درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر ۴ کشته بر جای گذاشت

فرمانده انتظامی ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان از تیراندازی منجر به قتل چهار شهروند ایرانشهری در یکی از محلات این شهرستان شد.
کد خبر: ۱۱۸۹۵۹۷
|
۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲ 26 August 2023
|
4055 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ مهدی رشنودی اظهار کرد: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی تیراندازی در یکی از محلات ایرانشهر بلافاصله ماموران پلیس به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران در صحنه مشخص شد سرنشینان یک دستگاه خودرو ۴۰۵ به سمت شهروندان تیراندازی و در این تیراندازی چهار نفر به قتل می‌رسند.

فرمانده انتظامی ایرانشهر با اشاره به اینکه این درگیری طایفه‌ای بوده افزود: این تیراندازی خاتمه این قتل‌ها نبود و تعدادی از بستگان این مقتولین به روستای تمپ ریگان ایرانشهر هجوم آورده و خساراتی را برای اهالی این روستا به جا گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه با تدابیر ویژه پلیس هم اکنون امنیت برقرار شده افزود: تحقیقات در خصوص دستگیری عاملان این جنایت در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
به این میگن امنیت و آرامش روانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
به طور کامل ابهت حکومت نزد مردم در هم شکسته و کشور به سمت مدل آفریقایی شدن پیش می رود ‌
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟