به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ناصر عتباتی افزود: این پرونده ۲۳ متهم دارد که اتهام آنها ایجاد باند و شبکه تقلب در آزمون سراسری، تحصیل مال نامشروع، کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سؤالات، تلاش جهت دستیابی به سؤالات و پاسخ سؤالات آزمون سراسری از طریق تشکیل باند و تشکیل شبکه تقلب از طریق وسایل غیرمجاز مثل وسایل الکترونیکی و رادیویی در حین برگزاری آزمون سراسری بوده است.
رئیس کل دادگستری استان اضافه کرد: اعضای این باند با استفاده از وسایل الکترونیک از قبیل VIP CARD و مینی هندزفریهای مخصوص جهت نصب در گوش داوطلبان، از طریق گوینده مستقر در خارج از حوزه برگزاری آزمون با آموزش کددهی به داوطلبین و رمزنگاری سؤالات و پاسخها سعی به تقلب رسانی به داوطلبین برای پاسخ گویی به سؤالات را داشتند.
وی افزود: متهمان این پرونده مبالغ سنگینی از داوطلبین بابت هزینه تجهیزات و دادن پاسخهای سؤالات در آزمون سراسری دریافت کرده بودند.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: بر همین اساس و پس از بررسیهای دقیق قضایی و برگزاری جلسات دادگاه، متهمین این پرونده به حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی محکوم شدند.
عتباتی گفت: یکی از متهمان پرونده از عواید ناشی از فروش تجهیزات فنی تقلب اقدام به خرید یک دستگاه خودروی ۲۰۷ کرده بود که دادگاه این خودرو را هم به نفع دولت ضبط کرد.