از حدود یک سال پیش که فناوریهای مرتبط با هوش مصنوعی مولد (Generative AI) عمومیتر و در دسترستر شده و از انزوا در آزمایشگاههای کامپیوتری، به لپتاپهای دست مردم کوچه و بازار رسیده است، خیلیها از توانایی و هنر و کارراهاندازی و سرعت این ابزارها به وجد آمدهاند و وسط ذوق درخواست دادن و نتیجه را تحویل گرفتن، به سرشان زده که چه کارهایی که نمیتوان با این دستیارهای دوستداشتنی و سربهراه کرد. چتباتهایی مثل ChatGPT و Google Bard و ابزارهای تولید تصویر مانند Midjourney و DALL-E آنقدر انقلابی بودهاند که اساس خیلی از فرآیندها و کارهایی که پیش از آنها مشغولشان بودیم، متزلزل شود و همه چیز رنگ تغییر به خودش بگیرد. این وسط آنها که بیشتر سرشان به حسابوکتاب و دخلوخرج گرم است، حواسشان را جمع استارتآپها و کسبوکارهای جدیدی کردهاند که هسته اصلیشان را همین ابزارهای هوش مصنوعی شکل میدهد، و راه افتادهاند تا پای هوش مصنوعی را بیشتر و بیشتر به روزمره آدمها باز کنند و کار و زندگی را برایشان آسانتر. کافیست چرخی در اسامی استارتآپهایی بزنید که اخیرا توانستهاند جواب مثبت سرمایهگذارهای خطرپذیر مطرحی مثل Y Combinator را بگیرند تا ببینید هوش مصنوعی چطور حرف اول آینده دنیای کسبوکار را میزند.
رویداد GenX در چنین روزگاری بساطش را پهن کرده تا کمک کند آنها که سرشان برای دنبال کردن یک ایده و به نتیجه رساندنش در فضای هوش مصنوعی مولد درد میکند، دور هم جمع شوند، یاد بگیرند، تیم تشکیل دهند، محصولشان را ارائه دهند و شاید آخرش سرمایهگذاری هم برای ایده بهعملرسیدهشان پیدا کنند، همه اینها هم فقط در ده روز.
شرکتکنندگان این رویداد، که از سوی شرکت تپسل و به صورت رایگان برگزار میشود، ده روز فرصت دارند تا یک ایده استارتآپی را به کمک فناوریهای Generative AI (مثل APIهای ChatGPT) به محصول تبدیل کنند و در رقابت با دیگر ایدهها و محصولها عیار خودشان را بسنجند. محصول هر تیم باید در ۵ روز دوم رویداد، به صورت عمومی منتشر شود و توسط کاربران واقعی قابل استفاده باشد. سنجش تیمها براساس عملکرد محصولشان و انتشار عمومی آنها صورت میگیرد. در نهایت هم یک جایزه نقدی هزار دلاری و چند اعتبار ۵۰۰ دلاری در پلتفرمهای هوش مصنوعی مثل OpenAI به تیمهای برتر میرسد. همچنین هر تیم و هر ایده میتواند چشم امیدی به فرصتهای سرمایهگذاری که در این رویداد پیشبینی شده هم داشته باشد.
برای آن که شرکت در رویداد به بچههای فنی و برنامهنویس یا سابقهدارهای استارتآپی محدود نشود، تعدادی کارگاه فنی و کسبوکاری همراه با چند تاکشو در کنار رویداد برنامهریزی شده تا هم آنهایی که ایدهای دارند و مسیر تبدیل کردن آن به محصول را خوب بلد نیستند، و هم آنهایی که ایده مشخصی در ذهنشان جا خوش نکرده، بتوانند در این رویداد حاضر باشند و یک تجربه فشرده دهروزه و جذاب استارتآپی در حوزه هوش مصنوعی مولد را پشت سر بگذارند. به همین خاطر شرکت در GenX تقریبا به هیچ پیشزمینهای نیاز ندارد.
ارائهدهندگان تاکشوهای GenX، از جمله مطرحترین ایرانیهایی هستند که در حوزه هوش مصنوعی، هم سابقه علمی پرباری دارند، و هم راهاندازی کسبوکاری در کارنامهشان دیده میشود. حسام باقرینژاد، فارغالتحصیل دانشگاه واشنگتن که سابقه همکاری با اپل، گوگل و فیسبوک را دارد و استارتآپ جدیدش، Fixie.ai، هم توانسته از VC معروف اکوسیستم فناوری آمریکا، Redpoint، جذب سرمایه کند، یکی از این ارائهدهندگان است. مهشید یسائی، مدیرعامل و همبنیانگذار استارتآپ Tali AI، آیدین نصیریشرق، بنیانگذار استارتآپ Codelita، و فرخ شهابی، مدیرعامل و همبنیانگذار استارتآپ فرمالو، از دیگر ارائهدهندگان تاکشوهای GenX هستند.
اطلاعات بیشتر درباره این رویداد را در شبکههای اجتماعی و وبسایت آن میتوانید دنبال کنید. ثبتنام در وبسایت تا https://genx.build/apply ادامه دارد.
انتهای رپرتاژ آگهی/