمحمدمهدی سجادی سرپرست جمعیت هلال احمر استان گفت: طوفان شن ناشی از بادهای ۱۲۰ روزه طی یک ماه گذشته روستاهای منطقه سیستان را در وضعیت بحرانی قرار داد و موجب شد تا امدادگران هلال احمر در این منطقه حضور پیدا کنند.
سجادی با تاکید بر اینکه نیروهای امدادی هلال احمر تا بهبود وضعیت آب و هوایی در این مناطق حضور دارند، ادامه داد: به همت خیرین داوطلب خانههای هلال در تیرماه سال جاری ۵ عدد تانکر ۱۰۰ لیتری، بستههای معیشتی، برنج و آرد بین خانوادههای کم برخوردار مناطق روستایی توزیع شده است.
سرپرست جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تمامی نیروهای امدادی و عملیاتی جمعیت هلال احمر در منطقه سیستان در حال آمادهباش هستند تا در صورت نیاز اقدام به کمکرسانی به شهروندان کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.